Tajna uspeha Nirvane?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
progg

Re: Tajna uspeha Nirvane?

Post by progg » 13 Nov 2009, 13:23

Dersu Uzala wrote:Ti nemoj da ga tupis, iskljuci mene iz price. Bez uvrede, ali nismo zajedno vesla sisali. Sinisa i ja moz'mo se jebavamo do sutra. mada i on smara. Ali ima kredit iza nOve Godine. Pme tamo, 2012. A da, tad cemo mremo svi, tako da mu i nije neki kredit.
Ti ga tupis, ne ja. Na bilo koji post koji govori o uspehu Nirvane, ti si imao svoj neki "ja sam najpametniji, sa najvise iskustva, zivim u Americi i u toku sam" stav.
I da, nismo sisali vesla zajedno, ali ti si se prvi postavio kao da jesi i to sa polovinom ovog foruma, ne ja. Ponasas se kao da TI (***** li ga zasto) znas sve, a mi ostali, treba da cutimo i aminujemo sve sto kazes. Vazi, kako da ne. NIKO NIJE NAJPAMETNIJI I NIKO NE ZNA SVE. Te tvoje price mozes da prodajes maloletnicima, a nas starije batali.
A mogao bi sam sebe da iskljucis iz price (konkretno, iz ovog thread-a).

Jos nesto - nisam znao da je deo ljudske civilizacije zapoceo novi zivot na Plutonu. Sta ti je Amerika - CUDO.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 13 Nov 2009, 13:26

Pile moje ljubavno matoro...Cek, da pokusam da nadjem even gayer (iako to nije superlativ oblika to be gay) slicicu....Prosto ne znam, ali kopacu dok ne nadjem

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 13 Nov 2009, 13:27

progg wrote:
Dersu Uzala wrote:Ti nemoj da ga tupis, iskljuci mene iz price. Bez uvrede, ali nismo zajedno vesla sisali. Sinisa i ja moz'mo se jebavamo do sutra. mada i on smara. Ali ima kredit iza nOve Godine. Pme tamo, 2012. A da, tad cemo mremo svi, tako da mu i nije neki kredit.
Ti ga tupis, ne ja. Na bilo koji post koji govori o uspehu Nirvane, ti si imao svoj neki "ja sam najpametniji, sa najvise iskustva, zivim u Americi i u toku sam" stav.
I da, nismo sisali vesla zajedno, ali ti si se prvi postavio kao da jesi i to sa polovinom ovog foruma, ne ja. Ponasas se kao da TI (***** li ga zasto) znas sve, a mi ostali, treba da cutimo i aminujemo sve sto kazes. Vazi, kako da ne. NIKO NIJE NAJPAMETNIJI I NIKO NE ZNA SVE. Te tvoje price mozes da prodajes maloletnicima, a nas starije batali.

Jos nesto - nisam znao da je deo ljudske civilizacije zapoceo novi zivot na Plutonu. Sta ti je Amerika - CUDO.
Mali bre, ti oladi, right now! Sta ti ***** znas o cemu pricas?

Da, ti si mentalni retard, a ja sam za tebe majka MARA, jel ti sad jasno? Ajd odatle breeee. Kapiras, ti si narodnjak. Samo umesto da se furas na turbo folk, ti cuo sirot za neku Nirvanu. Pa ces sad MENI da prodajes muda za bubrege. Aj' pali malisa.
Last edited by Dersu Uzala on 13 Nov 2009, 13:29, edited 1 time in total.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 13 Nov 2009, 13:27

Evo, ja cu ti pomoci.
Image

Ovo da uramis i pored Dutjine slike da metis... :ziveli:

A sad moram da se odjavim, drKte mi nesto ruke (valjda od uzbudjenja, sta li), egzekucija mi je na niskom nivou... :lol:
Last edited by sinisake on 13 Nov 2009, 13:30, edited 1 time in total.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 13 Nov 2009, 13:30

sinisake wrote:Evo, ja cu ti pomoci.
Image

Ovo da uramis i pored Dutjine slike da metis... :ziveli:
Jel ovo ovaj decko od Heidi Klum? Zgodan lik, mada nije rosav.

Nego cemu to? Kiselo grozdje, a?

progg

Post by progg » 13 Nov 2009, 13:33

Dersu Uzala wrote:
progg wrote:

Mali bre, ti oladi, right now! Sta ti ***** znas o cemu pricas?
Sto? Da neces mozda da me gadjas nekom nuklearkom sa Plutona? :cry: evo usrao sam se "matori"

progg

Post by progg » 13 Nov 2009, 13:37

Dersu Uzala wrote:Da, ti si mentalni retard, a ja sam za tebe majka MARA, jel ti sad jasno? Ajd odatle breeee. Kapiras, ti si narodnjak. Samo umesto da se furas na turbo folk, ti cuo sirot za neku Nirvanu. Pa ces sad MENI da prodajes muda za bubrege. Aj' pali malisa.

ma ti si ..... ma znas i sam sta si.... Ja ne prodajem nikom nista... ali isto tako necu da meni prodaje neko bilo cija govna... Jel jasno??? Ja tebi nisam drzao predavanje... I ne furam se ja na nista... Moje glazbe su mnogo opsirnije od Nirvane, a i od samog rock-n-rolla...
Last edited by progg on 13 Nov 2009, 13:40, edited 1 time in total.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 13 Nov 2009, 13:38

progg wrote:Sto? Da neces mozda da me gadjas nekom nuklearkom sa Plutona? :cry: evo usrao sam se "matori"
Frajeru, tebe su vec gadjali van moje moci sa Tomahawks. Secas se? Ja sam nesretnik bas radio na tim prjektilima, glupane. I ond sam kvitovao, 1999. Glupane. Te godine kad su tebe gadjali glupane. To sto ti nemas zivot, ne znaci da mi ostali nemamo zivot. Glupane.

