UUUUUUUUUUUUUUUUUU,opasno necu vise da pricam.....Ma nije necu,ne smem......bokicasa wrote:ja ne volim nikoga i ne slusam muziku i dosta vise.kraj price..

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
UUUUUUUUUUUUUUUUUU,opasno necu vise da pricam.....Ma nije necu,ne smem......bokicasa wrote:ja ne volim nikoga i ne slusam muziku i dosta vise.kraj price..
Prvo nikakve zakljucke nisam doneo na osnovu Mikijeve price,bez obzira sto su nam price slicne!!!Glasno glasnije i lutko moja su po mom misljenju medju najgorim pesmama 8. putnika,ali bez ikakvog sarkazma i podjebavanja,tako jednostavno ja mislim..."ne varaj me prebicu te"-ako je ovo dobro onda ne znam sta da kazem ali opet ja tako mislim,ko voli neka slusa ja nemam nista sa tim cak i skidam kapu...mislim_stvarno wrote: Mislim i KA i 8.putnik su bendovi nastali na isti kalup, "mi smo rockeri". Oba benda sviraju H&H, oba benda imaju slicne teme u tekstovima, oba benda obilaze moto skupove... Chak mi se chini da KA mnogo vise fura taj fazon R'n'R bratstvo, posto osmi putnik na novom albumu ima 1 pesmu koja se moze tako protumaciti, ali ni ona nije bas skroz u tom tripu.
Ja sam preslusao ceo novi album i nigde nisam primetio falsh. Lik peva odlicno.
Imaju vise hitova od KA ako je realno govoriti. Glasno glasnije, lutko moja, labude reci mi, i jos neke su dosta poznate, koje znaju generacije ljudi.
Mnogo su popularniji od KA (nemojte samo da potezete argument cece, jer je ovde ista publika u pitanju). 8.P je imao dva rasprodata koncerta u skc-u (jedan solo jedan sa Alogiom), a KA je svirao u klubu fest u zemunu koji je veliki koliko i living room (ako si bio tamo).
Umoran sam od ove rasprave, jednostavno je glupo natpishavati se koji je bend bolji. Ja vise volim da slusam Azru i OP, ti KA, a ovo sam napisao samo da bi pokusao da ti skrenem paznju na to koliko su ta dva benda (OP i KA) slicna posto mi deluje da si ti doneo zakljucke o njima na osnovu mickeyeve price...
vau covece! mora da su sad na vrhuncu popularnosti! pa ja mislim da ovde ima bar 150 postova! jea! ultra su popularni... give 'em a granny... ehm.. grammy..Duff wrote:A sad smo i prestigli!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko buke oko Kraljevskog!!!!!!!
MA NAJJACI SU COVECE!!!!!STA JEDAN GRAMMY???!!!MALO JE....DRAGO MI JE DA SE SLAZES SA MNOM!!!!!Duane wrote:vau covece! mora da su sad na vrhuncu popularnosti! pa ja mislim da ovde ima bar 150 postova! jea! ultra su popularni... give 'em a granny... ehm.. grammy..Duff wrote:A sad smo i prestigli!!!!!!![]()
![]()
Koliko buke oko Kraljevskog!!!!!!!
CEKAJ CEMU OVO,cemu bre??jesam lepo reko dosta,kraj price,ti moras da nastavis da zaebavas?!?!cemu to??jesi toliko dete da moras da mi pustas m**a preko foruma??Duff wrote:UUUUUUUUUUUUUUUUUU,opasno necu vise da pricam.....Ma nije necu,ne smem......bokicasa wrote:ja ne volim nikoga i ne slusam muziku i dosta vise.kraj price..![]()
![]()
![]()
Slicna sadrzina...Buhahahahah.cccira wrote:Za Duffa:
viewtopic.php?f=48&t=322
Evo jedne teme koja je dosta posecena, poput kraljevskog apartmana
Da, tako ti mislis, a da li to umanjuje popularnost tim pesmama?Duff wrote:Glasno glasnije i lutko moja su po mom misljenju medju najgorim pesmama 8. putnika,ali bez ikakvog sarkazma i podjebavanja,tako jednostavno ja mislim...
e jel znas onu foru u control panelu... ima onaj accessibility deo... tu namestis npr da ti se chuje neki zvukitj kad upalish kaps lock... ima tu svashta... poigraj se malo, mislim da ce ti koristitiDuff wrote:MA NAJJACI SU COVECE!!!!!STA JEDAN GRAMMY???!!!MALO JE....DRAGO MI JE DA SE SLAZES SA MNOM!!!!!Duane wrote:vau covece! mora da su sad na vrhuncu popularnosti! pa ja mislim da ovde ima bar 150 postova! jea! ultra su popularni... give 'em a granny... ehm.. grammy..Duff wrote:A sad smo i prestigli!!!!!!![]()
![]()
Koliko buke oko Kraljevskog!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest