Vaša Mišljenja O Bendu "Kerber"?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Vaša Mišljenja O Bendu "Kerber"?
Pozdrav ljudi! Procitah celu temu i nikad mi nece biti jasno zasto je nama muzicarima i ostalima koji se tako osecaju izgleda urodjena mana da je uvek bolje i lakse popljuvati nekog ko je evidentno nesto uradio u muzici ( svidelo se to nama ili ne ) nego da mi bilo sta pomerimo i uradimo u ovoj jedinoj realnosti koja postoji P.S. Ne mogu reci da volim Kerber, ali ih cenim
+1robilad wrote:Pozdrav ljudi! Procitah celu temu i nikad mi nece biti jasno zasto je nama muzicarima i ostalima koji se tako osecaju izgleda urodjena mana da je uvek bolje i lakse popljuvati nekog ko je evidentno nesto uradio u muzici ( svidelo se to nama ili ne ) nego da mi bilo sta pomerimo i uradimo u ovoj jedinoj realnosti koja postoji P.S. Ne mogu reci da volim Kerber, ali ih cenim
imaju par dobrih pesama ali u poredjenju sa A.S., Azrom, Corbom i ostalim bendovima iz tog vremena su male bebe..
Ali cenim ih..

Toliko je besmisla napisano na ovu temu, nemam zelju da uvredim nikog, ali toliko nekompetentnog komentara nisam skoro citao. Ajde malo otpada na mladost i neiskustvo. Kerber, slicno i Bajaga, uopste nisu smesni, oni su nosili jedno vreme i digli gadnu frku. Jedino moze da se kaze, meni se to uopste ne svidja i to je ok, ali komentari tipa glupi su tekstovi, smesne su im usi, nema veze ni sa ukusom ni sa muzikom, to je prosto ne znanje. Da ste, a niste bili bas tu kad su oni svirali, znali bi da je jedini neprijatelj muzike tada bila Semsa i jos par njih, danas imamo citavu vojsku, sto po njima ne opalite? Ostavite stare rokere da im sudi istorija!
''Nekompetentnog komentara'' ili mozda ''nekompetentnih komentara''? Kerber JESTE smesan bend, a Bajaga i nije tako smesan, on je vise zalosna pojava.nikolas wrote:Toliko je besmisla napisano na ovu temu, nemam zelju da uvredim nikog, ali toliko nekompetentnog komentara nisam skoro citao. Ajde malo otpada na mladost i neiskustvo. Kerber, slicno i Bajaga, uopste nisu smesni, oni su nosili jedno vreme i digli gadnu frku. Jedino moze da se kaze, meni se to uopste ne svidja i to je ok, ali komentari tipa glupi su tekstovi, smesne su im usi, nema veze ni sa ukusom ni sa muzikom, to je prosto ne znanje. Da ste, a niste bili bas tu kad su oni svirali, znali bi da je jedini neprijatelj muzike tada bila Semsa i jos par njih, danas imamo citavu vojsku, sto po njima ne opalite? Ostavite stare rokere da im sudi istorija!

A glede ne znanja i ne kompetencije - sta je po tebi potrebno da bi se kompetentno sudilo o nekom bendu? Konkretno, kad je o Kerberu rec, da li bi trebalo da smo u jednoj fazi svog zivota nosili helanke i fudbalerske repice pa da budemo kompetentni sagovornici/kriticari?

Nema neprijatelja muzike, nisu za sve krivi narodnjaci. Sto pre to shvate rok dinosaurusi i odu u (ne)zasluzenu penziju - to bolje.
Neka profesionalni muzicki kriticari naprave svoj podforum gde ce realno i sa znanjem i iskustvom da diskutuju a ostali amateri neka nastave da iznose svoje misljenje.. 

Zao mi je zbog gramaticke greske, u pokretu sam, kucam na laptopu. Uopste nije zgodan za to, i ovom prilikom se izvinjavam za sve buduce. Ali ne vidim da to nesto menja stvar, predlozio sam da ne pljujete neke ljude i to je sve. Zasto ti to smeta, sta ti to toliko cenis od muzike pa ti je sve ostalo lose? ( napisi ) Ima ljudi koji to vole i neka im, ako je nesto jednostavno ne znaci da je lose. Nemam nista protiv da svi napisete misljenje o Bajagi, bilo sta sto ima veze sa njegovom muzikom, citirati neku stvar, album to je to. Ali Bajaga, nikako nije jadan, jako je uspesan pa ako hoces i bogat. On ne zna ko si ti i bas ga je briga, ti ces postati jadan ako nastavis toliko da ga mrzis, pocesec da se budis sa njegovim imenom u mislima i to nece vise da ti bude smesno, veruj mi. I sta mene briga sto je, Stevie Ray Vaughan, nosio zecji rep na sesiru kad je svirao gitaru kao malo ko, a sve i da je helanke obukao ne bi mi manje drag bio.
Ma, nema frke, jedna gramaticka ili pravopisna greska vise, nece svet propasti zbog toga.
I da, ne pljujemo mi ''neke ljude'' nego njihovo delo. Ja cak mislim da su oni simpaticni ljudi, ali to sto su radili meni je daleko od simpaticnog.
Eto, meni je to glupo i pateticno, apsolutno neinventivno, a naravno da shvatam da se to nekome i svidja.
To sto su oni deo istorije srpskog rokenrola ne cini ih nedodirljivim, ma koliko se to tebi ne dopadalo.
Jednostavno, i njihov rad je podlozan kritici, kao i rad mnogo ozbiljnijih i znacajnijih bendova.
Ne vidim u cemu je problem?
A zezanje na racun oblacenja&frizura je samo to - zezanje.

