Najbolja hard-rock pesma svih vremena?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Najbolja hard-rock pesma svih vremena?
ali Che ne velica njih 

- LazaRocker
Sto jes jes, prem da mu se nije ni pruzila prilika. Ali mozda ih Kastro potajno krije u plejlisti, slusa sada kada mu izmicu dani, i hedbenguje sa ono (ni)malo kose sto mu je ostalo.
kastro ce da zivi jos 20 godina...
uhprem da
Opet su se zajebali jer Che nije verovao da Bog postoji..LazaRocker wrote:kurtrose wrote:Ne znam sta je gluplje, Zorica peva Motore ili Che pored Amerikanca ?![]()
Ali doduse Hendriks je bio revoltni Amerikanac![]()
Pa i RATM su Ameri pa velicaju Cea ko Boga.

Uf kako su ovo fini oftopici, ali oprasta nam se kada je Che u pitanju... Sta vise, treba da se zapocne tema o Che-u!!!

- supersonic
A jebote al ti je tema.Kao kad kažu koje je najbolje auto ?
10 strana je otislo 

Apsolutnokurtrose wrote:Ja bih morao da kazem... DON'T CRY...
ACDC - Whola Lotta Rosie
Van Gogh - Meni nije ni do cega
glup odgovor na glup topic

Stalker wrote:Van Gogh - Meni nije ni do cega

- rocknrolla
Brate, s duznim postovanjem, to je vrhunska pesma ali nije hard rock po sadrzaju...EVH wrote:Na primer jedna od mojih favorita Dire Straits - Money for nothing...kad cujem riff najezim se...![]()
![]()
- rocknrolla
Meni je nekako najbolja Whitesnake - Crying in the rain...nije klasik, a text ima konotaciju balade...
- LazaRocker
MORAM da odem u offtopic.
Proveo sam dva ipo sata kucajuci kratak pregled Ceovog zivota u podforumu sve i svasta sa zeljom da otvorim temu o njemu. Posle neke bilionite reci otisao asm do drugara da mu dam cd. U medjuvremenu moja ljubljena mama mi je izgasila prozor. Da li neko zna jel postoji mogucnost da nekako vratim taj rukopis? Ocajan sam, pomagajte!
Proveo sam dva ipo sata kucajuci kratak pregled Ceovog zivota u podforumu sve i svasta sa zeljom da otvorim temu o njemu. Posle neke bilionite reci otisao asm do drugara da mu dam cd. U medjuvremenu moja ljubljena mama mi je izgasila prozor. Da li neko zna jel postoji mogucnost da nekako vratim taj rukopis? Ocajan sam, pomagajte!
jebiga, pisi opet.
meni se to skoro desilo, napisao sam pet (pet) strana jednog clanka i neko mi izgasio.
save often!
smor je nakaniti se da pises ponovo, medjutim, napisaces sedam puta brze nego prosli put, ostao ti je kostur u kratkotrajnoj memoriji, ici ce sve opustenije i brze:)
meni se to skoro desilo, napisao sam pet (pet) strana jednog clanka i neko mi izgasio.
save often!
smor je nakaniti se da pises ponovo, medjutim, napisaces sedam puta brze nego prosli put, ostao ti je kostur u kratkotrajnoj memoriji, ici ce sve opustenije i brze:)