a gnr ili nirvana?rockozaurus wrote:Meni, nekako vise leze "babe" nego "zabe"

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
a gnr ili nirvana?rockozaurus wrote:Meni, nekako vise leze "babe" nego "zabe"
Aaaa, u tom slucaju sam s dva prsta za "zabe"!mislim_stvarno wrote:a gnr ili nirvana?rockozaurus wrote:Meni, nekako vise leze "babe" nego "zabe"
E ko nece:)kreptoman wrote:ja kad porastem ocu da budem djimi pejdj
Ne moze i jedno i drugo :pkreptoman wrote:ja kad porastem ocu da budem djimi pejdj
No.Doolio wrote:ja mislim da treba spojiti ovu temu sa onom za gnr i nirvanu, to bi bio vrcavi kosmicki spoj i prakticno otelotvorenje Svebica u malom!
izvinte mr. omnipotentni!RitchieB wrote:No.Doolio wrote:ja mislim da treba spojiti ovu temu sa onom za gnr i nirvanu, to bi bio vrcavi kosmicki spoj i prakticno otelotvorenje Svebica u malom!
'ajd' sade ti malo objasni der nam kako to mozes da donosis zakljucke i iznosis ovakve tvrdnje na slepo? Nije ti ovo neko pishanje sa ortacima iz kraja, ovo ti je ozbilja rasprava u jednoj priznatoj instituciji ...doyle777 wrote:Led Zeppelin, ne slusam ni jedne ni druge, ali po onome sto znam... Led Zeppelin je sigurno ostavio veci utisak na mene.
Sta je tebi u poslednje vreme?mislim_stvarno wrote:'ajd' sade ti malo objasni der nam kako to mozes da donosis zakljucke i iznosis ovakve tvrdnje na slepo? Nije ti ovo neko pishanje sa ortacima iz kraja, ovo ti je ozbilja rasprava u jednoj priznatoj instituciji ...doyle777 wrote:Led Zeppelin, ne slusam ni jedne ni druge, ali po onome sto znam... Led Zeppelin je sigurno ostavio veci utisak na mene.
boze dragi, sta se cini![]()
![]()
Nema svako isti ukus. I ja nisam rekao da su bolji, rekao sam da su po mom misljenju bolji.doyle777 wrote:Led Zeppelin je sigurno ostavio veci utisak na mene.
ZigiZelig wrote:Cepelini su daleko jebozovniji
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest