Jimmy Henderson wrote:Cudna mi cuda.
Imao sam sigurno u svojoj ladici sa CD-ovima taj prvi Cd od RATM oko dve godine , kojeg sam kupio na buvljaku. Pre 3 meseca iz dosade reko da ih poslusam. BAM !!!
Sad vise ne mogu bez njih. Kao dokaz , danas sam kupio za 49 evra celu njihovu kompilaciju od 5 Cd-ova.
Definitivno , zbog Morella , oni su mi medju 5 najomiljenijih bendova.
Ako se ko seca, deklariran sam kao veliki ljubitelj bluz svirke , ali nakon Morella , pokusavam da budem Morello umesto Morella
Nejde , preprtljav sam .
Problem je sto ne kapiras Morella. Problem je sto mislis da treba da 'zvucis' kao on. Usvojis to sta on radi ako ti je gotivac, a onda beskompromisno opicis svoje.
A tu postoji jos jedan problem. Ako slusas muziku dovoljno dugo (30 godina recimo) i sviras gitaru sa iole nekim uspehom (20 godina recimo), zvucaces kao sto su neki zvucali. Ne svi, ali neki. Izbij si iz glave da ces ikada biti originalan. Vrlo malo stvari u zapadnoj i istocnoj muzici moze biti originalno, iz prostog najbanalnijeg razloga, zabavljamo se i sviramo vec 4-5 tisuca godina na svim meridijanima. Tip koji se lozi da bude uber-originalan tip je ili debil ili genije. Of course, debil je u 99% situacija.
Uzgred, Morello je shredder/metalac i samo tako ore. Onda je shvatio da ce biti duplo golo, nista novo, i poceo da fura neki svoj stil. And what a stil it is
Forum Motivational - Dersu, he can solve problems before they happen
Duane wrote:sto kaze niche -> fight not with the dersu
Time impliciras raji da si procitao Nicea, a ti i ja vrlo dobro znamo da ti sluzi kao podmetac za burek.
ne, ja ne "impliciram" nista osim toga da si ti car vaseljene... punokrvni anunaki lizard king koji je sagradio sfingu i piramide, radi za ciju i jebe najbolje ribe grada chikaga...
Born_Dead wrote:najveca fora sto morello ne zeli da izbaci sign model,jos kako je jedinstven
a oces da kazes da tom morelo "izbacuje" signature modele?
ju gat it rong
Upravo je suprotno napisao
ne ocu da kazem da nije tom morelo taj koji "izbacuje" signtarue, nego firme... izbacili su rori galager model pre par godina, a kolko ja znam rori je mrtav zadnjih dvadeset
Duane wrote:sto kaze niche -> fight not with the dersu
Time impliciras raji da si procitao Nicea, a ti i ja vrlo dobro znamo da ti sluzi kao podmetac za burek.
ne, ja ne "impliciram" nista osim toga da si ti car vaseljene... punokrvni anunaki lizard king koji je sagradio sfingu i piramide, radi za ciju i jebe najbolje ribe grada chikaga...
Opet si pobrkao loncice, Boogie Woogie je dva saltera nize.