Riblja Čorba

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
doyle777

Re: Riblja Čorba

Post by doyle777 » 17 Feb 2010, 23:46

Stalker wrote:a da napravimo mi jedan Riblja Čorba VS RATM topic, a?
Moze, moze, ja se slazem sa tom konstaNtaNcijom. Bendovi bas mogu da se uporede, narocito zbog govornog podrucja, vrste muzike koju sviraju...
O tome mozemo i ovde da raspravimo...
RATM=555xRiblja Corba
Pevac RATM-a moze da nauci Boru kako da peva, gitarista RATM moze da presalta obojicu iz Riblje Corbe (ako ih ima toliko, ne volim RC i ne zanimaju me, pa ne znam koliko gitara imaju), basista je car za ovog iz riblje corbe, bubnjar RC odmah moze da se penzionise... Da ne nastavljam, jedino sto valja kod Riblje Corbe su textovi...
I to ne svi...

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 18 Feb 2010, 00:32

Što tako strastveno? :D

cccira
MF veteran

Post by cccira » 18 Feb 2010, 00:33

doyle777 wrote:
Moze, moze, ja se slazem sa tom konstaNtaNcijom. Bendovi bas mogu da se uporede, narocito zbog govornog podrucja, vrste muzike koju sviraju...
RATM=555xRiblja Corba
Pevac RATM-a moze da nauci Boru kako da peva, gitarista RATM moze da presalta obojicu iz Riblje Corbe (ako ih ima toliko, ne volim RC i ne zanimaju me, pa ne znam koliko gitara imaju), basista je car za ovog iz riblje corbe, bubnjar RC odmah moze da se penzionise... Da ne nastavljam, jedino sto valja kod Riblje Corbe su textovi...
I to ne svi...
To sto je svaki od clanova jednog benda bolji tehnicar od clanova drugog benda nista ne znaci... dzaba tim Ratamovcima sve kad riblja corba pravi mnogo bolje pesme

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 18 Feb 2010, 00:34

a verovatno i riblje čorbe.

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 18 Feb 2010, 00:52

Ne znam ali meni je Bora bolji pevac od ovog iz tog, kako vec rece IMT-a. Onaj samo nesto skace, dere se, nesto recituje, to je bre neka Sotona... A i Dzindzer ima 10 gitara i pravio mu neki iz Zemuna lik, nije ko taj drekavac sto ima samo jednu, siroma. A tekstovi su pravi srpski, nije neko dranje i rostiljanje. Kad bi ti IMT imali etilicnu cirozu kao ovi pravi heroji nasig prostora, a ne od droge sto piju mozda bi i mogli da prismrde, a do tad tisincina!

Bluesko

Post by Bluesko » 18 Feb 2010, 01:51

I sto taj Zekeri pali Americku zaastavu, a Boro svuda nosi srpsku,pa jos i sajkachu..... I jos nisu ucestvovali ni na jednoj dodeli Oskara popularnosti i nijednom nisu bili u Bravo showu ili kod Lee Kish,pa oni su bre klosari i jos im je gitarista melez a Zekeri je mamlaz i jos polucrnac i jeb`o bend koji nema pesmu "zasto uvek kurcu sviram"
:ziveli:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 18 Feb 2010, 08:22

mesate grandmaas & zabe... to ne ide..

ili ce se uozbiljujete il' da lokujem temu... sve je postalo beZpredmetno..

doyle777

Post by doyle777 » 18 Feb 2010, 10:43

Dobro necemo vise da raspravljamo ko je bolji...
Ovde :D
Napravio sam temu, Riblja Corba vs. RATM, evo ga link:
viewtopic.php?f=48&t=12133
:D
Raspisite se... :D

johnny_b_good

Post by johnny_b_good » 18 Feb 2010, 20:31

doyle777 wrote:
RATM=555xRiblja Corba
I to ne svi...
Kojeg ovog?Znas li ti jednog clana Corbe po imenu?Ne seri brale...

doyle777

Post by doyle777 » 19 Feb 2010, 10:35

johnny_b_good wrote:
doyle777 wrote:
RATM=555xRiblja Corba
I to ne svi...
Kojeg ovog?Znas li ti jednog clana Corbe po imenu?Ne seri brale...
Ne znam ni jednog osim Bore... I drago mi je zbog toga, jer kao sto sam vec rekao, ONI SU DJUBRE OD "BENDA"!!!

P.S. Zatvorili mi topic :( viewtopic.php?f=48&t=12133 RATM vs. Riblja Corba :(

vasko

Post by vasko » 19 Feb 2010, 10:51

Stalker wrote:a verovatno i riblje čorbe.
DrGreenthumb wrote:Kad bi ti IMT imali etilicnu cirozu
Bluesko wrote:I jos nisu ucestvovali ni na jednoj dodeli Oskara popularnosti i nijednom nisu bili u Bravo showu ili kod Lee Kish
hahaha,ismejah se xD :ziveli:

vasko

Post by vasko » 19 Feb 2010, 11:31

Dushan-85 wrote:Bora me je do kosti razocarao sa onim gostovanjem u emisiji MAGAZIN IN , zajedno sa Cecom i Sekom Aleksic.Bilo mi ga je nekako tuzno i mucno gledati.
Bluesko wrote:Djule verovatno morao na tezgu,ili na knjizevno vece,pa jedino Bora bio slobodan...
Ja mislim da su zato zvali njega
voditeljka ne da bori da svrsi

procitao sam celu temu,kako sam se ismejao,ima sjajnih momenata :bambi:

Kristijan wrote:U stvari, Riblja čorba je nekako jako slična osnovnoj školi - okružen si decom koja moraju da idu u osnovnu školu, da im mama i tata ne odgovaraju krivično, i moraju da idu baš u tu tvoju školu, jer su tu negde iz kraja, pa administrativno pripadaju reonu tvoje škole... A da li te zanima da se družiš sa tom decom? Uglavnom ne. Ali ne možeš da ih odstraniš, prosto treba da prođeš i kroz taj deo životne priče. E onda pođeš u srednju školu, i više nikad ne sretneš 80% ljudi iz te osnovne škole, i nikad ne žališ za tim. Posle 15 ili 20 godina vidiš da u mesari mlati satarom lik koji ni u 8. razredu nije umeo da pokaže strane sveta na karti, i prepoznate se, ali je njemu truba što ga vidiš u toj poziciji, a ti ni pre 20 godina nisi imao šta njim da pričaš, pa ne vdiš razlog ni sada... I prećutno se sporazumete da je najbolje da se pravite da se vidite prvi put, i trudite se da se susret završi što pre...

ovaj post stvara dezavu kao da citas neku kamijevu knjigu,original

fiti93

Post by fiti93 » 21 Feb 2010, 09:36

Ja ne mogu da ih smislim. Ruzni su mi mnogo! :)

doyle777

Post by doyle777 » 21 Feb 2010, 11:09

fiti93 wrote:Ja ne mogu da ih smislim. Ruzni su mi mnogo! :)
:1: :mrgreen:

kurtrose

Post by kurtrose » 24 Feb 2010, 14:07

doyle777 wrote:
fiti93 wrote:Ja ne mogu da ih smislim. Ruzni su mi mnogo! :)
:1: :mrgreen:
Ali su ipak bolji od Korna... :ziveli:

Post Reply