Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Aca wrote:Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...
![]()
![]()
![]()
mislim_stvarno wrote:Aca wrote:Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chuck Norric svira akord F laktomAca wrote:Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...
![]()
![]()
![]()
Pih... Izvodljivo...sevastokrator wrote:Chuck Norric svira akord F laktom
kako je neko najbolji gitarista ako moze da odsvira sve satrianove i malmstinove fore za pola minuta? thats dull... ja npr znam da rory gallagher moze 3 sata da bude rory gallagher, mozda nije tako brzo, jebiga to je muzika, nije minut pire, al je fenomenalnoAca wrote:Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...
![]()
![]()
![]()
To je fora...Zato sto je to Cak Noris,i on taj tvoj minut pire napravi za pola minuta...Duane wrote:kako je neko najbolji gitarista ako moze da odsvira sve satrianove i malmstinove fore za pola minuta? thats dull... ja npr znam da rory gallagher moze 3 sata da bude rory gallagher, mozda nije tako brzo, jebiga to je muzika, nije minut pire, al je fenomenalnoAca wrote:Ma da vam kazem ja nesto...Ubedljivo najbolji gitarista na svetu je Cak Noris...On moze da od svira sve Satrianove i Malmsteenove solaze za pola minuta i to unazad i to bez zica na gitari...
![]()
![]()
![]()
Duane wrote:stvarno ljudi kud ne pomenu niko tocka...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest