и то уназад сваку ноту на непарном местуDuane wrote:a po cemu je to van gog najveci rok bend sa ovih prostora?
ps. ja sam cuo da djule moze da odsvira ulazak u harem... unazad
Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Šta mislite o Van Gogh-u?
sa triplet feelomШмајсер wrote:и то уназад сваку ноту на непарном местуDuane wrote:a po cemu je to van gog najveci rok bend sa ovih prostora?

alternate pickingomDuane wrote:sa triplet feelomШмајсер wrote:и то уназад сваку ноту на непарном местуDuane wrote:a po cemu je to van gog najveci rok bend sa ovih prostora?

zubimaШмајсер wrote:alternate pickingomDuane wrote:sa triplet feelomШмајсер wrote: и то уназад сваку ноту на непарном месту
sa vezanim ocima i gitarom iza ledjaDuane wrote:zubimaШмајсер wrote:alternate pickingomDuane wrote: sa triplet feelom
po tome sto djule zna da kaze R:)))
R kao Viba
ne znam sta vi mislite,ali po meni je EKV,kako da kazem,legendarniji bend od van gogha..mada muzika nije bas ista kao sto neki ljudi misle..DOSELILA SE DEVOJKA U KUCU PORED MOJE,HEJ KAKAV DIVAN DAN!!!??!tako mu pocinje text neke pesme,i ti oces da kazes da sad nije krs muzika??ja sam se kunuo u van gogh,znam svaki stih do drundera napamet,svaki cd,kasetu koju su izdali ja imam,i mogu sa sigurnoscu da tvrdim,danasnji van gogh bolje da ne postoji vise,nek sviraju stare pesme,ovo novo ne bi slusao ni da me jebavaju crnci..
pa kakav avatar imas... i kinezi bi naletelibokicasa wrote:ovo novo ne bi slusao ni da me jebavaju crnci..
Djule k'o Balasevic, samo prezvakava svoje stare pesme, samo sto debeli lala ima bolje tekstove
...A tek kad pocne (Djule) da daje intervju...pa to je takva filozofija da glava zaboli posle 15 sekundi...Jbg, istripovao se opasno, deli mudrolije sakom i kapom a privatno se ponasa kao najgori klinac...

Dobra grupa, sa jednom epskom(Neko te ima) i nekolicinom jako dobrih pesama (Za godine tvoje, spisak razloga, puls, kolo...) - ostalo: za reciklazu.
Novi album je, zakljucivsi po nosiocu albuma, "nek te telo nosi", jako los. Novi singl mi se uopste ne svidja, deluje kao totalno jeftini showbiz. "svugde vatre a nidje dima"
previse podseca na otvaranje Grand Parade xD
sad ozbiljno, novi album je stvarno los. + Stvarno bi trebalo da naprave pesme sa efikasnijim refrenima...
Novi album je, zakljucivsi po nosiocu albuma, "nek te telo nosi", jako los. Novi singl mi se uopste ne svidja, deluje kao totalno jeftini showbiz. "svugde vatre a nidje dima"

previse podseca na otvaranje Grand Parade xD
sad ozbiljno, novi album je stvarno los. + Stvarno bi trebalo da naprave pesme sa efikasnijim refrenima...
ne brate znas koja je fora s lovom i muzikom.cane wrote:Svi se prodaju za lovu, rudari u rudniku, kurave na trotoaru, pa tako i Djule. Prepotentan, nabusit
utripovan maksimalno. Slusao sam ih sredinom devedesetih onako malo, sad ne.
Al volim da ga gledam kad mrsi na TV-u, izgleda ko oni majmuni kad se nasmrkaju belog pa pocnu da filosofiraju o tome kako cev ima dve rupe.
Bilo kako bilo pretpostavljam da je uspeo u onome sto je hteo i ocigledno se dobro u tome snalazi.
fora je da li ces ti da sviras samo zbog love ili zbog muzike. Momci iz Van Gogha su napravili uspeh, zaradili lovu, i j##e im se za kvalitet muzike kad znaju da imaju neke hardkor fanove koji ce im i go#n@ pojesti kad bi ih davali. Sad, kad imaju kintu nemaju potrebu da prave dobru muziku, jer je njihova filozofija NOVAC, ne muzika.
da ali taj novi sound aka Lavirint je jeftin. sranje je. pomiri se s time.istok wrote:Najveci problem ovde u ovoj nasoj zemlli je to sto su ljudi ljubomorni i ne znaju nista da cene!
citam sada ove ovde komentare ,pa to je sramota! Najveci rok bend ove u Srbiji (a i sire) je popljuvan do bola! kopija ekv-a xaxaxa pa to napise neko sto slusa tokio hotel ili tako nesti sit a to sto su svi ti dans bendovi(strani) kopija metalike,gansa,prislija,kesa,snejka i da ne nabrajam to kao nema veze...zatim kao ranije su imali dobre pese a sada su bzv, bendovi prolaze kao i sve ovo oko nas kroz neku evoluciju i sve se menja,pa dajte mi neki bend koji svira 20 godina i uvek imaju isti sound!...nemojte da se zezamo molim vas!
puni su para itd...joj pa ovde samo narodnjaci imaju para i to neki mali procenat...
Nisam neki njihov fan,ali postujem to sto radi i tu se vidi puno truda,da se malo ovde vise postuje i ceni tudj rad ...imali bismo daleko bolju scenu !
http://www.myspace.com/pineconesband evo moje space stranice,slicna je muzika van goghu mada nije toliko pop,poslusajte pa bacite neki mrz!:)
peace ljudi!
ps: po cemu je van gogh najbolji rock bend?
[cough cough]: Bijelo dugme? elektricni orgazam? smak? yu grupa? daj covece ne budi smesan.