Kraljevski apartman

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Locked
mislim_stvarno

Re: Kraljevski apartman

Post by mislim_stvarno » 29 Jan 2009, 13:40

Joooooooooojjjjj ljudi sad cete me navuci ponovo na azru :mrgreen:

Duff

Post by Duff » 29 Jan 2009, 13:43

Ako poredimo Tocka i Stulica, mozemo porediti i Iana Gilana sa Mitrom miricem.

Dakle jednacina izgleda ovako:

TOCAK:STULIC = GILAN:MIRIC
sad se mnozi spoljasni sa spoljasnjim, unutrasnji sa unutrasnjim i dobija se:
TOCAKMIRIC=STULICGILAN
pa odatle je nepoznata
STULIC = TOCAKMIRIC/GILAN
Eto resili smo jednacinu i problem.[/quote]

Hehehehehehhe....do jaja....... :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dzoni Stulic devojacko Miric!!!Hehehehehehehe

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 29 Jan 2009, 13:45

o bozhe!!! :smajli koji se krsti:

Nit' je duhovito nit' ima veze sa logikom i mozgom...

Duff

Post by Duff » 29 Jan 2009, 13:47

Ajmo jos postova za Kraljevski Apartman!!!

Idemo ljudi,mozete vi to bolje!!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MICKEY
Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak

Post by MICKEY » 29 Jan 2009, 14:14

Historik wrote:Pavel-dobar izbor...

@ Mickey: aj leba ti, objasni mi, kako si uspeo da iz gornjih postova izvedes da je neko poredio sviracko umece R.M. Tocka i Stulica? I k'o Boga te molim, nemoj vise nikad Stulica u istu recenicu sa Mitrom Miricem i njemu slicnima.
Joj upravu si. Nije Mitar tol'ko los da ih stavljamo u isti kos.

Ljudi, ja protiv Azre nikad nisam imao nista, ali sad je toliko mrzim,
a Apartman nisam pustio jedno dobre 3 godine, toliko ste mi podigli misljenje o njima da nema dalje.

A kad smo kod "brace" i "copora", ko je ovde sam, a ko radi u coporu? Vi ste gori od svih prljavih bajkera u srbiji.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 29 Jan 2009, 14:20

e, sad moram da se umesam iako nemam sta da kazem o KA jer ih nisam nikad slusao.
brate, sta lupas, al stvarno? kakav copor, sta pricas ti? ljudi su govorili sta misle o KA dok nisi krenuo da besnis okolo...ako se ljudima ne svidja nesto sto se tebi svidja, sta ces ti da radis? da menjas ljude? cuti i uzivaj, slusaj KA do besvesti, al nemoj da ispravljas krive drine i ides do granice bezobrazluka...otvaras topic 'propo rokenrol' samo da bi izazvao reakciju i isterao svoje. mislim, brate, iskreno, na sta to lici?
sta mislis, koliko ovde ljudi ceni i gotivi 2paca? mislim da je taj broj manji nego sto se tice kraljevskog apartmana i sta sad ja treba da radim? da ih ubedjujem, otvaram topice i dovodim drugare crnce da se registruju? da smo svi isti bilo bi dosadno i praviti i slusati muziku.

nenadnenad

Post by nenadnenad » 29 Jan 2009, 14:25

Sustina ovog topica je u sledecem youtube klipu:

