http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... d=20665513
Contrabandit
Moderator: Trooper
Contrabandit
Ukratko: Slučajno sam naleteo na ovaj bend na netu dok sam pokušavao da nađem jedan sličan bend. Dakle, u pitanju je yet another Technical Punk bend sa izrazito energičnim i brzim pesmama koje obiluju žestokim promenama tempa i ritma, sa odličnim rifovima i temama. Zaista dobar bend!
Evo linka:
Re: Contrabandit
Uh Derrick svaka cast za ovo. Pravo osvezenje u ovo vreme "nestasice" inspiracije.
btw mozda si vec nabavio, ima novi lp Lagwagon-a, kao da se malo vracaju na stare staze, i dalje popuju ali... najavljen je album za oktobar
pozz
btw mozda si vec nabavio, ima novi lp Lagwagon-a, kao da se malo vracaju na stare staze, i dalje popuju ali... najavljen je album za oktobar
pozz
Imam EP i solidno ostvarenje, ali čekam taj LP...
Inače i Strung Out izbacuje novi album 29, septembra!
fino je ovo skroz 

Derrick wrote:Inače i Strung Out izbacuje novi album 29, septembra!
uff, nesto nisam ljubitelj technical punk-a.
fino zvuci, ali nije za mene.
fino zvuci, ali nije za mene.
Moram da priznam da ovo zvuci ok. Poslusao sam od Lagwagon-a dosta stvari, zato sto si okacio onaj YT link, a sada si me bas zainteresovao sa ovim 
Znaci bice zabavna jesen, jedva cekam da se malo popuni ova praznina.Derrick wrote:Imam EP i solidno ostvarenje, ali čekam taj LP...![]()
- Sid Vicious
Opet tehnikal sranje,a ljudi jbt slomim se dok izgovorim to tehnikal hahaha,jadno stare mi,bolje ga svrstajte u neki rock prije tamo ide ovo punk nije
Znači...nemam komentar!Sid Vicious wrote:Opet tehnikal sranje,a ljudi jbt slomim se dok izgovorim to tehnikal hahaha,jadno stare mi,bolje ga svrstajte u neki rock prije tamo ide ovo punk nije
Derrick wrote:Znači...nemam komentar!Sid Vicious wrote:Opet tehnikal sranje,a ljudi jbt slomim se dok izgovorim to tehnikal hahaha,jadno stare mi,bolje ga svrstajte u neki rock prije tamo ide ovo punk nijeNaloženi klinci, koji su juče počeli da slušaju muziku (PUNK u ovom slučaju) izgleda sve znaju bolje od nas ostalih...
Ajde ajde...nemoj sad tako....svrstaj ti to u rock pa da mi lepo pričamo
освежавајуће

Ma, ovo je bre hard rock ili blues, verovatno:
E, ako ovo nije, u najmanju ruku, melodični HC Punk (drastično komplikovaniji od proseka), onda ne znam šta je...
U pitanju je, inače, DEMO snimak, pa je zvuk relativno slab...
E, ako ovo nije, u najmanju ruku, melodični HC Punk (drastično komplikovaniji od proseka), onda ne znam šta je...
U pitanju je, inače, DEMO snimak, pa je zvuk relativno slab...