Guns 'n' Roses,sada i nekad...?

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
kurtrose

Re: Guns 'n' Roses,sada i nekad...?

Post by kurtrose » 09 Jun 2009, 18:01

Opet ti kazem, glupo je raspravljati ko je vise hard-rok izmedju hard rok bendova...
Odslusao sam Through The Fire And Flames.. Ali nemam sta da kazem drugo..
Meni su Gnr>Dragonforce, ali ko je vise hard rok..

sevastokrator

Post by sevastokrator » 09 Jun 2009, 18:05

GNR>DragonForce pa naravno, sta si ocekivao, da su bolji bili bi i mnogo popularniji, nego sam reagovo na to da su gansi poslednji hard rok bend, cista budalastinja to govore oni koji slusaju samo ono sto im se servira a nista na svoju ruku

Wook

Post by Wook » 09 Jun 2009, 18:15

sevastokrator wrote: odgledaj neki uzivo nastup od dragonfocea i videces kako ljudi umeju da prze, jace nego ac/dc i g n' r
http://www.youtube.com/watch?v=Q5MC_3_lylw
bolje da ne prze ovako jako bas :lol:

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 09 Jun 2009, 18:29

Dragonforce? :ma bravo:
Mogao si uz njih i tokio hotel da navedes.... Daj bre, jesi ti gledao neki njihov live, ili slusao nesto njihovo sto nije snimljeno u studiju? Ko zna ko menja Herman LIja na snimanju albuma, ili mozda iz 150og pokusaja i usnimi kako treba, onaj covek je daleko od dobrog gitariste (ne kazem da sam bolji or smth, ovo sve pricam sa tacke gledista metalca), pevac falsira kad stigne, basista i bubnjar ponesto i ubodu... A i Dragonforce su Power/Prog metal, ne hard rok ili bilo sta drugo. A opet, i dalje tvrdim da AcDc przi mnogo bolje nego sto su Gansi to ikad radili, a kamoli sad

kurtrose

Post by kurtrose » 09 Jun 2009, 21:02

sevastokrator wrote:GNR>DragonForce pa naravno, sta si ocekivao, da su bolji bili bi i mnogo popularniji, nego sam reagovo na to da su gansi poslednji hard rok bend, cista budalastinja to govore oni koji slusaju samo ono sto im se servira a nista na svoju ruku
Brate i u proslom postu sam rekao i napisao velikim slovima poslednji VELIKI hard rok bend..
A sto se tice AC/DC-a... Znam da ih puno ljudi voli ali ja bas nisam neki narocit fan.. Nekako mi ne leze... Meni su gunsi (stari) mnogo bolji ali mislim da je izlisno pricati o tome jer ne postoje egzaktna merila za kvalitet benda, postoji samo ukus :ziveli:

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 09 Jun 2009, 21:38

Ma daj, pa ni je ne volim Queen, Cepeline ni Scorpionse, pa ih ipak smatram bogovima Rocka
jbt, to je ACDC, oni su izmislili Hard Rock, otvorili skolu roka, poducili ostale bendove, a onda im nalupali samare i oterali ih u cosak da odatle gledaju kako to treba da se radi xD (sad sam se uziveo)
A eto, pomenusmo Cepeline, i oni sad sviraju (kao) i opet, veliki su :D

friedman

Post by friedman » 09 Jun 2009, 21:46

Najbolji hard rock bend je, složićemo se- TAAKE.

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 09 Jun 2009, 21:52

Hahahaah, gledaj im imena clanova :D

sevastokrator

Post by sevastokrator » 09 Jun 2009, 22:28

zaboraviste da navedete Def Leppard

Bluesko

Post by Bluesko » 09 Jun 2009, 22:36

Interesantno je da se neko setio da uporedjuje Studioforce...Ovaj Marioforce.... Ili bese Luigiforce??? :?: ..sa Guns `n Roses :XD: Sto se uporedjivanja AC/DC sa G`n R tice,to mi nije bas istorodno uporedjivanje,Gunsi su radili (stari) nesto drugacije od AC/DC,u pojedinim momentima dosta suptilnije,sadrzajnije,mastovitije.. Po meni i dosta bolje.....
A sto se novih Gunsa tice.... Paaa....pfff... ima tu dobrih stvarcica zaista,ali kao nekome kome su Gunsi prva ljubav,zbog nostalgije mi se ni novi album,a ni nova postava nesto ne gleda/slusa.... Sve je to dobro odradjeno,ali nema tu harizmu koju su imali stari Gunsi.. Nit` imaju nesto da im fali,nit` su nesto dodali,sve u svemu nije too bad,ali not my kind of GnR expirience :D

sevastokrator

Post by sevastokrator » 09 Jun 2009, 22:43

odgovorno tvrdim da je GNR pre 15gd. bio bolji sastav, sad je Axl doveo nekog DJ Ashabu za gitaristu ima 2 klavijature i stosta gluposti u bendu previse se nakitio, bilo bi sve mnogo boljeda je posle Izzia doveo za ritam gitaristu Dejva Navara, i da nije poco da nervira ostale sa svojim egom, lik nema s kim nije bio u fajtu s Bon Joviem, Kobejnom, Hollandom, Hetfildom, Multi Kruom ili kako se vec cita grupa, i na kraju sa bivsim clanovima Gunsa, ume da sve dobro uradi ali i da zas**e stvar

kurtrose

Post by kurtrose » 10 Jun 2009, 00:07

theTrooper wrote:Ma daj, pa ni je ne volim Queen, Cepeline ni Scorpionse, pa ih ipak smatram bogovima Rocka
jbt, to je ACDC, oni su izmislili Hard Rock, otvorili skolu roka, poducili ostale bendove, a onda im nalupali samare i oterali ih u cosak da odatle gledaju kako to treba da se radi xD (sad sam se uziveo)
A eto, pomenusmo Cepeline, i oni sad sviraju (kao) i opet, veliki su :D
Ja sam samo rekao da mi ne leze, ne da su losi ili sl.. Nekako su mi sirovi (da li je to prava rec?)..
Meni su GnR omiljeni bend od kada slusam strani rok, jedva sam cekao da izadje C.D. u nadi da cu cuti jos slicnih stvari ali..jbg.. Par pesama su mi dobre ali u drugacijem fazonu od starih gunsa!

sevastokrator

Post by sevastokrator » 10 Jun 2009, 19:42

ne bih reko sirovi, previse su se nakitili kojekakvim efektima da su upropastili ono sto valja, to tek shvatis kad odslusas ceo album odjednom

kurtrose

Post by kurtrose » 10 Jun 2009, 20:02

sevastokrator wrote:ne bih reko sirovi, previse su se nakitili kojekakvim efektima da su upropastili ono sto valja, to tek shvatis kad odslusas ceo album odjednom
Mislio sam na AC/DC :ziveli:

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 10 Jun 2009, 23:36

Pa u tome i jeste poenta AcDc
HARD Rock
Ne Classic Rock
Ne Soft Rock
Ne Mellodic Rock
HARD rock

Post Reply