Tajna uspeha Nirvane?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Tajna uspeha Nirvane?
ova tema je prokleta!

Nesto razmisljam, a da ja podelim temu... npr od drugog posta pa naovamo SVE da podelim i frljim u Recucle bin..
Mislim, jeeee.... bote... od nirvane dodjo smo do vredjanja i nuklearki i gay deckica.. Nekoliko puta sam vas "upozorio" da smanjite dozivljaj.. ali vi neee. nego pucate iz svog raspolozivog naourazanja, a onda se vadite da ste bili goloruki... ajte molim vas...
ZAto, il' se drzite teme il' cu vi ukinem batleground...
Franka&Adolfa mi... (znate ja sam tiranin, diktator i uzurpator)... (foruma)...jel'te!!!
Ne ozbiiljno... ajd malo ohladite cevke.... !
Mislim, jeeee.... bote... od nirvane dodjo smo do vredjanja i nuklearki i gay deckica.. Nekoliko puta sam vas "upozorio" da smanjite dozivljaj.. ali vi neee. nego pucate iz svog raspolozivog naourazanja, a onda se vadite da ste bili goloruki... ajte molim vas...
ZAto, il' se drzite teme il' cu vi ukinem batleground...
Franka&Adolfa mi... (znate ja sam tiranin, diktator i uzurpator)... (foruma)...jel'te!!!
Ne ozbiiljno... ajd malo ohladite cevke.... !
Tiću Deki, sebi lepo u prvom redu, ponesi još malo kokica i gledaj "šorku". Znaš kako uvek onoga koji pokušava da razdvoji zakrvljene strane ni krivog ni dužnog strefi neka ćuška, mani ćorava posla... Premeštaj, seckaj, zaključavaj... radi šta hoćeš, samo nemoj džabe da pozivaš na toleranciju, vidiš da je ovde sada dovoljno da se neko nakašlje glasnije pa da sve odleti u vazduh. Usrana strana foruma u najspektakularnijem izdanju.
Nemojte tako, vidite da su se pomirli. 
Let love rule!

Let love rule!
KAH!vidiš da je ovde sada dovoljno da se neko nakašlje glasnije pa da sve odleti u vazduh.

Mehehehe, pa daj, zar je tebi ovo glasno? 

pa ne znam, evo, sacekacemo malo:)
Pa zar dok vlada gripKAH!

covek oce, osim sto prenosi zarazan nacin razmisljanja, i h1n1 da prenese.
Vec duze vreme pratim ovu temu iz sebi nepoznatog razloga.I provalio sam da se nekoliko ljudi na ovoj temi prepucava u stilu kome je veci polni organ.I nisam imao snage da citam svaki post na 40 stranica prepucavanja i kulturnog prozivanja.
Samo sam hteo da kazem bravo ljudi,raspravljate se preko interneta,najvise ti dersu dokazujes nama ljudima na internetu da si ti faca i stari vuk a ocigledno nisi cim si napisao roman ovde virtuelno se svadjajuci
Samo sam hteo da kazem bravo ljudi,raspravljate se preko interneta,najvise ti dersu dokazujes nama ljudima na internetu da si ti faca i stari vuk a ocigledno nisi cim si napisao roman ovde virtuelno se svadjajuci

hahahahhahahahahahahahhahahKole man wrote:Vec duze vreme pratim ovu temu iz sebi nepoznatog razloga.I provalio sam da se nekoliko ljudi na ovoj temi prepucava u stilu kome je veci polni organ.I nisam imao snage da citam svaki post na 40 stranica prepucavanja i kulturnog prozivanja.
Samo sam hteo da kazem bravo ljudi,raspravljate se preko interneta

jo, ja sam u MetalFunkovom potpisu 

Last edited by Stalker on 13 Nov 2009, 20:04, edited 1 time in total.
ahahahahahhahaStalker wrote:jo, ja sam u MetalFunkovom potpisu
brate, nzm sta mi je, samo se smejem

dobio sam laughin' grip

ako ako
bolje nego ovo sto ja imam, nisam se smejao 2 dana.
najpametnije je spamovati ovu temu, jer se vec zivi u carstvu offtopica nekih 20 strana

najpametnije je spamovati ovu temu, jer se vec zivi u carstvu offtopica nekih 20 strana
Duane wrote:Ova tema je prokleta!

Last edited by Stalker on 13 Nov 2009, 20:06, edited 1 time in total.
http://totallylookslike.com/Stalker wrote:ako ako
probaj se smejati