Protest The Hero

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
AllHopeIsGone

Protest The Hero

Post by AllHopeIsGone » 30 Jan 2011, 13:27

Potpuno blesav kanadski bend :bow: Al' neverovatno blesav 8) Postoje od 1999. al' prvi LP izlazi tek 2005. godine jer su mnogo vezbali prvo :)

Dva albuma:

1.Kezia(2008)
2.Fortress(2008)

Vode ih kao progressive metal, mada ja ne bih to bas tako olako definisao. Ako vam je The Dillinger Escape Plan previse naporan, a voleli bi ste da nije, onda je PTH prava stvar za vas :D

mislim_stvarno

Re: Protest The Hero

Post by mislim_stvarno » 30 Jan 2011, 15:22

doyle777

Post by doyle777 » 30 Jan 2011, 15:26

A pazi citat u toj temi.
AllHopeIsGone wrote:Jao, proklet bio dan kad se ovaj bend pojavio u kompujteru mog drugara. Toliko je poceo da smara sa njima, da sam na kraju seo i preslusao Kezia-u 30 puta..to je bilo pre 3 godine. Pa sam pre 3 meseca poslusao Fortress 10 puta (nisam mogao vise)..Kezia mi je bolji definitivno, ima tu super rifica, al' brate..meni sve to besmisleno..384 temi u svakoj pesmi..to po meni nije progresija, vec potpuna budalastina, amaterizam..svaka cast za navezbanost, vidi se da se nisu odvajali od svojih instrumenata ni prilikom velike (a ni male) nuzde, al' to je sve sto je za pohvalu kod njih..po meni.. p.s. E spotovi sa Kezia-e su im do jaja!!!
:XD:

Meni su previse... Bljak, nesto mi je vokal iritantan, mejnstrim, nemam ni ja pojma, ne dja mi se muzika, previse je... :?

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 30 Jan 2011, 19:16

E vidis ti..mozda tad nisam bio spreman za njih :) Verovatno ne bih ih ni sad slusao al' pre mesec dana sam kupio kartu za Darkest Hour, 6.2.2011. Budapest. Kad ono, ispostavi se naknadno da cu gledati i Protest The Hero pride. Reko' sebi da im pruzim jos jednu sansu posle toliko vremena kad cu ih vec silom prilika gledati. Kad ono..odlepio potpuno, sad vise iscekujem njih nego bend zbog kog sam kupio kartu, Sta ti je zivot :ziveli:

A sto se tice 384 teme u jednoj pesmi..pa.. i dalje ne bih pravio takvu muziku, al' sam naucio da uzivam u njoj, u nekim slucajevima :) A u to vreme sam bas nesto bio nakurcen na ceo svet, sve mi je skoro bilo njesra, nisam pricao samo za PTH da su amateri vec i za Tool (Boze budale) :O.o:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 30 Jan 2011, 19:24

**** ga, ne visim ovde pa sam se zaboravio :oops: Al' neka ovo bude tema posvecena njihovom koncertu onda, podnecu izvestaj kad se budem vratio :)

doyle777

Post by doyle777 » 30 Jan 2011, 23:05

AllHopeIsGone wrote: A u to vreme sam bas nesto bio nakurcen na ceo svet, sve mi je skoro bilo njesra, nisam pricao samo za PTH da su amateri vec i za Tool (Boze budale) :O.o:
:krstise: O... Moj... Boze...
:mrgreen: Salim se, i ja sam isto za Tool mislio da je sranje kada sam ih prvi put cuo, nisam mogao da ih shvatim, cak sam im dao i sansu kada sam ih prebacio u MP3 i ipak nisam mogao da ih svarim... Pre 4-5 meseci sam uhvatio ponovo da ih slusam i odusevio sam se, Tool nije muzika, Tool je umetnost (mada je i muzika umetnost, ali ovako lepse zvuci :mrgreen: , a i sta sve danas nazivaju muzikom... :grummel_2: ).
U svakom slucaju, na prvi pogled mi je PTH... Bljah, mlako, narocito zbog vokala, a i nisam neki fan progresivnog metala, osim Opetha. :wink:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 31 Jan 2011, 00:02

Ja sam Tool zavoleo cim sam ih cuo, pre nekih 7-8 godina. Al' sam imao tu fazu od par meseci kad su me smarali :) Protest The Hero me je prvo smorio, a tek ih sad volim. Znaci, druga je vrsta ljubavi (umetnosti;) u pitanju 8) I meni je vokal smetao najvise, al' sam se navikao, cak mi je extra sad. Ce se naviknes, polako :ziveli:

I opet kazem, Protest The Hero ima suvise panka u sebi (sti je odlicno :bravo: ) za jedan bend koga definisu kao progressive metal. Ako nista drugo, definitivno su prepoznatljivi i imaju fazon koji niko drugi (poznatiji) ne fura.

doyle777

Post by doyle777 » 31 Jan 2011, 00:17

AllHopeIsGone wrote:I opet kazem, Protest The Hero ima suvise panka u sebi...
E pa mozda je to razlog zasto mi se ne svidjaju. Nikada nisam bio neki preterani ljubitelj panka. :mrgreen:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 31 Jan 2011, 17:39

doyle777 wrote:
AllHopeIsGone wrote:I opet kazem, Protest The Hero ima suvise panka u sebi...
E pa mozda je to razlog zasto mi se ne svidjaju. Nikada nisam bio neki preterani ljubitelj panka. :mrgreen:
Da, ali kad opletu solaze ni Malmistin ne moze ni pogledom da ih isprati :mrgreen:

Post Reply