Šta mislite o Van Gogh-u?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Locked
Stalker
Strelok

Re: Šta mislite o Van Gogh-u?

Post by Stalker » 21 Jun 2009, 12:05

Ne mogu da verujem da neko ko je toliko talentovan za muziku kao Bono moze da bude tako govno od coveka
govno od 100 kurika
xD
:P

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 21 Jun 2009, 12:06

Boldovanom delu citata dodaš prefiks ne- i dobiješ okviran prikaz Đuleta Vna Go

hahahahahhaha

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 21 Jun 2009, 15:14

Me stupid :( Ne razumem ovo sa boldovanjem? :|

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 21 Jun 2009, 19:56

"Ne mogu da verujem da neko ko je toliko NE-talentovan za muziku kao Bono moze da bude tako govno od coveka"

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 22 Jun 2009, 12:15

Nyarlathotep wrote:"Ne mogu da verujem da neko ko je toliko NE-talentovan za muziku kao Bono moze da bude tako govno od coveka"
Do jaja :lol: Hvala :ziveli:

biciklo

Post by biciklo » 09 Jul 2009, 15:13

Mislim da su sranje.

kide

Post by kide » 07 Aug 2009, 01:59

KirilStipsa wrote:Ali mu se mora odati priznanje... covek stvarno radi kao konj!!! On je stalno negde u stampi, na tvu, stalno neki novi spotovi, PR angazovanja... mozda nije napravio nista respektabilno, ali je ipak napravio nesto...
mislim da je ovo najtačnije objašnjenje uspeha VG, dakle puno se uložilo u marketing, Đule bukvalno iskače iz rerne kad izađe novi album ili najavljuje cert. dalje, svi iz njegove generacije 80ih su ili pomrli/raspadaju se od gudre ili su preko u dalekoj/dubokoj emigraciji. Đule je zadržao nešto od te poetike i artizma 80ih mada u trećerazrednoj izvedbi, al kao što rekoh ostao je bez konkurencije silom prilika. o nekoj stranačkoj logistici, članstvu u DS, G17 itd ne znam ništa, mada znajući Đuletov oportunizam, moguće je.

inače, Đuletov primer nameće jedno drugo pitanje i jednu vrstu izazova za domaće rokere, pogovoto mlađe generacije - da li umeju, i pre svega, da li žele da se bave samopromocijom na srpskom medijskom tržištu, takvom kakvo je? rokenrol je u ex yu a bogme i u Slobinoj Srbiji bio gotovo zaštićena vrsta, mmnogo je bio prisutniji u državnim medijima, dok ga danas gotovo i nema. koliko su za tu medijsku nevidljivost krivi sami rok bendovi kojima se i dalje gadi svaka pomisao na gostovanje po mejntrim medijima radi promocija izdanja, svirki itd?

jer, da bi napravio poso moraš biti medijska kurva kao Đule. moraš biti egzibicionist i skandal majstor. turbo folkeri su to odavno skapirali i rade biznis, a gde su nam među rokerima srpske varijante MMensona, PDoertija, i sl? zar nema niko mlađi od dr. Milića da pravi šou i skandal?

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 07 Aug 2009, 03:33

Van Gogh? Cuo sam za njega... to je onaj slikar bez uveta jel? :deda:
:lol:

vasko

Post by vasko » 07 Aug 2009, 09:45

kide wrote:
KirilStipsa wrote:Ali mu se mora odati priznanje... covek stvarno radi kao konj!!! On je stalno negde u stampi, na tvu, stalno neki novi spotovi, PR angazovanja... mozda nije napravio nista respektabilno, ali je ipak napravio nesto...
mislim da je ovo najtačnije objašnjenje uspeha VG, dakle puno se uložilo u marketing, Đule bukvalno iskače iz rerne kad izađe novi album ili najavljuje cert. dalje, svi iz njegove generacije 80ih su ili pomrli/raspadaju se od gudre ili su preko u dalekoj/dubokoj emigraciji. Đule je zadržao nešto od te poetike i artizma 80ih mada u trećerazrednoj izvedbi, al kao što rekoh ostao je bez konkurencije silom prilika. o nekoj stranačkoj logistici, članstvu u DS, G17 itd ne znam ništa, mada znajući Đuletov oportunizam, moguće je.

inače, Đuletov primer nameće jedno drugo pitanje i jednu vrstu izazova za domaće rokere, pogovoto mlađe generacije - da li umeju, i pre svega, da li žele da se bave samopromocijom na srpskom medijskom tržištu, takvom kakvo je? rokenrol je u ex yu a bogme i u Slobinoj Srbiji bio gotovo zaštićena vrsta, mmnogo je bio prisutniji u državnim medijima, dok ga danas gotovo i nema. koliko su za tu medijsku nevidljivost krivi sami rok bendovi kojima se i dalje gadi svaka pomisao na gostovanje po mejntrim medijima radi promocija izdanja, svirki itd?

