bendovi iz Chachka?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

EVH

Re: bendovi iz Chachka?

Post by EVH » 01 Jul 2008, 19:07

LazaRocker wrote:
The Mask AE wrote:
EVH wrote: 7. Ovde ima trachak istine... Samo molim te objasni kako si ti zapamtio gde je na vratu ton E.
Nije mislio da pamte gde je E, nego da pamte lupam posle petog odsvirati sedmi prag na petoj zici, a ne posle D odsvirati E.
Upravo sam to mislio, ali nije ni bitno, uvek ce biti ljudi koji ce da kenjaju samo da bi ukopali druge...iza svega sto sam rekao stojim i dovoljno sam formirana licnost da znam da ne reagujem na zlonamerne komentare...ako se neko uvredio ili prepoznao, sorry ali to je moje misljenje...smeta ti termin prihod???e, pa izvini molim te, sledeci put cu da uzmem jebenu vujakliju pa cu da nadjem pogodniju rec...pazi molim te...ne prosipaj pamet, bolje je zadrzi malo za sebe, ocigledno ti treba...ko sam ja, i koliko imam godina..???...zanimljivo...da neces i broj telefona da ti dam????...btw, hvala LaziRocker-u, vidim da ima kulturnih ljudi ovde...ali me fascinira kakvih sve ljudi ima... :D ...cudo... :roll: ...ali dobro, zanimljivo je...najjaci su oni koji misle da su u pravu, pa namecu misljenje drugima...ja prijatelju postujem svacije misljenje, trebalo bi i ti... :lol:

The Mask AE

Post by The Mask AE » 01 Jul 2008, 19:11

Ma komentar i nije bio zlonameran nego sam ti izgleda nagazio neku zichicu... Nebitno... Reci samo koji je to odlican autorski bend u kom sviras i koji instrument sviras (ne treba mi telefon i to :wink: ). Eto ja sam iz Cacka (pishe ispod slike) i imam 24 godine... Bez nepotrebnih psovki jer je ipak ovo sve javno... Svi se mi druzimo ovde. I samo jos jedno pitanjce: zasto si izbrisao pokerov sajt iz profila?

EVH

Post by EVH » 01 Jul 2008, 19:26

The Mask AE wrote:Ma komentar i nije bio zlonameran nego sam ti izgleda nagazio neku zichicu... Nebitno... Reci samo koji je to odlicni autorski bend u kom sviras,odakle si i koliko imas godina (ne treba mi telefon i to :wink: ). Eto ja sam iz Cacka (pishe ispod slike) i imam 24 godine... Bez nepotrebnih psovki jer je ipak ovo sve javno... Svi se mi druzimo ovde.
OK sve je u redu, izvinjavam se na psovkama, i ako sam malo preterao... :D ...pa sada bend je takav kakav je, za mene je solidan, bolji nemam... :D ...u pitanju je Poker, i sviruckam gitaru u njemu...verovatno se i znamo... :lol: :lol: :lol: ...svako ima svoje misljenje, verovatno i ja gresim kod puno stvari ali to jednostavno ja mislim...ne mislim da sam najpametniji, daleko od toga, ali nisam ni skroz blesav... :roll: ...nisi nagazio nikakvu zicicu nego mi mozda recenice zvuce agresivnije nego sto sam imao nameru... :D :D :D ...nenamerno, takodje...jos jednom pozdrav ako se poznajemo, nema ljutnje???

The Mask AE

Post by The Mask AE » 01 Jul 2008, 19:28

Ma naravno da nema... Znam se sa kolegom bassistom tvojim iz vidjenja. Vas ostale ne znam.

EVH

Post by EVH » 01 Jul 2008, 19:39

The Mask AE wrote:I samo jos jedno pitanjce: zasto si izbrisao pokerov sajt iz profila?
zato sto sajt nije gotov, ima samo index strana, bice uskoro... :D :D :D...onda ces moci da uzivas, za sada su radovi u toku, kao sto pishe na sajticu... :lol: :lol: :lol:
Last edited by EVH on 01 Jul 2008, 19:49, edited 1 time in total.

MICKEY
Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak

Post by MICKEY » 01 Jul 2008, 19:49

Mislim da "the mask ae", treba da okaci komentar koji stoji ispod mojih postova.

MICKEY
Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak

Post by MICKEY » 01 Jul 2008, 19:50

Svaka cast "EVH", vratio si dusu ovom forumu!

marko_89_kv

Post by marko_89_kv » 16 Aug 2008, 13:08

MICKEY wrote:A poker, slusao sam ih, nisu losi.
a ti uopšte nisi miki iz pokera... :D btw, svirka sinoć je bila... šta da ti kažem... :D

sixstring

Post by sixstring » 04 Oct 2008, 12:15

ne verujem bendovi iz Čačka,lol
e pa evo i nas!
mi smo također rock belalalaend
@EVH- Ilija ti li si??

sad to šta se sve događa i kako sve funkcioniše,i to što oni sviraju preko guitar pro,
pa šta!
ako vole neka ih!
što vam to smeta što ne znaju da sviraju? naučiće!
@EVH koji black metal??? i sa koje svirke? da se ne sećaš datuma možda?

EVH

Post by EVH » 04 Oct 2008, 16:27

@Dule Jes' ja sam majstore...ma bili neki klinci na svirci u gimnaziji, tipa odradili jednu probu i udri...svirka za dobrotvorni prilog Kosovu je bila...nebitno, nije vise vredno pomena...

marko_89_kv

Post by marko_89_kv » 04 Oct 2008, 16:30

jel to Dule NTD?

sixstring

Post by sixstring » 04 Oct 2008, 18:23

jes ja sam
STEVAN! :lol:

mr.nuclear touchdown!
mwahahaha!
i mi sviramo u suštini rock!
vidi na spejsu!
so!
ajde da napravimo neki Jam/impro blud!
oćete?
sve što nam treba jeste:
1. dobronamerni gazda lokala koji bi nas puštio unutra
2. markov bubanj i binska oprema (4k-8k din)
3. da molimo ljude da dođu i pojave se da bi isti gazda lokala imao profit a mi ne bili isterani iz istog lokala :lol:
4. i tako...
5. već sam počeo i suviše da lupetam
6. da osnujemo klub hejtera oje bećković!
hehehe
i tako...
xD

marko_89_kv

Post by marko_89_kv » 04 Oct 2008, 19:12

oću ja u taj jam band... da sviramo pop-disko-turbo-tehno-emo-heavy-etno-fusion jazzz... :) a za prostor... možel' da se nabudži nešto na tf-u?

sixstring

Post by sixstring » 04 Oct 2008, 19:16

okoji si ti marko??
ma lupijjo sam sade,
nemo me tripovati da sprovodim ovo što zamišljah u nedelo i nemoral po uvadi posetilaca!

The Mask AE

Post by The Mask AE » 11 May 2009, 12:10

Budjenje teme! Novi bendic zvani atrra :) majspejs http://www.myspace.com/atrraband Komentari? Ko nije cuo pravac velvet 15og!

Post Reply