Anti-Flag

Moderator: Trooper

Post Reply
perairac

Anti-Flag

Post by perairac » 26 Nov 2009, 14:19

Ovaj bend je iz Pittsburgh-a(Pennsylvania,USA).
kakva su vam misljenja o ovom bendu?

eraserhead

Re: Anti-Flag

Post by eraserhead » 26 Nov 2009, 15:50

mnogo buke niokočega.... da je on osetio komunizam na svojoj grbači, u životu ne bi bio komunista. Nisam ni ja (mnogo), ali naši očevi/dedovi jesu. Golgota. Tako da Anti-Flag fantastično svira, ali nažalost jedini komunistički bend koji opravdavam je Red Union iz Novog Sada, jer oni bar znaju o čemu je reč. Anti-Flag, baš i ne.

zipe

Re: Anti-Flag

Post by zipe » 27 Nov 2009, 16:46

voleo sam bend kao mladji, i dan danas gotivim neke pesme i slusham povremeno. svidja mi se kod njih ta klasicna pank melodika i vokal koji je vrlo autentican. sto se tekstova tice, liricki slabo, sem nekih izuzetaka (socijalne tematike), poruka ok, ali previshe banalno. na taj nacin moze da pishe svako. ja u tekstu trazim jake recenice, duboke, lepo sklopljene. s druge strane, gledajuci neke snimke benda, sve mi nesto po imidzu vuku na neke nove mtv zerpo klince. previshe se daje na taj fizicki izgled, frizura, iscepane lone, starke.... danasnji pravi pank to treba da zaobidje. taj imidz je izlizan. i najzad, pank je sve, a na zadnjem mestu imidz. i kao sto kaze eraserhead, ta prica o komunizmu je velika glupost.

Post Reply