http://www.youtube.com/watch?v=tS26wOJXO24

Srbin je lud, srbin je proklet :D

MICKEY

Post by MICKEY » 29 Jan 2009, 14:35

Doolio wrote:e, sad moram da se umesam iako nemam sta da kazem o KA jer ih nisam nikad slusao.
brate, sta lupas, al stvarno? kakav copor, sta pricas ti? ljudi su govorili sta misle o KA dok nisi krenuo da besnis okolo...ako se ljudima ne svidja nesto sto se tebi svidja, sta ces ti da radis? da menjas ljude? cuti i uzivaj, slusaj KA do besvesti, al nemoj da ispravljas krive drine i ides do granice bezobrazluka...otvaras topic 'propo rokenrol' samo da bi izazvao reakciju i isterao svoje. mislim, brate, iskreno, na sta to lici?
sta mislis, koliko ovde ljudi ceni i gotivi 2paca? mislim da je taj broj manji nego sto se tice kraljevskog apartmana i sta sad ja treba da radim? da ih ubedjujem, otvaram topice i dovodim drugare crnce da se registruju? da smo svi isti bilo bi dosadno i praviti i slusati muziku.
Ne, ovo je bezobrazluk.
Prvo, ne slusam Kraljevski!!!!!!!!!!!
Oni su kakvi jesu i to je to. Azru sam slusao i zato dajem svoju ocenu, hrabro, po svojoj logici.
Posto ljudi pljuju KA kao da su izazvali ekolosku katastrofu, dajem i ja sebi slobodu da malo preteram.
Sto se tice novog topica, otvorio sam ga, da vidim da li svi ljudi razmisljaju kao nekolicina koja je mene uhvatila u shemu,
o oni (vi) su odmah krenuli sa apartmanom i kerberom, kao da u zivotu nisu nista pametnije culi.
2 pac-a nikad nisam slusao, tako da mu necu ni suditi.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 29 Jan 2009, 14:47

ne citas lepo sta pisem, kakva sema? seme nije bilo dok ti nisi poceo da sejes mudrost i ispravljas krive drine. reci slobodno sta god oces o bilo kome, to je tvoj stav i tvoje misljenje. i to je u redu sve dok ga ne nameces drugima i koristis napadni cinizam i snishodljivost. a ovo 'vi' ne razumem, ja te napao nisam, na ovoj temi sam postovao tipa 2-3 nepovezana posta, a na onoj o propasti rokenrola sam postovao onako kao sto sam postovao jer si otvorio topic tendenciozno i cinicno i nemoj da se pravis blesav. hocu da ti kazem da ako neka vecina ili 'copor' kako ga nazivas misli drugacije od tebe, ne moras sad da dizes dreku i da budes paranoican i da isterujes nesto. ti slusaj sta oces, a oni ce sta oni oce, a ovde cete svi da ostavite misljenje o KA.
a za 2paca ne znam zasto kazes da neces da diskutujes o njemu kad te ja nisam ni pitao sta mislis o njemu? ja sam samo naveo njega kao primer izvodjaca koga gotivim do imbecilnosti, a verovatno bi bio ispljuvan nekih deset puta vise od kraljevskog apartmana, hoteci da kazem kako se ukusi razlikuju i da to stalno treba imati u vidu. takodje mislim recimo da je obojeni program jedan vrhunski bend, sto ne znaci da i ti to treba da mislis.

MICKEY

Post by MICKEY » 29 Jan 2009, 15:03

...ma brate, u pravu si. U temi ''kako je propao..." nisam nikog ni naveo ni napao.
Postavio sam temu i ostavio svoje misljenje, a odmah su se javili isti likovi sa sarkazmom
o KA... Brate, ja do sad nikog nisam vredjao niti navodio licno, trudio sam se da postujem clanove foruma...
Ako vidis zlonamernost u postavljanju mog novog topic-a, onda gresis,
jer sam tu isti temu hteo mnogo ranije da otvorim.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 29 Jan 2009, 15:19

Chovece koliko sad izvrces pricu!!!!!

Temu si postavi sa namerom da provociras sve ljude koji su pisali da je novi talas i slicno kvalitetniji od kraljevskog apartmana...

A u vezi price kraljevski apartman vs azra, rekao si da je ka "no1" u srbiji a azra "shit", zbog toga je i pocela cela diskusija u kojoj ti nisi naveo ni jedan jedini razlog zbog koga bi bilo ko razmislio o tome, samo si vrteo pricu kako oni to rade uz srca i sl...
Nisi rekao ni da imaju dobre tekstove ni muziku ni nista. Jedini argument ti je bio da oni prave iskrenu muziku i da su cool likovi, a sad kazes da ih i ne slusas?!?!?!!

Ni kad sam te pitao zbog cega mislis da je novi talas i azra nekvalitetni nisi nista rekao, samo si krenuo da zaye&avash i prozivash Shtulica, pa si posle toga takve odgovore i dobijao.