Nikad nemoj da mi se obracas direktno, k? Nisam ti ja neka ovde drugarcina, budaletina sa foruma.

progg

Post by progg » 13 Nov 2009, 13:45

Dersu Uzala wrote:
progg wrote:Sto? Da neces mozda da me gadjas nekom nuklearkom sa Plutona? :cry: evo usrao sam se "matori"
Frajeru, tebe su vec gadjali van moje moci sa Tomahawks. Secas se? Ja sam nesretnik bas radio na tim prjektilima, glupane. I ond sam kvitovao, 1999. Glupane. Te godine kad su tebe gadjali glupane. To sto ti nemas zivot, ne znaci da mi ostali nemamo zivot. Glupane.
1999. godine ja nisam ziveo u Srbiji... ni 5 godina pre toga...ni 3 godine nakon toga...i zalosno je to sto se desavalo tada u Srbiji... Ti si radio na projektilima :D? Mozda u svom WC-u, sedeci na solji.

progg

Post by progg » 13 Nov 2009, 13:46

Dersu Uzala wrote:Nikad nemoj da mi se obracas direktno, k?

??????????

jel ovo ozbiljna pretnja, treba da krenem da se tresem?

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 13 Nov 2009, 13:49

progg wrote:
Dersu Uzala wrote:
1999. godine ja nisam ziveo u Srbiji... ni 5 godina pre toga...ni 3 godine nakon toga...i zalosno je to sto se desavalo tada u Srbiji... Ti si radio na projektilima :D? Mozda u svom WC-u, sedeci na solji.
Ne malisa, ja sam radio na balistici Tomahawk-a 1996. Onda su ih oni tri godine kasnije spicili protivu moje zemlje. E tad sam kvitoavao dqa radim za armiju, iako su me Ameri primili u Ameriju upravo zbog tog kapaciteta. Tebi da objasnim? Pa ti si nepismen covek. Sta ti znas sta je Inertial Guidance System. Aj ne seri, idi neri tamo kupine.

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 13 Nov 2009, 13:50

progg wrote:
Dersu Uzala wrote:Nikad nemoj da mi se obracas direktno, k?

??????????

jel ovo ozbiljna pretnja, treba da krenem da se tresem?

Vecina je ovde skontala da si glupan, tako da nije greda.

progg

Post by progg » 13 Nov 2009, 13:55

Dersu Uzala wrote:Vecina je ovde skontala da si glupan, tako da nije greda.
ma nije strasno...
Dersu Uzala wrote:ja sam za tebe majka MARA
bitno je to, da si ti krenuo da menjas pol... pa lici to na "stupid americans"... lepo, uhodao si se posle toliko godina zivota...

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 13 Nov 2009, 13:59

Stagod brate, jeste strasno, veruj mi, ali jebe se tebi. Imas ovde drugara koji je mnogo vise u toku od pokojnog Djindje i svih tih likova, ukljucujuci celokpuan forum, ali ne jebes informacije iz prve ruke.

Sta da ti kazem. Osecam se glupo. Spomenuh nekim ljudima da i necu da se javljam javno, nego ako neko ima neka pitanja, privatno. Zasto? Zato.

E, a izvinjavam ti se licno,. Iritirao si me, ali sta da se radi? Ne mogu nista da ti sad tu dokazem kao baja kad nisi TU bre.

Niti me znas. Prema tome, ja serem.

Ima i u Americi naseg sveta, uglavnom sljakatori i soferi, i drze nam predavanje. Sta cemo, mi se gledamo i cutimo.
Last edited by Dersu Uzala on 13 Nov 2009, 14:18, edited 1 time in total.

progg

Post by progg » 13 Nov 2009, 14:06

Dersu Uzala wrote:Stagod brate, jeste strasno, veruj mi, ali jebe se tebi. Imas ovde drugara koji je mnogo vise u toku od pokojnog Djindje i svih tih likova, ukljucujuci celokpuan forum, ali ne jebes informacije iz prve ruke.

Sta da ti kazem. Osecam se glupo. Sopmenuh neki ljudima da i necu da se javljam javno, nego ako neko ima neka pitanja, privatno. Zasto? Zato.

E, a izvinjavam ti se licno,. Iritirao si me, ali sta da se radi? Ne mogu nista da ti sad tu dokazem kao baja kad nisi TU bre.

Niti me znas. Prema tome, ja serem.
ma seremo mi obojica... zadnje dve stranice... i to za dzabe...

nema potrebe za izvinjavanjem... i ja sam tebe vredjao (iritir'o si mE, jbg)... izvini i ti...

mnogo bi ovo drugacije izgledalo, da smo negde seli, popili neko pivo i razgovarali normalno... jbm ti kompjuter... :smashie:

Post Reply