Kraljevski apartman

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Locked
Duff

Re: Kraljevski apartman

Post by Duff » 30 Jan 2009, 16:28

bokicasa wrote:ja ne volim nikoga i ne slusam muziku i dosta vise.kraj price..
UUUUUUUUUUUUUUUUUU,opasno necu vise da pricam.....Ma nije necu,ne smem...... :hide: :hide: :hide: :hide:

kurtrose

Post by kurtrose » 30 Jan 2009, 16:32

:lol:

Duff

Post by Duff » 30 Jan 2009, 16:38

mislim_stvarno wrote: Mislim i KA i 8.putnik su bendovi nastali na isti kalup, "mi smo rockeri". Oba benda sviraju H&H, oba benda imaju slicne teme u tekstovima, oba benda obilaze moto skupove... Chak mi se chini da KA mnogo vise fura taj fazon R'n'R bratstvo, posto osmi putnik na novom albumu ima 1 pesmu koja se moze tako protumaciti, ali ni ona nije bas skroz u tom tripu.
Ja sam preslusao ceo novi album i nigde nisam primetio falsh. Lik peva odlicno.
Imaju vise hitova od KA ako je realno govoriti. Glasno glasnije, lutko moja, labude reci mi, i jos neke su dosta poznate, koje znaju generacije ljudi.
Mnogo su popularniji od KA (nemojte samo da potezete argument cece, jer je ovde ista publika u pitanju). 8.P je imao dva rasprodata koncerta u skc-u (jedan solo jedan sa Alogiom), a KA je svirao u klubu fest u zemunu koji je veliki koliko i living room (ako si bio tamo).

Umoran sam od ove rasprave, jednostavno je glupo natpishavati se koji je bend bolji. Ja vise volim da slusam Azru i OP, ti KA, a ovo sam napisao samo da bi pokusao da ti skrenem paznju na to koliko su ta dva benda (OP i KA) slicna posto mi deluje da si ti doneo zakljucke o njima na osnovu mickeyeve price...
Prvo nikakve zakljucke nisam doneo na osnovu Mikijeve price,bez obzira sto su nam price slicne!!!Glasno glasnije i lutko moja su po mom misljenju medju najgorim pesmama 8. putnika,ali bez ikakvog sarkazma i podjebavanja,tako jednostavno ja mislim..."ne varaj me prebicu te"-ako je ovo dobro onda ne znam sta da kazem ali opet ja tako mislim,ko voli neka slusa ja nemam nista sa tim cak i skidam kapu...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Jan 2009, 16:42

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/M2roPaSJdk0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/M2roPaSJdk0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Press PLAY!!!! Enjoy.. Da malo oladite :mrgreen:

EVH

Post by EVH » 30 Jan 2009, 16:49

koji *****?!?!?!?...:D

gde ste kraljevi i kraljiceeee!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Duff

Post by Duff » 30 Jan 2009, 16:52

E video je do jaja!!!!

Sta je ovo ljudi stigli smo i Van Gogh!!!!!! :) :) :) :) :)

Duff

Post by Duff » 30 Jan 2009, 16:53

A sad smo i prestigli!!!!!! :metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

Koliko buke oko Kraljevskog!!!!!!!

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 30 Jan 2009, 16:55

Duff wrote:A sad smo i prestigli!!!!!! :metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

vau covece! mora da su sad na vrhuncu popularnosti! pa ja mislim da ovde ima bar 150 postova! jea! ultra su popularni... give 'em a granny... ehm.. grammy.. :?

Duff

Post by Duff » 30 Jan 2009, 17:04

Duane wrote:
Duff wrote:A sad smo i prestigli!!!!!! :metal: :metal:

vau covece! mora da su sad na vrhuncu popularnosti! pa ja mislim da ovde ima bar 150 postova! jea! ultra su popularni... give 'em a granny... ehm.. grammy.. :?
MA NAJJACI SU COVECE!!!!!STA JEDAN GRAMMY???!!!MALO JE....DRAGO MI JE DA SE SLAZES SA MNOM!!!!! :fu1: :rlol: :music-smiley1: :vomit: :banana4: :mlaof: :lol1:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 30 Jan 2009, 17:06

Za Duffa:
viewtopic.php?f=48&t=322
Evo jedne teme koja je dosta posecena, poput kraljevskog apartmana :mrgreen:

bokicasa

Post by bokicasa » 30 Jan 2009, 17:32

Duff wrote:
bokicasa wrote:ja ne volim nikoga i ne slusam muziku i dosta vise.kraj price..
UUUUUUUUUUUUUUUUUU,opasno necu vise da pricam.....Ma nije necu,ne smem...... :hide: :hide: :hide: :hide:
CEKAJ CEMU OVO,cemu bre??jesam lepo reko dosta,kraj price,ti moras da nastavis da zaebavas?!?!cemu to??jesi toliko dete da moras da mi pustas m**a preko foruma??

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Jan 2009, 17:37

cccira wrote:Za Duffa:
viewtopic.php?f=48&t=322
Evo jedne teme koja je dosta posecena, poput kraljevskog apartmana :mrgreen:
Slicna sadrzina...Buhahahahah.

Toooo :jedi_fight:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 30 Jan 2009, 17:51

Duff wrote:Glasno glasnije i lutko moja su po mom misljenju medju najgorim pesmama 8. putnika,ali bez ikakvog sarkazma i podjebavanja,tako jednostavno ja mislim...
Da, tako ti mislis, a da li to umanjuje popularnost tim pesmama?
Ja nisam pricao o kvalitetu nego o popularnosti...
Glasno glasnije je postala himna (valjda) hajduka iz splita...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 30 Jan 2009, 23:22

Duff wrote:
Duane wrote:
Duff wrote:A sad smo i prestigli!!!!!! :metal: :metal:

MA NAJJACI SU COVECE!!!!!STA JEDAN GRAMMY???!!!MALO JE....DRAGO MI JE DA SE SLAZES SA MNOM!!!!! :fu1: :rlol: :music-smiley1: :vomit: :banana4: :mlaof:
e jel znas onu foru u control panelu... ima onaj accessibility deo... tu namestis npr da ti se chuje neki zvukitj kad upalish kaps lock... ima tu svashta... poigraj se malo, mislim da ce ti koristiti :D

Duff

Post by Duff » 31 Jan 2009, 00:35

vau covece! mora da su sad na vrhuncu popularnosti! pa ja mislim da ovde ima bar 150 postova! jea! ultra su popularni... give 'em a granny... ehm.. grammy.. [/quote]

MA NAJJACI SU COVECE!!!!!STA JEDAN GRAMMY???!!!MALO JE....DRAGO MI JE DA SE SLAZES SA MNOM!!!!! [/quote]
e jel znas onu foru u control panelu... ima onaj accessibility deo... tu namestis npr da ti se chuje neki zvukitj kad upalish kaps lock... ima tu svashta... poigraj se malo, mislim da ce ti koristiti :[/quote]

JOJ,PUNO TI HVALA TEBRA NISAM ZNAO ZA TU FORU...j*BOTE GDE MI MLADOST PRODJE...JOJ OTVORIO SI MI OCI SAD!!!!

:rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:

Locked