jer, da bi napravio poso moraš biti medijska kurva kao Đule. moraš biti egzibicionist i skandal majstor. turbo folkeri su to odavno skapirali i rade biznis, a gde su nam među rokerima srpske varijante MMensona, PDoertija, i sl? zar nema niko mlađi od dr. Milića da pravi šou i skandal?

nije to rad,to je laktanje

kide

Post by kide » 08 Aug 2009, 02:24

vasko wrote:nije to rad,to je laktanje
pa to je izbor, da bi došao do masovne publike, prodo puno ploča i karata za svirke, moraš da se nametneš pa i laktanjem. a možeš i da ostaneš skroman i pošten pa sviraš po malim klubovima za sitnu paru, za ortake pijane klince i matore raspade i tako doživotno. bitno je da znaš šta želiš.

nebojsak

Post by nebojsak » 08 Aug 2009, 10:47

Gledao sam ga pre neko veče slučajno kod Dragane Milićević u Beograd Noću, tema je bila o uspešnim muškarcima™, bio je tu sa nekim opakim dizajnerom enterijera, nekim časopis bajom, novinarom itd itd. Uglavnom, opasan transfer neprijatnosti. Priča mu je ko i tzv. muzika, fraza frazu stiže, sva moguća opšta mesta, tačno znaš koja mu je sledeća rečenica - "publiku ne možeš prevariti, oni osećaju da li se foliraš, rokenrol kao način života trt mrt..." :povrac:

Onda je u nekom trenutku palo poređenje sa Milanom Mladenovićem i opisivanje duha demonstracija 96/97, pa sam dobio aneurizam, pao u komu i morao da promenim kanal, bila je neka opterećujuća teška serija na Fox Life.

kide

Post by kide » 08 Aug 2009, 11:54

nebojsak wrote:Onda je u nekom trenutku palo poređenje sa Milanom Mladenovićem i opisivanje duha demonstracija 96/97, pa sam dobio aneurizam, pao u komu i morao da promenim kanal, bila je neka opterećujuća teška serija na Fox Life.
ok, ti očigledno ne spadaš u VG fanove, definitivno ne spadaš u recimo onih 100.000 koji su kupili novi album
U ime kompanije „Telekom" generalni direktor Branko Radujko čestitao je Đuletu na zavidnom uspehu: tokom promotivne akcije „Telekoma" za samo tri nedelje prodato je čak 100.000 primeraka novog albuma. Branko Radujko rekao je da je odluka da se sarađuje sa grupom „Van Gog" bila veoma laka:
- Trebalo nam je pet minuta da se dogovorimo - rekao je.
Đule je pozvao goste da se prošetaju, kako je rekao, kroz „lavirint dragih lica", a publika je premijerno videla i najnoviji spot grupe za pesmu „Kidaš moj svet".
nek je sve žvaka, nek su prodali i pola od toga, trećinu, petinu, kad ćeš ti u životu prodati 20.000 ploča? Đule radi posao, i nešto mi se čini da ga baš zabole šta je loše o njemu napisao neki zaludni forumaš ili muzičar koji svira za 50 ortaka u nekoj rupi. sigurno se potreso, jako hehehe

Bluesko

Post by Bluesko » 08 Aug 2009, 12:15

A sto ti tiraz dokazuje kvalitet???? Ustvari,zaboravi deckonja.......... :ma bravo: :wink: :bambi:

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 08 Aug 2009, 12:28

Bluesko wrote:A sto ti tiraz dokazuje kvalitet???? Ustvari,zaboravi deckonja.......... :ma bravo: :wink: :bambi:
Pa moze relativno da dokaze kvalitet. Na primer, Ceca prodaje vise od Van Gogh-a i u ovom slucaju, trenutno to zaista znaci da je ona kvalitetnija.zato sto jeste kvalitetnija. I pored svega i dalje milsim da je Djule talentovan momak, shteta shto je isfolirani iskompleksirani govnar. Ovo jeste chinjenica bez obzira da l' ja zavideo Djuletu il' ne :|

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 08 Aug 2009, 12:37

nebojsak wrote: Onda je u nekom trenutku palo poređenje sa Milanom Mladenovićem i opisivanje duha demonstracija 96/97, pa sam dobio aneurizam, pao u komu i morao da promenim kanal.
Uzas :shock: Ja ne znam stvarno sta je ljudima ovde u Srbiji, da l' imaju potrebe za stvaranjem nekog rock mita pa ono..kad Milan nije vishe tu, pa to mora biti Djule onda, nema ko drugi..ko bi bio onda dobar za poredjenje sa Milanom sledeci, da nije Djuleta.. mozda Dr.Pop 8) U svakom slucaju, Djuleta verovatno stavljaju u istu pricu sa Mladenovicem jer kad ih devojchice vide odma im se sliva firnajz niz butinu :D Ako posmatramo poeziju, tu bi svakako Cane trebao pre da nadje svoje mesto uz Milana :) Mada, nema potrebe za takvim stvarima, zaista..

Locked