Meni se svidjalo sve sto je Leb i Sol pravio do albuma KAO KAKAO. Tu su mi bili bez premca. Kasnije, pop-pjesme koje su svi svirali sa pola snage, s obzirom da znam kakvi su muzicari. Bio sam odusevljen kada sam cuo da ce se opet okupiti, ali nisam vjerovao da ce Vlatko vise ista novo raditi sa njima, jer je covjek sasvim posvecen nekim svojim stvarima. Dopadalo mi se sve sto su on i Bodan radili na svojim solo-projektima. Ovo sad...Nije lose, slusao sam ITAKANATAKA par puta, i nije los album, uopste. Ali, osjeca se da nema onog Vlatkovog stiha u cijeloj toj prici. Za Gara, i to da nema bubnjara u bendu, jesam nekako i navikao, ali, prosto, steta je sto nema Vlatka, jer je on zaista bio srce tog benda. Stata je i sto su se Vlatko i Bodan posle dvadeset godina zajednickog rada tako razisli, zbog gluposti obicne. Nije da krivim Bodana, koji je genijalan muzicar, ali, trebao je prosto nastaviti dalje bez koriscenja imena LEB I SOL. Mozda sa nekom novom Ezgijom, da nesto drugo naprave on i Koki, ali ne ovako....Povrijedili su i Vlatka i Gara. A to opet nije ljudski i posteno prema svemu sto su ranije radili.