Steve Morse

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Duane
Fenderaš

Re: Steve Morse

Post by Duane » 20 Dec 2008, 17:33

brate steve morse ni nezeli da bude j'bni blackmore, steve morse je steve morse... neko ga voli neko ne... isto vazi i za purple, neko ih voli neko ne ;)

LazaRocker

Post by LazaRocker » 20 Dec 2008, 18:19

Duane wrote:brate steve morse ni nezeli da bude j'bni blackmore, steve morse je steve morse... neko ga voli neko ne... isto vazi i za purple, neko ih voli neko ne ;)
brate niko nije n reko da on treba da bude blackmore nego samo da je purple mnogo lepse zvucao dok je blackmore svirao sa njima... Total respect za Stevea Morsea ne mogu da kazem da to vise nije purple, ali su jednostavno bolji bili sa ritcijem..

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 20 Dec 2008, 18:29

neam pojma brate ti kao nesto objasnis po onda o5 kazes isto na kraju posta... ;)

Deep Purple sa richijem - neprejebiv bend
Deep Purple sa morseom - neprejebiv bend

meni je licno richi drazi, ali za dlaku, ako i ta dlaka uskoro neizbledi... ali nikako nemogu reci da je jedna postava purplea bolja od druge... i uopste mi nepada na pamet da poredim richija sa morseom, morse je definitivno skolovaniji gitarista, ali richie to nadoknadjuje necim drugim tako da su mi ono tu negde ;)

al ipak mi je bleki malo drazhi ;)

luka000

Post by luka000 » 20 Dec 2008, 23:54

blackmore, definitvno mi se vise svidja od Morse.
Lord, blackmore, gillan, paice, glover to je za mene deep purple, mada dosta cenim i coverdale-a

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 21 Dec 2008, 11:09

luka000 wrote:blackmore, definitvno mi se vise svidja od Morse.
Lord, blackmore, gillan, paice, glover to je za mene deep purple, mada dosta cenim i coverdale-a
meni je koverdejl ljigavstina... iako je imao mocan organ... ;) ceo taj whitesnake trip mi je ljiga i kitsch... dok je npr. soldat of fortune mnogo lepa pesma koja mi je worlds apart od one patetike sa belom zmijom :) ipak je richi to zacinio svojim triola zacinom :)

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 21 Dec 2008, 14:54

Ja DP volim podjednako i sa Richijem i sa Morse-om... A to shto neko ne voli kako oni zvuce sa Morse-om... Jbg, shta da vam kazem... :)

Post Reply