NE DIRAJ MI PRIRODNE BROJEVE!!!!!Doolio wrote:+1Duane wrote:tebi?LazaRocker wrote:ne turajte mi rejdz u istu korpu sa ovom sabanijom
e da ne bi system of a down u korpu... me like it
Moderni metal
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Nu/Alternative Metal
PRIRODNI BROJEVI SU SRANJE!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
XDDD

Meni su RATM totalno nu/alternative hip-hop, možda i nu/alternative punk. Onaj citat sa Wiki potvrđuje da sam najbliži istini 

dobro si to izdefinisao, Nu/Alternative Hip-Hopnebojsak wrote:Meni su RATM totalno nu/alternative hip-hop, možda i nu/alternative punk. Onaj citat sa Wiki potvrđuje da sam najbliži istini

- LazaRocker
izvini najgori vokalu, ali da jesam normalan, sta vise cini mi se da sam normalniji od tebe. Ajde objasni mi sta rejdz ima zajednicko sa Korn, Disturbed, Slipknot, SOAD pa ti dodeljujem nobelovu nagradu za mir. izvini molim te, a jel ceca popularna? karleusa? onaj derpe stankovic? dzastin biberce? cannibal corpse? jeste, svi su oni popularni, pa im muzika nije ni za go qrac. jel si slusao malo rejdz? da li oni zanrovski imaju ista slicno sa gore navedenim bendovima? meni je rejdz neki alternative fusion metal/funk/punk/hip-hop. ne znam ne volim nu metal, nije moj stil, i ***** ne smatram da je to kvalitetna muzika, al oke to je moj personal opinion.doyle777 wrote:LazaRocker wrote:ne turajte mi rejdz u istu korpu sa ovom sabanijom
e da ne bi system of a down u korpu... me like itNe znam zasto bi te bilo sramota da neko "turi" RATM u istu "korpu" sa KoRnom, Godsmackom, Disturbedom, Drowning Poolom... Pa kada bi moj bend strpali u tu "korpu", ja bih bio vecito zahvalan onome ko me tamo bacio, jos bi mu dao pola zarade, da li si ti normalan, Nu Metal je veoma kvalitetna muzika, a da to nije, ne bi bila ovako popularna i zato molim te... Ukoliko ti se ne svidjaju Nu Metal bendovi ne prati temu, msm stvarno...
p.s. ne prozivaj bez argumenata.
@duane and doolio
pa da, tata drzi ratm, niste znali? pa i oni su deo masine!

bend: mudvayne, deftones
album: L.D. 50, the end of all things to come, lost and found, mudvayne, white pony
pesme: dig, internal primates forever, -1, death blooms, nothing to gein, severed, prod, pharmaecopia, trapped in the wake of a dream, not falling, (per)version of a truth, world so cold, goodbye, fall into sleep, fish out of water, beautiful and strange, 1000 mile journey, out to pasture, passenger, vermilion vol.2, snuff (madvejn, deftonsi i slipnotk)
vokalisti: chad gray, chi cheng, corey taylor
basista: one and only - Ryan "RDM" Martinie.
bubnjar: Matt McDonough
album: L.D. 50, the end of all things to come, lost and found, mudvayne, white pony
pesme: dig, internal primates forever, -1, death blooms, nothing to gein, severed, prod, pharmaecopia, trapped in the wake of a dream, not falling, (per)version of a truth, world so cold, goodbye, fall into sleep, fish out of water, beautiful and strange, 1000 mile journey, out to pasture, passenger, vermilion vol.2, snuff (madvejn, deftonsi i slipnotk)
vokalisti: chad gray, chi cheng, corey taylor
basista: one and only - Ryan "RDM" Martinie.
bubnjar: Matt McDonough
SVE MI DIRAJ SAMO CORPSE NE !!! XDDD
Pa dobro RATM je kvalitetniji po meni od svih bendova nabrojanih ovde ... mada meni je sve to isto ... ne primecujem neku veliku razliku izmecu RATM-a i ostalih Nu/Alternative bendova .... Sve je to isti qrac ...

Pa dobro RATM je kvalitetniji po meni od svih bendova nabrojanih ovde ... mada meni je sve to isto ... ne primecujem neku veliku razliku izmecu RATM-a i ostalih Nu/Alternative bendova .... Sve je to isti qrac ...
nebojsak wrote:Meni su RATM totalno nu/alternative hip-hop, možda i nu/alternative punk. Onaj citat sa Wiki potvrđuje da sam najbliži istini

dzoni el pade nastavnica? 

osim ako je busty asian, ne verujem da je pala... 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
"The term "nu metal" was first used for a review of a mid-October 1995 Coal Chamber concert in Spin magazine in the form "new metal"
Nu metal is a genre of music that blends heavy metal elements with other styles, such as hip hop, funk and grunge
Mike Patton of Faith No More is also credited for vocally influencing nu metal,
Many nu metal bands feature a DJ for additional rhythmic instrumentation
Nu metal bands often feature aggressive vocals ranging from melodic singing, guttural screaming, and shouting from various forms of metal, hardcore punk, and like funk metal; rapping is sometimes used"
Nisam neki pobornik nu metala, (nikakvog metala takoreci). Gotivni su neki od bendova: RATM, SOAD (njih sam se bash naslusao - prva tri albuma, ostali su mi bullcrap), Korn, Deftones, oni Paparoach su imali dve tri ok pesmice, Slipknot ima jednu za mene ok pesmicu, ona duality, ostalo me mrzi da preslusavam, to je ipak za mladez... Ali ako se i Faith no More tu svrstavaju...E onda su oni i SOAD na prvom mestu definitivno, a i RATM je takodje bitan bend... Poshto slusam mnoge zanrove muzike, dovoljno mi je tih par bendova, ostali me ne zanimaju (cuo video pobego)

edit
Primus are an American Alternative Metal/Funk band currently composed of singer and bassist Les Claypool, guitarist Larry "Ler" LaLonde, and drummer Tim "Herb" Alexander.
Jesu i primus new (NU)metal onda?
Nu metal is a genre of music that blends heavy metal elements with other styles, such as hip hop, funk and grunge
Mike Patton of Faith No More is also credited for vocally influencing nu metal,

Many nu metal bands feature a DJ for additional rhythmic instrumentation
Nu metal bands often feature aggressive vocals ranging from melodic singing, guttural screaming, and shouting from various forms of metal, hardcore punk, and like funk metal; rapping is sometimes used"
Nisam neki pobornik nu metala, (nikakvog metala takoreci). Gotivni su neki od bendova: RATM, SOAD (njih sam se bash naslusao - prva tri albuma, ostali su mi bullcrap), Korn, Deftones, oni Paparoach su imali dve tri ok pesmice, Slipknot ima jednu za mene ok pesmicu, ona duality, ostalo me mrzi da preslusavam, to je ipak za mladez... Ali ako se i Faith no More tu svrstavaju...E onda su oni i SOAD na prvom mestu definitivno, a i RATM je takodje bitan bend... Poshto slusam mnoge zanrove muzike, dovoljno mi je tih par bendova, ostali me ne zanimaju (cuo video pobego)

edit
Primus are an American Alternative Metal/Funk band currently composed of singer and bassist Les Claypool, guitarist Larry "Ler" LaLonde, and drummer Tim "Herb" Alexander.
Jesu i primus new (NU)metal onda?
Hahaha ... nevasko wrote:dzoni el pade nastavnica?

Ova je busty Serbian ....Wolf wrote:osim ako je busty asian, ne verujem da je pala...

daj njen fejsbuk da vidimo o cemu pricamo?