Dva albuma:
1.Kezia(2008)
2.Fortress(2008)
Vode ih kao progressive metal, mada ja ne bih to bas tako olako definisao. Ako vam je The Dillinger Escape Plan previse naporan, a voleli bi ste da nije, onda je PTH prava stvar za vas

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
AllHopeIsGone wrote:Jao, proklet bio dan kad se ovaj bend pojavio u kompujteru mog drugara. Toliko je poceo da smara sa njima, da sam na kraju seo i preslusao Kezia-u 30 puta..to je bilo pre 3 godine. Pa sam pre 3 meseca poslusao Fortress 10 puta (nisam mogao vise)..Kezia mi je bolji definitivno, ima tu super rifica, al' brate..meni sve to besmisleno..384 temi u svakoj pesmi..to po meni nije progresija, vec potpuna budalastina, amaterizam..svaka cast za navezbanost, vidi se da se nisu odvajali od svojih instrumenata ni prilikom velike (a ni male) nuzde, al' to je sve sto je za pohvalu kod njih..po meni.. p.s. E spotovi sa Kezia-e su im do jaja!!!
mislim_stvarno wrote:viewtopic.php?f=6&t=8537&hilit=protest+the+hero
AllHopeIsGone wrote: A u to vreme sam bas nesto bio nakurcen na ceo svet, sve mi je skoro bilo njesra, nisam pricao samo za PTH da su amateri vec i za Tool (Boze budale)
E pa mozda je to razlog zasto mi se ne svidjaju. Nikada nisam bio neki preterani ljubitelj panka.AllHopeIsGone wrote:I opet kazem, Protest The Hero ima suvise panka u sebi...
Da, ali kad opletu solaze ni Malmistin ne moze ni pogledom da ih ispratidoyle777 wrote:E pa mozda je to razlog zasto mi se ne svidjaju. Nikada nisam bio neki preterani ljubitelj panka.AllHopeIsGone wrote:I opet kazem, Protest The Hero ima suvise panka u sebi...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest