INXS
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
INXS
Koliko sam video niko ne spominje bend inxx,iako svi mi znamo neke njihove pesme,sta mislite o njima,ja licno smatram da nisu postali poznati,bar ne kod nas,koliko su zasluzili,nije da ih volim,sestra mi ih slusa po ceo dan,pa sam poceo i ja da ih simpatisem.
-
Re: INXX
A jesi ti siguran da si dobro napisao ime benda??Da nije kojim slucajem INXS??
-
Re: INXS
Pa dok je Michael Hutchence bio ziv,bili su nesto.Posle toga truba.Imao sam njihov koncert iz 1991,i po meni koncert je dobar;skoro sve pesme zvuce mnogo bolje od studijskih verzija.Sad cujem da su sutnuli pevaca,sto je i dobro,jer po meni, covek nije imao pojma.A od pesama slusam Suicide Blonde,What you need,The one thing,Never tear us apart,Need you tonight,By my side,Wildlife..........
Volim volim INXS ali naravno samo sa Majklom u postavi, koji mi je bio bas onako harizmatican s onom kosicom
...a i meni to cudno sto ih ovde nesto ne slusaju...omiljene su mi pesme: never tear us apart, beautiful girl, disappear, just keep walking, need you tonight ;D...pa svi hitovi su im dobri 

Michael me malo podseća na Morrisona i po pojavi i manje više po načinu života. Naravno muzički i intelektualno je daleko. Ne znam baš puno o njemu ali se ne bi začudio da mu je bio i vodeći uzor kako živeti (uglavnom u razvratu) čak i kako će umreti. Čudi me samo da čovek sa 37 godina nema dovoljno pameti i ne razmišlja bar mrvicu više o sebi. Šteta, kad je dogurao do tih godina, mogao se i izvući....
Mislim da je njihov vrhunac bio kraj '80tih sa albumom 'KICK' i pomalo 'X' Dva legendarna albuma.
Mislim da je njihov vrhunac bio kraj '80tih sa albumom 'KICK' i pomalo 'X' Dva legendarna albuma.
-
Po meni je njihov vrhunac bio za vreme Summer XS turneje kada je i snimljen Live Baby Live.Posle toga mi je sve
,mislim nije lose al daleko od ovoga.I da,sa dolaskom ovog novog pevaca je sve otislo u k....,nije ni cudo sto su ga ispalili