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 29 Jan 2009, 15:20

...ma brate, u pravu si. U temi ''kako je propao..." nisam nikog ni naveo ni napao.
Postavio sam temu i ostavio svoje misljenje, a odmah su se javili isti likovi sa sarkazmom
o KA... Brate, ja do sad nikog nisam vredjao niti navodio licno, trudio sam se da postujem clanove foruma...
Ako vidis zlonamernost u postavljanju mog novog topic-a, onda gresis,
jer sam tu isti temu hteo mnogo ranije da otvorim.
dobro. a pogledaj sad tamo svoju reakciju. kao sto sam tamo i napisao, nasao sam 4 posta koja su sarkasticna, ostali su lepo rekli sta imaju na temu. ajde idi na bilo koji forum i nadji bilo koji topic koji nema tipa trecinu ili vise sarkasticnih opaski.

MICKEY

Post by MICKEY » 29 Jan 2009, 16:56

mislim_stvarno wrote:Chovece koliko sad izvrces pricu!!!!!

Temu si postavi sa namerom da provociras sve ljude koji su pisali da je novi talas i slicno kvalitetniji od kraljevskog apartmana...

A u vezi price kraljevski apartman vs azra, rekao si da je ka "no1" u srbiji a azra "shit", zbog toga je i pocela cela diskusija u kojoj ti nisi naveo ni jedan jedini razlog zbog koga bi bilo ko razmislio o tome, samo si vrteo pricu kako oni to rade uz srca i sl...
Nisi rekao ni da imaju dobre tekstove ni muziku ni nista. Jedini argument ti je bio da oni prave iskrenu muziku i da su cool likovi, a sad kazes da ih i ne slusas?!?!?!!

Ni kad sam te pitao zbog cega mislis da je novi talas i azra nekvalitetni nisi nista rekao, samo si krenuo da zaye&avash i prozivash Shtulica, pa si posle toga takve odgovore i dobijao.
Pa da, no 1 u OVOJ SADASNJOJ Srbiji, a za Azru sam rekao da je shit PO MOM MISLJENJU!!!

bokicasa

Post by bokicasa » 29 Jan 2009, 17:29

TI DECKO NE ZNAS NI STA SI MISLIO NI STA SI REKAO,SVE STO JA IMAM DA TI KAZEM JE DA ZAOBIDJES OVU TEMU,OCIGLEDNO JE DA NISI DOVOLJNO UPUCEN!!nalupetas se gluposti i kazes sve i svasta,a posle nam kazes pa ja njih ni ne slusam??da li ti vidis svoje poruke???e,znas meni je misa traktorista najbolji,ali ga ja ne slusam,ali on je sigurno bolji od dzonija stulica!!ali on ima dusu,zbog loseg snimka!!ma daj bre,pre nego sto oces da kazes i podelis svoje misljenje sa nama,budi siguran u to,tj. u ovom slucaju IMAJ OSNOVE ZA NESTO TAKO!!!

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 29 Jan 2009, 17:36

Znaci ti si se nadrkao jer: KA je OBJEKTIVNO no1 u sadasnjoj srbiji, a AZRA je shit PO TVOM MISLJENJU?!?!?!

Mi smo iznosili misljenja koja su bila svakakva. Neko je rekao da su njihovi textovi smeshni u odnosu na Azrine, i ti si krenuo da nas napadas kako ne poshtujemo legende i odmah pljunuo po Shtulicu (koji je za mene mnooogooo veca legenda i za koga se ispostavilo da ovde ima mnoooogoooo vise poshtovalaca od KA), ne pokushavshi da navedesh ni jednu dobru osobinu njihove muzike osim da je rade iz srca (u prevodu, da su troo). I jos jedna dobra osobina koju si naveo da su cool likovi.
Nisi chak pokushao ni da objasnish zashto mislish da su Azra i Novi talas srawe, a kad smo mi nastavili sa poredjenjem istih ti si samo zajebavao i prozivao bez ikakve veze sa zivotom...

Tvoje gledanje je bilo od prilike: Azra je sranje zbog 3 akorda koje menjaju u pesmi, a Alogia jer su previshe dobri muzicari?!?!?!

PS: jos jednom da se slozim sa bikicasa-om...

Locked