Momir Milošević
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Momir Milošević
Momir je naš stari/novi gitarista u bendu Salvation Zer0 koji je, pre tri godine snimio svoj debi solo album pod imenom "One Heartless Embrace". Mislim da je fer da se njegovo delo čuje, kakvi god bili stavovi. Evo celog albuma pa poslušajte bar jednom. Naravno, komentari i sve ostalo poželjno itd. itd.

Re: Momir Milošević
Dja mi se cover art.
Što se tiče zike, pa ono, nije me sad nešto oduševilo, ima sličan glas u nekim segmentima kao lik iz Monera.
Npr. pesma House of Pleasures mi je preterano dosadna sa tim forsiranjem te solaže u tom nekom stilu koji meni lično ne prija, dok mi je, npr, pesma Here dosta gotivna pesma, a onda mi je Rabid Mind pesma o kojoj nemam apsolutno nikakvo mišljenje. Ne znam, ceo album je uradjen bez koncepta (što i razumem), tako da može da se desi da se slušaocu svidi samo jedna pesma zbog stila, a da ostale pesme sa albuma mrzi.
Ne svidja mi se stil solaža, zvuk klavijatura je očajan, bubnjevi u nekim trenucima zvuče dobro, a u nekim trenucima... Znaš već. Shvatam da je to, verovatno, uradjeno u kućnim uslovima i da je album, većinom, snimio zbog sebe samog, tako da se i nisam očekivao mnogo bolju "produkciju".

Što se tiče zike, pa ono, nije me sad nešto oduševilo, ima sličan glas u nekim segmentima kao lik iz Monera.
Npr. pesma House of Pleasures mi je preterano dosadna sa tim forsiranjem te solaže u tom nekom stilu koji meni lično ne prija, dok mi je, npr, pesma Here dosta gotivna pesma, a onda mi je Rabid Mind pesma o kojoj nemam apsolutno nikakvo mišljenje. Ne znam, ceo album je uradjen bez koncepta (što i razumem), tako da može da se desi da se slušaocu svidi samo jedna pesma zbog stila, a da ostale pesme sa albuma mrzi.
Ne svidja mi se stil solaža, zvuk klavijatura je očajan, bubnjevi u nekim trenucima zvuče dobro, a u nekim trenucima... Znaš već. Shvatam da je to, verovatno, uradjeno u kućnim uslovima i da je album, većinom, snimio zbog sebe samog, tako da se i nisam očekivao mnogo bolju "produkciju".

- mislim_stvarno
Nisam jos sve preslusao, ima vrlo zanimljivih momenata, rifova, vokalnih deonica itd, ali, ima i mesta gde bubnjevi deluju psihoticno, i cini mi se bez neke logike
Meni je trenutno zanimljivo 

Momir (ja ga zovem Zlomir, nekako mi ide uz njega) ima i bend "Sangria" (koji nije aktivan trenutno jer nema ko da bubnjari pesme) u kom svira sa svojim bratom Milutinom (bas) i Sibinom Aćimovićem (džitra). Ne znam ni da li će dalje raditi, ni da li će se tako zvati, u svakom slučaju, ovo je pesma koju su snimili i postavili na Net pre skoro godinu dana.
malo mi pederluk to ime SANGRIJA