Dushan-85 wrote:Bora me je do kosti razocarao sa onim gostovanjem u emisiji MAGAZIN IN , zajedno sa Cecom i Sekom Aleksic.Bilo mi ga je nekako tuzno i mucno gledati.
Bluesko wrote:Djule verovatno morao na tezgu,ili na knjizevno vece,pa jedino Bora bio slobodan...
Ja mislim da su zato zvali njega
voditeljka ne da bori da svrsi
procitao sam celu temu,kako sam se ismejao,ima sjajnih momenata
Kristijan wrote:U stvari, Riblja čorba je nekako jako slična osnovnoj školi - okružen si decom koja moraju da idu u osnovnu školu, da im mama i tata ne odgovaraju krivično, i moraju da idu baš u tu tvoju školu, jer su tu negde iz kraja, pa administrativno pripadaju reonu tvoje škole... A da li te zanima da se družiš sa tom decom? Uglavnom ne. Ali ne možeš da ih odstraniš, prosto treba da prođeš i kroz taj deo životne priče. E onda pođeš u srednju školu, i više nikad ne sretneš 80% ljudi iz te osnovne škole, i nikad ne žališ za tim. Posle 15 ili 20 godina vidiš da u mesari mlati satarom lik koji ni u 8. razredu nije umeo da pokaže strane sveta na karti, i prepoznate se, ali je njemu truba što ga vidiš u toj poziciji, a ti ni pre 20 godina nisi imao šta njim da pričaš, pa ne vdiš razlog ni sada... I prećutno se sporazumete da je najbolje da se pravite da se vidite prvi put, i trudite se da se susret završi što pre...
ovaj post stvara dezavu kao da citas neku kamijevu knjigu,original