Iommi
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Iommi
Nisam nista specijalno slusao njega u Black Sabbathu, ali pre dva-tri dana sam skinuo njegov solo album Iommi na kome su mu pevali pevaci poput Serja Tankiana, Phila Anselma, Billy Idola, Dave Grohla... I mogu vam reci da je album odlican, bas mi se svidja, odlican zvuk gitare uz odlicne rifove i solaze sa nekim od najboljih pevaca danasnjice (jbg, nema Maynarda
).

Poslato na PM, ne smem ovde da postavim zbog pravila foruma.Dimo wrote:Pa skoro u svakoj pesmi riffovi otkidajuBtw,Doyle aj mi daj link pa da skinem i ja,molim te

- mislim_stvarno
Bog! Otac! Kum! Deda!
Do '80. apsolutno genijalan i neprevazidjen. Posle, njaaaaa... Ima momenata, ali nije to to... (sam je kriv sto je pravio tako genijalnu muziku pa nas razmazio
)
Ova poslednja dva nisu losa, modaran heavy. Sada radi na novim pesmama sa Gilanom i Nicko-om McBrain-om....http://www.iommi.com/index.php?story=87
Meni je bolji album Fused sa Glen Hjuzom od tog Iommi albuma, ali svakom svoje...

Do '80. apsolutno genijalan i neprevazidjen. Posle, njaaaaa... Ima momenata, ali nije to to... (sam je kriv sto je pravio tako genijalnu muziku pa nas razmazio

Ova poslednja dva nisu losa, modaran heavy. Sada radi na novim pesmama sa Gilanom i Nicko-om McBrain-om....http://www.iommi.com/index.php?story=87
Meni je bolji album Fused sa Glen Hjuzom od tog Iommi albuma, ali svakom svoje...

E da, sto se tice tih rifova, primetio sam da su vrlo slicni u sledece dve pesme sa Iommi albuma... Poslusajte, pa recite jesam li u pravu.
[youtube]6XWr9yc7JB8&feature=related[/youtube]
[youtube]6XWr9yc7JB8&feature=related[/youtube]
Duane wrote:u je, riffovi!

Me ne ozbiljno, jesi poslusao???

Odustajem...Duane wrote:to matori, daj riffova!moramo da izgradimo temu, čovek je definiški zaslužio to