Steve Morse
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Steve Morse
brate steve morse ni nezeli da bude j'bni blackmore, steve morse je steve morse... neko ga voli neko ne... isto vazi i za purple, neko ih voli neko ne 

- LazaRocker
brate niko nije n reko da on treba da bude blackmore nego samo da je purple mnogo lepse zvucao dok je blackmore svirao sa njima... Total respect za Stevea Morsea ne mogu da kazem da to vise nije purple, ali su jednostavno bolji bili sa ritcijem..Duane wrote:brate steve morse ni nezeli da bude j'bni blackmore, steve morse je steve morse... neko ga voli neko ne... isto vazi i za purple, neko ih voli neko ne
neam pojma brate ti kao nesto objasnis po onda o5 kazes isto na kraju posta... 
Deep Purple sa richijem - neprejebiv bend
Deep Purple sa morseom - neprejebiv bend
meni je licno richi drazi, ali za dlaku, ako i ta dlaka uskoro neizbledi... ali nikako nemogu reci da je jedna postava purplea bolja od druge... i uopste mi nepada na pamet da poredim richija sa morseom, morse je definitivno skolovaniji gitarista, ali richie to nadoknadjuje necim drugim tako da su mi ono tu negde
al ipak mi je bleki malo drazhi

Deep Purple sa richijem - neprejebiv bend
Deep Purple sa morseom - neprejebiv bend
meni je licno richi drazi, ali za dlaku, ako i ta dlaka uskoro neizbledi... ali nikako nemogu reci da je jedna postava purplea bolja od druge... i uopste mi nepada na pamet da poredim richija sa morseom, morse je definitivno skolovaniji gitarista, ali richie to nadoknadjuje necim drugim tako da su mi ono tu negde

al ipak mi je bleki malo drazhi

blackmore, definitvno mi se vise svidja od Morse.
Lord, blackmore, gillan, paice, glover to je za mene deep purple, mada dosta cenim i coverdale-a
Lord, blackmore, gillan, paice, glover to je za mene deep purple, mada dosta cenim i coverdale-a
meni je koverdejl ljigavstina... iako je imao mocan organ...luka000 wrote:blackmore, definitvno mi se vise svidja od Morse.

Ja DP volim podjednako i sa Richijem i sa Morse-om... A to shto neko ne voli kako oni zvuce sa Morse-om... Jbg, shta da vam kazem...