Porcupine Tree?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Porcupine Tree?
Da, sa iste turneje je, samo je prvi put na lajv setlistama stavljen A Smart Kid 

Sjajna je setlista.
Even Less, Open car, Blackest eyes, Sound of Muzak...
Even Less, Open car, Blackest eyes, Sound of Muzak...

Jel si ga nasao za skidanje negde?
Pa naravno da jesam, postavih prvobitno link ali ga maknuh jer narušava pravilnik. 
Sad će dobiješ prajvt.

Sad će dobiješ prajvt.
Zahvaljujem jos jednom 

http://www.innerviews.org/inner/ptree3.html
Veoma interesantan interview, prica o snimanju, instrumentima, pisanju pesama itd.
Veoma interesantan interview, prica o snimanju, instrumentima, pisanju pesama itd.
all of the kids that go to the Berklee School of Music usually graduate and tend to start making jazz-fusion music that no-one listens to except other music students. I believe you can sometimes know too much about what you do, and the truth is, I’ve never read guitar magazines or fetishized the tools I use to make music.
dole školovani muzičari 

Stalker wrote:dole školovani muzičari

B flat diminished ninth

haha
istina
opet sam odgledao DVD i još ne mogu da verujem koliko je basista mrtav.
hajde potpišite peticiju: stakler za novog basistu PT-a
istina
opet sam odgledao DVD i još ne mogu da verujem koliko je basista mrtav.
hajde potpišite peticiju: stakler za novog basistu PT-a
Uzas. A i na prvi DVD je smoren do zla boga, svira riff na jebeni Blackest eyes, ne znam kako moze da se smara onako.
- Mithrandir
- MF veteran
Čovek je skroz kul!
Nabaci onu kapicu, blaženi osmeh i kulira 

možda je on neki zen master, ko zna. ali to vizuelno radi samo na onima koji liče zen. a on liči na nekog Žaka Monpeljea, pon' d'avinjon. skini kapu, anlišuj ćelu, gledaj gore i zini kao da svršavaš (panda jizz! panda jizz!)friedman wrote:Uzas. A i na prvi DVD je smoren do zla boga, svira riff na jebeni Blackest eyes, ne znam kako moze da se smara onako.
I meni je nekako bolje ovako, nego sad da hedbenguje, ili tako nesto.. Covek voli da uziva uz muziku, sasvim korektnoMithrandir wrote:Čovek je skroz kul!Nabaci onu kapicu, blaženi osmeh i kulira

ma šta je korektno..
kakav bend taka publika. bar je to moja filosofija. reci da publika od 1000 ljudi tako stoji i bulji celu svirku, sigurno bi ti bilo zabavno, da?
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8SNpqgRz3oU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8SNpqgRz3oU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
ono što sam hteo naglasiti je, da dizajn bine nije zanimljiv za gledanje, stoga bi bilo fino da neko osim vilsona nešto radi na bini. ovako, ovaj DVD ću lepo samo da slušam, ne i da gledam. ovako nešto je lepo slušati, ali uber-smorno gledati. mogli su oni ovako da se ponašaju ali da im dizajn bine bude mnooogo vajbastiji. to bi već bilo kul, nešto u tool fazonu i nešto zanimljivo za gledati. ovako, ne cenim da će neko osim die hard fanova pogledati dvd više od jedanput.
kakav bend taka publika. bar je to moja filosofija. reci da publika od 1000 ljudi tako stoji i bulji celu svirku, sigurno bi ti bilo zabavno, da?
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8SNpqgRz3oU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8SNpqgRz3oU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
ono što sam hteo naglasiti je, da dizajn bine nije zanimljiv za gledanje, stoga bi bilo fino da neko osim vilsona nešto radi na bini. ovako, ovaj DVD ću lepo samo da slušam, ne i da gledam. ovako nešto je lepo slušati, ali uber-smorno gledati. mogli su oni ovako da se ponašaju ali da im dizajn bine bude mnooogo vajbastiji. to bi već bilo kul, nešto u tool fazonu i nešto zanimljivo za gledati. ovako, ne cenim da će neko osim die hard fanova pogledati dvd više od jedanput.
- Mithrandir
- MF veteran
Meni se sviđaju klipovi u pozadini. Što se mene tiče, mogli su audio da zalepe na njih. Ali, ima lepih kadrova i ovako.
Što se Edwina tiče: Više volim kada se vraća energija publici (Consecration mi prvi pada na um
, ili Aaron Turner kada padne čovek na kolena), ali čovek ima svoj fazon i šta sad. Meni simpatično.
Što se Edwina tiče: Više volim kada se vraća energija publici (Consecration mi prvi pada na um