Jeziva vizija buducnosti, nadam se da mi se nista slicno nece desiti.Ali Bajaga, nikako nije jadan, jako je uspesan pa ako hoces i bogat. On ne zna ko si ti i bas ga je briga, ti ces postati jadan ako nastavis toliko da ga mrzis, pocesec da se budis sa njegovim imenom u mislima i to nece vise da ti bude smesno, veruj mi.

I da, ne pljujemo mi ''neke ljude'' nego njihovo delo. Ja cak mislim da su oni simpaticni ljudi, ali to sto su radili meni je daleko od simpaticnog.
Eto, meni je to glupo i pateticno, apsolutno neinventivno, a naravno da shvatam da se to nekome i svidja.
To sto su oni deo istorije srpskog rokenrola ne cini ih nedodirljivim, ma koliko se to tebi ne dopadalo.

Jednostavno, i njihov rad je podlozan kritici, kao i rad mnogo ozbiljnijih i znacajnijih bendova.
Ne vidim u cemu je problem?
A zezanje na racun oblacenja&frizura je samo to - zezanje.

zapravo richi blekmore dosta svira u helankamanikolas wrote:Zao mi je zbog gramaticke greske, u pokretu sam, kucam na laptopu. Uopste nije zgodan za to, i ovom prilikom se izvinjavam za sve buduce. Ali ne vidim da to nesto menja stvar, predlozio sam da ne pljujete neke ljude i to je sve. Zasto ti to smeta, sta ti to toliko cenis od muzike pa ti je sve ostalo lose? ( napisi ) Ima ljudi koji to vole i neka im, ako je nesto jednostavno ne znaci da je lose. Nemam nista protiv da svi napisete misljenje o Bajagi, bilo sta sto ima veze sa njegovom muzikom, citirati neku stvar, album to je to. Ali Bajaga, nikako nije jadan, jako je uspesan pa ako hoces i bogat. On ne zna ko si ti i bas ga je briga, ti ces postati jadan ako nastavis toliko da ga mrzis, pocesec da se budis sa njegovim imenom u mislima i to nece vise da ti bude smesno, veruj mi. I sta mene briga sto je, Stevie Ray Vaughan, nosio zecji rep na sesiru kad je svirao gitaru kao malo ko, a sve i da je helanke obukao ne bi mi manje drag bio.

Iskreno, bas nikako mi se ne svidja Bajaga, niti sam imao nameru da ga stitim bilo kakve kritike. U pravu si, da se to valjda nekom i svidja. Samo mi se ucinilo, da su kritike malo van domena muzike otisle. Ne mogu da se setim, ali mislim da je na jednom albumu corbe pisalo da mu je zabranjeno da peva, nisam siguran na kom moram malo da preturim ploce. Nije narocito vredan polemike, kao i Kerber, obzirom da je ovde bilo reci o njima, ipak je Bajaga zajebao stvar!
Chitam shta je napisano i ne verujem...Bend je losh zbog Galetove frizure??? ...Hm...mislim da je jadno o bilo kome tako suditi a ne o Kerberu...
A shto se tiche tekstova lichno mislim da moze divnih da se nadje i da znaju da naprave lepu baladu...
...I kako neko uopshte moze da komentarishe njihovu muziku a da ne znam barem 5 pesama?!...Ja se izvinjavam ali to je jadno...
Mozda nisu najbolji(to sigurno nisu)ali su vredni pohvala i da budu cenjeni...Ako su toliko loshi,zashto ih i dan danas slushaju?...
Da su loshi danas ljudi ne bi ni znali ko su oni...a i ovde treba da komentarishemo muziku zar ne? a ne to kako je neko obuchen ili kakvu frizuru ima...
A shto se tiche tekstova lichno mislim da moze divnih da se nadje i da znaju da naprave lepu baladu...
...I kako neko uopshte moze da komentarishe njihovu muziku a da ne znam barem 5 pesama?!...Ja se izvinjavam ali to je jadno...
Mozda nisu najbolji(to sigurno nisu)ali su vredni pohvala i da budu cenjeni...Ako su toliko loshi,zashto ih i dan danas slushaju?...
Da su loshi danas ljudi ne bi ni znali ko su oni...a i ovde treba da komentarishemo muziku zar ne? a ne to kako je neko obuchen ili kakvu frizuru ima...
A, bre, nindzo, procitaj ti sve ponovo.
Nisi ti to dobro shvatiJo! Kaka bre frizura?
Nisi ti to dobro shvatiJo! Kaka bre frizura?

bend je los zato sto je los... a galetova frizura je losa zato sto je losa... 

-
Jedan od boljih domacih rok bendova... Gale ima odlican glas (sto nema veze sa frizurom
)...

Znam skoro sve i jednu pesmu,i balade su mi neshto najlepshe njihove...
Ja zaista ne razumem kako nekoga mogu da ostave ravdnodushnim...Ali opet o ukusima se ne raspravlja...