Vlatko i Stefan - spektakl u Centru "Sava"

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

KirilStipsa

Re: Vlatko i Stefan - spektakl u Centru "Sava"

Post by KirilStipsa » 17 Jan 2011, 16:10

sve vreme su u falsu, i to zahvaljujuci violini, koja nije u stimu sa ostatkom "bine"... huge respect za lik i delo, ali neocekivano od violiniste tog ranga...

sinisake
The original one

Post by sinisake » 17 Jan 2011, 18:18

KirilStipsa wrote:sve vreme su u falsu, i to zahvaljujuci violini, koja nije u stimu sa ostatkom "bine"... huge respect za lik i delo, ali neocekivano od violiniste tog ranga...
:1:

To je meni najvise smetalo... I jos nesto, imam utisak da se nisu bas pripremili dovoljno... a Stefanu je ovo bio veci izazov nego Blatku, rekao bih, makedonski zbir je navikao da improvizuje...
Nisam bio, gled'o na teveju...

KirilStipsa

Post by KirilStipsa » 17 Jan 2011, 18:22

Nisam ni ja bio... mogu samo da zamislim kako je bilo "live"... a i pricali su mi...
a Stefanu je ovo bio veci izazov nego Blatku, rekao bih, makedonski zbir je navikao da improvizuje...
jasta, al' mi nije jasno da se onako "raspadne"... imali su NEKU probu?! Culi su, valjda?

djomla

Post by djomla » 17 Jan 2011, 20:36

sinisake wrote:
KirilStipsa wrote:sve vreme su u falsu, i to zahvaljujuci violini, koja nije u stimu sa ostatkom "bine"... huge respect za lik i delo, ali neocekivano od violiniste tog ranga...
:1:

To je meni najvise smetalo... I jos nesto, imam utisak da se nisu bas pripremili dovoljno... a Stefanu je ovo bio veci izazov nego Blatku, rekao bih, makedonski zbir je navikao da improvizuje...
Nisam bio, gled'o na teveju...

Vezbali preko skype-a :)

Gitarzan

Post by Gitarzan » 22 Feb 2011, 18:21

mene je najvise nervirao Vlatkov ton,nekako fuzzy,ali na los nacin fuzzy... :?

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 25 Feb 2011, 08:37

Koncert je 'uprskao' Stefan, ne Vlatko. Istorija se ponavlja. Iz mog (ne tako) skromnog iskustva, akademski muzicari iako znaju sve o akademskoj muzici (onoj iz dalake proslosti) nemaju blage veze da se ukomponuju sa nepoznatim i/ili tekucim. Slow fucking thinking, ne znam kakvi virtuozi da su, mehanicki. Naravno, to ne stoji za sve akademske muzicare. Samo za 95% njih. Sto ne znaci da 95% neakademskih muzicara nisu degenerici as well.

guv'nor

Post by guv'nor » 25 Feb 2011, 14:58

Dersu Uzala wrote: Sto ne znaci da 95% neakademskih muzicara nisu degenerici as well.
:rlol: Nisam očekivao ovakvu završnicu, jbga, opustio sam se. :bow: :ziveli:

Post Reply