Duff wrote:mickey tebra drzi se....

Da li se to vi igrate rata ili mi se cini?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Duff wrote:mickey tebra drzi se....
ne sudi se tebi ovde covece... tojes ne sudi se nikom xDMICKEY wrote:Duff, brate, nemoj vise da me branis...
Sto bre?MICKEY wrote:Duff, brate, nemoj vise da me branis...
?Drago mi je bilo sto ipak neko ima stav slican mom stavu i sta tu ima lose?
Kad bi svi mislili kao ja, ne bih ni imao sa kim da diskutujem.
Code: Select all
Ne umem da sviram ROCK'N'ROLL, pa sam nasao alternativu, sviracu alternativni rock...
Evo, prijatelju, promenicu potpis, nadam se da "muzika nije atletika" te nece vredjati.nemanjavelimirovic wrote:Nista me ne zanima Mickey i Duff ali Mickey, please promeni potpis je ovoje direktna uvreda ljudi koji ne razmisljaju na tvoj nacin, a verujem da bi se mnogi koji su clanovi ovog foruma slozili, da zaista nije na mestu. Pishi sta 'oces mene ne zanima to, moderatori ce te doterati u red kad budes preterao, ali ovaj potpis nije na mestu, tako da evo, drugi put PLEASE, promeni ga. Hvala unapred na razumevanju.Code: Select all
Ne umem da sviram ROCK'N'ROLL, pa sam nasao alternativu, sviracu alternativni rock...
PS
Btw, ok je kurcevitost, ali eto recimo oko narodnjaka nekih sam ja bio zakrvio sa Dooliom, mada smo se na kraju sporazumeli, ali vashi stavovi (Duff i Mickey) se mnogima ne svidjaju, pa onda bi eventualno trebalo razmisliti o tome da li ste zaista u pravu ili ne. Ovo nemoj(te) shvatiti kao nesto bitno, cisto eto u 5 ujutru pijan dosao iz grada pa onako bacio pogled pred spavanje, i napisao nesto nebitno. Svako ima svoj stav, a kada bi svet sadrzao sve iste ljude sa istim stavovima bio bi veoma dosadno mesto za zivot, ali fakat je da neke stvari zaista nisu na mestu (pocevsi od Mickey potpisa ) i jednostavno bez vredjanja i napetih situacija, jer ocigledno, svima je malko mukica od toga. Bez ljutnje, nadam se?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest