Kraljevski apartman

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Locked
MICKEY
Location: ...to ti je tamo, jedno selo kod G.Milanovca, zove se Cacak

Re: Kraljevski apartman

Post by MICKEY » 28 Jan 2009, 19:04

bokicasa wrote:giboni je ranije pevao i snimio album za koji ti kazes da lose zvuci,tj. da falsira i na albumu!
Ne, rekao sam za novog pevaca da falsira na albumu, a uzivo pogotovu.

U svakom slucaju, postujem vasa misljenja, jer ipak delite misljenje mase.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Jan 2009, 19:16

HEAVY :lol: :lol: :lol:
Image

Nemojte se mnogo zezati ovi imaju gromove u rukama, ako vas vide da ih pljujete, nayebali ste! :mrgreen:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 28 Jan 2009, 19:25

ja sam ih pre bas slusao....dok nije izasao ovaj album (sa gromovima :D ) to mi se uopste nije svidelo....sada vise ne slusam ni one stare pesme,prosto ta muzika mi vise nije zanimljiva,ali i dalje gajim neke simpatije prema njima,koliko god vi njih ovde pljuvalji...malo mi je glupo ovo sto kazete za textove,mislim da 95% svih domacic i stranih bendova ima takvih textova,i da je dovoljno da dodje jedan lik na forum i da se pravi pametan sta je pateticno,a sta ne...oni su prosto taj "R'n'R, braca, copor" i to sto je neko rekao,i nisu nista losiji(a ni bolji) od ostalih bendova na taj fazon i ne mozete ih porediti sa nekom skroz drugom muzikom....to je kao kad bi rekli "ma taj Satriani je tako jadan,poslus G. Bensona",jeste da obojica sviraju gitaru,ali tu se njihova slicnost i zavrsava...Satriano,ako cemo vec da ga poredimo trebamo ga porediti sa ovim ostalim "ludjacima" :) ...mada ne idem na njihove svirke,jer prosto tu muziku retko,retko slusam(u kaficima i tako to)....eto toliko

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 28 Jan 2009, 19:31

Guitar_thrill wrote:ja sam ih pre bas slusao....dok nije izasao ovaj album (sa gromovima :D ) to mi se uopste nije svidelo....sada vise ne slusam ni one stare pesme,prosto ta muzika mi vise nije zanimljiva,ali i dalje gajim neke simpatije prema njima,koliko god vi njih ovde pljuvalji...malo mi je glupo ovo sto kazete za textove,mislim da 95% svih domacic i stranih bendova ima takvih textova,i da je dovoljno da dodje jedan lik na forum i da se pravi pametan sta je pateticno,a sta ne...oni su prosto taj "R'n'R, braca, copor" i to sto je neko rekao,i nisu nista losiji(a ni bolji) od ostalih bendova na taj fazon i ne mozete ih porediti sa nekom skroz drugom muzikom....to je kao kad bi rekli "ma taj Satriani je tako jadan,poslus G. Bensona",jeste da obojica sviraju gitaru,ali tu se njihova slicnost i zavrsava...Satriano,ako cemo vec da ga poredimo trebamo ga porediti sa ovim ostalim "ludjacima" :) ...mada ne idem na njihove svirke,jer prosto tu muziku retko,retko slusam(u kaficima i tako to)....eto toliko
pokrij se ushima! 8)

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 28 Jan 2009, 19:45

Duane wrote:
Guitar_thrill wrote:ja sam ih pre bas slusao....dok nije izasao ovaj album (sa gromovima :D ) to mi se uopste nije svidelo....sada vise ne slusam ni one stare pesme,prosto ta muzika mi vise nije zanimljiva,ali i dalje gajim neke simpatije prema njima,koliko god vi njih ovde pljuvalji...malo mi je glupo ovo sto kazete za textove,mislim da 95% svih domacic i stranih bendova ima takvih textova,i da je dovoljno da dodje jedan lik na forum i da se pravi pametan sta je pateticno,a sta ne...oni su prosto taj "R'n'R, braca, copor" i to sto je neko rekao,i nisu nista losiji(a ni bolji) od ostalih bendova na taj fazon i ne mozete ih porediti sa nekom skroz drugom muzikom....to je kao kad bi rekli "ma taj Satriani je tako jadan,poslus G. Bensona",jeste da obojica sviraju gitaru,ali tu se njihova slicnost i zavrsava...Satriano,ako cemo vec da ga poredimo trebamo ga porediti sa ovim ostalim "ludjacima" :) ...mada ne idem na njihove svirke,jer prosto tu muziku retko,retko slusam(u kaficima i tako to)....eto toliko
pokrij se ushima! 8)
cu pokrijem i tebe ushima :evil:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Jan 2009, 19:46

Image
Evo nekog pravog "Kraljevskog Apartmana"...ni to mi nije lepo...nekako mi je sve to onako preterano... :mrgreen:

Duff

Post by Duff » 28 Jan 2009, 20:08

bokicasa wrote:ti si jedina osoba koja koju znam da tako cvrsto stoji iza stava da je KA bolji od azre,
Druga osoba koja veruje da je KA bolji od Azre!!!

cccira
MF veteran

Post by cccira » 28 Jan 2009, 20:17

... I pritom su obe osobe iz Cacka! :shock:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Jan 2009, 20:19

CACAK VS AZRA - nova tema?

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 28 Jan 2009, 20:21

to je isti lik :mrgreen:

Duff

Post by Duff » 28 Jan 2009, 20:31

U jebote koliko postova samo za KRALJEVSKI APARTMAN!!!!Ziveo Kraljevski apartman i Lotke!!!
Mickey tebra ovi te okupirali sa sviju strana!!!!Ali ne das se!!!Neko rece da KA nije popularan u Srbiji?!Uh,ne bih se slozio,ali uopste...Posto svi izrazavaju svoje misljenje da i ja prozborim...Novi 8. putnik je go k*rac!!!A ni stari nije nesto posebno!!!I da,bit ce KA mnogostruko popularniji kad se raspadne,takav je proces u Srbiji...Prvi put kad sam dosao do nekog mp3 diska Azre pre mnogo godina slusao sam Azru neko kratko vreme.To je bilo smo tad i ne secam se da sam ikada poslusao Azru kuci od tad,to jest da sam stavio disk u komp i pustio...Ali opet sto kaze Mickey masa misli drugacije i to treba da se postuje,u stvari i Azra kao bend jeste za postovanje ali KA je isto tako samo sto ne vidim da KA ljudi nesto postuju bar ne ovde...

Ali ljudi dosta o Azri i Novom valu,ovde je rec o Kraljevskom Apartmanu!!!!Mora da jos neko ima neko misljenje o njima!!!

Vino,viski i Rock & roll!!!To je karta da se otera bol!!!!!!!!!!!!!!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 28 Jan 2009, 20:33

:lol: UBER KEWL!

Duff

Post by Duff » 28 Jan 2009, 20:33

Ma kakav Kraljevski Apartman i Azra i 8. Putnik....Ziveo CACAK!!!!!!!!!!!!!!!!

HEHEHEHEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHHEHEHE

Jesmo iz Cacka ali nije jedan isti lik!!!!!!!!!!Pozz

Rocker.
MF veteran

Post by Rocker. » 28 Jan 2009, 20:47

Guitar_thrill wrote:ja sam ih pre bas slusao....dok nije izasao ovaj album (sa gromovima :D ) to mi se uopste nije svidelo....sada vise ne slusam ni one stare pesme,prosto ta muzika mi vise nije zanimljiva,ali i dalje gajim neke simpatije prema njima,koliko god vi njih ovde pljuvalji...malo mi je glupo ovo sto kazete za textove,mislim da 95% svih domacic i stranih bendova ima takvih textova,i da je dovoljno da dodje jedan lik na forum i da se pravi pametan sta je pateticno,a sta ne...oni su prosto taj "R'n'R, braca, copor" i to sto je neko rekao,i nisu nista losiji(a ni bolji) od ostalih bendova na taj fazon i ne mozete ih porediti sa nekom skroz drugom muzikom....
+1

Slušao sam jedno vreme prva dva albuma i ok su mi bili.Naravno ima tu i plagiranja i glupih tekstova,ali ljudi mislim da ste ih shvatili preozbiljno.Što kaže Guitar_thrill oni su R'nR bend,braća i imaju svoju publiku (pijani bajkeri,old school rokeri, pa i naloženi klinci) i tome nema ničeg loše.Ostavili su kakav takav trag,što govori podatak da nijedan veći bajkerski skup nije prošao bez njih.

Ali,ako milsite da je stari KA bio los,pogledajte onda ovo novo SRANJE sa novim pevačem:

Mislim WTF Čarobni Štap :lol: Neinventivni riffovi,pozer od pevača i smešan tekst.Stari KA je imao dobre pesme,a ovo novo ne mogu da smislim.
Last edited by Rocker. on 28 Jan 2009, 20:53, edited 1 time in total.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 28 Jan 2009, 20:53

Vino,viski i Rock & roll!!!To je karta da se otera bol!!!!!!!!!!!!!!
E, 'ajd sad ozbiljno. Da li vi nas zayebavate, ili vam se vino, viski i rokenrol stvarno toliko dopadaju? :mrgreen:

Locked