Tajna uspeha Nirvane?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
kurtrose

Re: Tajna uspeha Nirvane?

Post by kurtrose » 19 Dec 2008, 19:49

Kurt se garant prevrce u grobu posle poslednje gala veceri Operacije Trijumf..

kurtrose

Post by kurtrose » 19 Dec 2008, 19:52

Zaboravih da je kremiran :cry: R.I.P

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 19 Dec 2008, 20:26

kurtrose wrote:Kurt se garant prevrce u grobu posle poslednje gala veceri Operacije Trijumf..
sta je bilo ? posto ne pratim puno tv a pogoovo takve stvari ...

kurtrose

Post by kurtrose » 19 Dec 2008, 21:48

Ma kako je lik otpevao Teen Spirit.. strasno... Lik ima stvarno dobar glas ali gadnu boju. onako mekece.. Otpevao je dosta dobro neke rok pesme, cini mi se AC/DC i jos jednu na slican fazon ali Nirvanu nikako... Dokaz da kvalitetan glas nekada nije dovoljan..

sevastokrator

Post by sevastokrator » 29 Dec 2008, 14:25

Vukasin je jedino dobro otpevao Nothing Else Matters, Smells.... je toliko ocajno otpevan i odsviran da nem reci, A sto se tice Highway to Hell, to jes na njegov nacin ali mi nema neki prizvuk na Bena Skota ili Brajana Dzonsona
kao da je to neka blaza rock, pop-rock pesma a ne tipicna hard-rock pesma, a razocarali su me ovi momci sto su svirali Smell.., jednostavno pesma ne bi trebalo da se svira na les polu tu su jaguar, stratokaste ili jazzmaster, moje je misljenje, mozda je pogresno, ali momak je dobro pevao domace rok pesme

kurtrose

Post by kurtrose » 12 Feb 2009, 12:48

Sad bas gledam, kada skidam filmove sa Emule-a, i vidim da od sve muzike koju share-ujem, nirvanu mi najvise skidaju...

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 12 Feb 2009, 15:08

skini onda obavezno "Year that punk broke"... sonic youth, nirvana, dinosaur jr... cak ima malo i ramonesa, iako su oni way off iz te price :D

kurtrose

Post by kurtrose » 12 Feb 2009, 18:45

Skidam...

Dushan S

Post by Dushan S » 12 Feb 2009, 19:17

Kurt se garant prevrce u grobu posle poslednje gala veceri Operacije Trijumf..
Možda malo off topic, ali kad je već par ljudi pričalo i o OT "rockerisanju"
Nekad ranije, 90-ih, često sam naletao na te specifične tipove... Recimo peva narodnjake, izgleda kao džudža sa nekom seljačkom kožnom jaknom i braon pantalonama, i onda priđe i počinje neki dijalog, kao "I ja sam svirao" rock, čak vadi ličnu kartu staru 15 godina u kojoj ima još uvek neku kosu. Da dokaže. Ta vrsta apologije kao "pa nismo se mi prodali", "jeste ovo je sve za pare, ali nije, vidi, imam i ja dušu".

E na taj način mi smrdi to kad su na Operaciji Trijumf svirali te "rock stvari". Esencija kičerice i Grand recepta primenjenog na drugi način, estradna muljavina i govnarija, ljudi koji su se prijavili u nadi da će napraviti karijere kao pop pevači, interpretatori, i umesto da onda zagrizu govno, kad su već tu gde jesu, odjednom neko femkanje, kao jaaaaao, dobio sam da pevam Hari Mata Hari ili Merlina, ne moguuuu to su narodnjaaaaciiii... Pa izvođenja raznih "hard rock pevanja" sa stilizacijom koja ide logikom da ako se stavi slash figura u ćošak studija, i ako pevač ima kožnu jaknu i maramu oko vrata, mora da je to to. Kao, "Mi smo drugačiji od onih sa pinka".

Ne da nije drugačije nego je još gore. Ono na pinku je ružna slika stvarnosti, ali ne zadire u ono što bi trebalo da ostane koliko je god moguće neukaljano. Ako je grand simbolično iskrivljena sisata silikonska riba, onda je OT ružan muškarac obučen kao sisata prostitutka.

kurtrose

Post by kurtrose » 12 Feb 2009, 23:04

:lol2:
:bow:

Nyarlathotep
MF veteran

Post by Nyarlathotep » 13 Feb 2009, 09:27

Duane wrote:skini onda obavezno "Year that punk broke"... sonic youth, nirvana, dinosaur jr... cak ima malo i ramonesa, iako su oni way off iz te price :D
to je genijalan video zapis.
odlicno!

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 13 Feb 2009, 09:49

Nyarlathotep wrote:
Duane wrote:skini onda obavezno "Year that punk broke"... sonic youth, nirvana, dinosaur jr... cak ima malo i ramonesa, iako su oni way off iz te price :D
to je genijalan video zapis.
odlicno!
problem je jedino sto je kvalitet ocajan, ali je stvarno video genijalan... odlicna mjuza i loodi thurston, kobejn i kompanija(espeshli krist) :D

ako neko nadje ovaj video, a da je kvalitet dobar nek javi, da link or somethin!

Frostensen

Post by Frostensen » 13 Feb 2009, 13:27

To je zato shto su oni originalni,prvi i definicija rechi "emo"... Onaj unplugged, teet spirit fazon.... Sishke preko lica, vuneni dzhemperchici i pocepane farke sa lamentiram-nad-teshkom-sudbinom pozom ... Ko se u to vreme ne bi lozhio na to.. Pogledash ga i pomislish..jaaaaaaaaaadan ... Zato Kerber i Nelly nisu uspeli... Nisu bili ono shto ce se 10 godina kasnije izroditi u emo :)

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 13 Feb 2009, 13:44

emo postoji od osamdesetih

Frostensen

Post by Frostensen » 13 Feb 2009, 13:49

ovi su ga progurali na velika vrata ... a jedan se i upucao da bi ostao true...

Post Reply