Kako je propao rock'n'roll...
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Kako je propao rock'n'roll...
pa sta je rock nego cirkuska muzika? i svak ko oce od toga da napravi nesto ozbiljno je jos veci cirkusant 

-
dancing on the corpses ashes
Halalite pa da ga zakopamo...
Previse zadrto deluju odgovori od nekih ljudi... klasika "jaooooooo nema nista sto se meni svidja ;[ al i boli me ***** da trazim pa cu reci da je sve otislo u *****"
eno imate temu nyalrathothepa vezano za psychodelic rock...Black mountain je recimo vintidzast...
ima i wolf mother i jos slicnih bendova.
p.s. the fucking champs su isto dobri

Halalite pa da ga zakopamo...
Previse zadrto deluju odgovori od nekih ljudi... klasika "jaooooooo nema nista sto se meni svidja ;[ al i boli me ***** da trazim pa cu reci da je sve otislo u *****"
eno imate temu nyalrathothepa vezano za psychodelic rock...Black mountain je recimo vintidzast...
ima i wolf mother i jos slicnih bendova.
p.s. the fucking champs su isto dobri

- MICKEY
- Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak
ima delic istine...Duane wrote:pa sta je rock nego cirkuska muzika? i svak ko oce od toga da napravi nesto ozbiljno je jos veci cirkusant
- sevastokrator
klasicna muzika ima daleko vise kvaliteta nego bilo sta snimljeno posle 1920-te, ali jeli ona popularna? Nije jer jednostavno nesto se nekom ucini prihvatljivo u odredjenom trenutku, raspale po marketingu, bombarduju te svakodnevno s tim, i na kraju odes u grad, disko, na splav sta ces cuti? Malo je verovatno da ce pustati Raibow, Deep Purple, Led Zeppelin, Generaciju 5, YU Grupu, ali ces cutu Stoju, Seku, Sinka i Marinka; tako svake subote dok ti ne udje u glavu i onda pocnes da slusas to i tako se prevazilazi ono sto si slusao pre bez obzira jeli to kvalitetno, dobro ili ne;MICKEY wrote:Po toj logici pop, turbo-folk su pravci koji imaju vise kvaliteta nego Rock (cim su ga pojeli).
Tako da meni ta logika da je neka bezvezna "cirkuska" "muzika" pojela tako veliki zalogaj, otpada.
Steta sto na splavovima ne pustaju YU grupu i Generaciju 5. 

- sevastokrator
ne treba tamo ni da ih pustaju
, vec sam naveo samo sta mozes cuti kad izadjes, samo sam sledio insp.
ali pogledaj francusku i americku folk muziku, tek tada shvatim koliki smo mi turci

ali pogledaj francusku i americku folk muziku, tek tada shvatim koliki smo mi turci
Turci su zakon! Ne dirajte mi turske skale, al' ozbiljno... 

- sevastokrator
xD
Jesi legend
Jesi legend
- MICKEY
Ne bih se slozio.sevastokrator wrote:klasicna muzika ima daleko vise kvaliteta nego bilo sta snimljeno posle 1920-te, ali jeli ona popularna? Nije jer jednostavno nesto se nekom ucini prihvatljivo u odredjenom trenutku, raspale po marketingu, bombarduju te svakodnevno s tim, i na kraju odes u grad, disko, na splav sta ces cuti? Malo je verovatno da ce pustati Raibow, Deep Purple, Led Zeppelin, Generaciju 5, YU Grupu, ali ces cutu Stoju, Seku, Sinka i Marinka; tako svake subote dok ti ne udje u glavu i onda pocnes da slusas to i tako se prevazilazi ono sto si slusao pre bez obzira jeli to kvalitetno, dobro ili ne;MICKEY wrote:Po toj logici pop, turbo-folk su pravci koji imaju vise kvaliteta nego Rock (cim su ga pojeli).
Tako da meni ta logika da je neka bezvezna "cirkuska" "muzika" pojela tako veliki zalogaj, otpada.
Niko tebi ne nabija muziku u usi. Ja recimo i ako pogledam spot Sandre Afrike, kao da nisam cuo pesmu...
Stvari koje te ne doticu, ne mogu da uticu ni svesno ni podsvesno na tvoj ukus.
Pa to ti je kao da te napada godinama mnogo ruzna devojka i ti na kraju pod pritiskom pocnes da se lozis na nju...

- sevastokrator
Ne govorim o pojedinacnim slucajevima ti, ja, brat, komsija, vec o masi; vec 9 godina 70% marketinga vezanog za muziku na pinku je folk/turbo-folk, a pink je kazu najgedaniji, sve ti je jasno; i mnogi slusaju tu muziku jer vide silikonske lepotice kako siste i skakucu, ali nebitno<
eno ti knjaz, samo to i pustaju, kad cujem bilo sta od ta dva, ocu dumrem. a nekad sam i mogao da ih cujem...kad smo kod toga, eto propadanja rokenrola, na tom knjazu ima milion zivih svirki nedeljno, izvodjenih od strane osamsto pedeset cetiri cover benda. ciji repertoar je isti u 99.99 procenata. nesto neverovatno. a svi momci fino sviraju i pevaju, ja ne znam jel to neki nepisani zavet medju cover bendovima da imaju isti repertoar, ali ono je strasno:) to je toliko strasno da ja kad cujem i pesmu koju ne volim ili je prosecna ili sam je izgustirao, a ne uklapa se u taj repertoar, ja sam srecan ko kuce u liftu. secam se pre nedelju dana da su neki likovi (pored sezdeset pet cudnih suma) odsvirali neku metaliku (ne secam se koju) i da sam imao toliki kez ko da mi je dosla dzesika alba da mi popusi.sinisake wrote:Steta sto na splavovima ne pustaju YU grupu i Generaciju 5.
pa i ja gledam spot od pusiket dols iz istog razloga. naravno da ce pink da bude ekstra popularan, pa to mu je i namena. ne treba brkati neki tamo uspeh turbofolka ili bilo kog drugog zanra sa nedovoljnom motivacijom, originalnoscu, pa i besparicom ili brojnoscu gospode rokera u nas.sevastokrator wrote:Ne govorim o pojedinacnim slucajevima ti, ja, brat, komsija, vec o masi; vec 9 godina 70% marketinga vezanog za muziku na pinku je folk/turbo-folk, a pink je kazu najgedaniji, sve ti je jasno; i mnogi slusaju tu muziku jer vide silikonske lepotice kako siste i skakucu, ali nebitno<
stalno kazem i opet cu ponoviti - neka r'n'b diva zaradjuje sigurno deset puta vise od celog CoB recimo i to je normalno, ljudi.
- GarryPotter
Rock And Roll je umro kada i ljudski duh i plemenitost - nedavno
Rock And Roll nikada nije propao - on je umro.
hahahhaahhaah... jes... svet je postojao 5 milijardi godina i onda je odjednom postao previse okrutan po jedinku ljudsku vrste... i naravno do 2012 sav zivi svet na planeti je prestao da zivi...GarryPotter wrote:Rock And Roll je umro kada i ljudski duh i plemenitost - nedavno
- MICKEY
Jashta!
Unistavanje ljudske etike ima logaritamsku karakteristiku
Unistavanje ljudske etike ima logaritamsku karakteristiku