Tiki the Boyler wrote:Za te pare ne može kupiti ništa!
Znam, cim izbor pada na Behringera, ali covek pitao za te pare ako ima necega... :/
Funkd wrote:
Manji klub za 150-200 ljudi? Covek, to svakako nije manji klub, daleko je od toga. Reci prijatelju da bez 2500e ne moze da kupi nista. A ako zelis preporuku, ja sam najbolja iskustva (za neku razumnu cenu) imao sa EV SX300 + Dynacord Powermate (+ naravno bass binovi za koje se molis da su JBL, ali u vecini slucajeva dobijes neko rucno sranje domace izrade).
Objasni prijatelju da bi ga, recimo u mom gradu, iznajmljivanje razglasa za klub te velicine kostalo oko 60e. Prostom racunicom, 2500/60 dobijes da bi posle 42 svirke "isplatio" ozvucenje. Svakako vredi uloziti u to i ne treba biti stipsa. Svirao sam u klubovima koji su ulozili i 6-7k u razglas. Aktivne kutije, stage monitori itd.
U mom gradu iznajmljivanje opreme je jeftinije- do 50e , mada za 2 aktivna RCF ili koji vec + mix powermate sad kosta do 3000 din, mada...
On bi kupio ozvucenje za klub bas zbog toga, da ga ne bi iznajmljivao od likova, vec da ima svoje ozvucenje za klub koje bi tamo stajalo non stop, tako da iznajmljivanje istih nece biti opcija.
parker wrote:zasto ne polovno? proci ce mnogo povoljnije
Duga prica... u glavnom lik oce novo, napomenuo sam mu i ja isto to, ali nema poverenja u polovne stvari, kao opekao se u proslosti bla bla...
SonicX wrote:Koliko sam primetio, ovde ne hvale bas Behringer. Meni je ok, nisyta posebno.
Bolja kombinacija je bolji zvucnici sa Behringer miksetom, mada je jos bolja kombinacija da potrazis malo po ostalim muzickim radnjama.
Ne bi poverovao koliko je u stvari mitros skup.

To mi je trebalo da znam.
Tj sta vise kvari zvuk kod beringera Zvucnici ili mixer... xD
Znam da bi do 2000 e moglo da se kupi EV pasivne i jbl subwooferi i neka jeftinija mixeta koja nije Behringer i to bi bilo nesto minimalno, ali takav mu je budzet...
ja sam sa svojim bendom solidno pokrio taj prostor prosle nedelje sa:
starim 2x200 EV pasivnim i
prastarom yamahom 300
bas na edenovoj glavi + 2x10''
i gitara na laney lx65r 65w opicenom na 70%
tako da kapiram da nece trebati Bog zna koja snaga za to.
Videcu i po drugim radnjama...
Hvala svima na odgovorima!
EDIT: Videh neke zvucnike u Player-u - Martin Wisman dosta jeftini, ako neko zna o cemu se radi?
Nisam cuo za ovu marku...