John Frusciante napustio Pepperse
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
John Frusciante napustio Pepperse
...opet.
http://johnfrusciante.com/
Cula sam da ce ga zameniti Josh Klinghoffer (koji je valjda i pre sa njima svirao nesto).
http://johnfrusciante.com/
Cula sam da ce ga zameniti Josh Klinghoffer (koji je valjda i pre sa njima svirao nesto).
Re: John Frusciante napustio Pepperse
Zar se pepersi vec nisu raspali?!
Pa jesi procitao?
Ideja je bila da je to odmor za bend. Sad kaze da se definitivno on ne vraca u sve to i da hoce vise da se bavi solo stvarima.
Ideja je bila da je to odmor za bend. Sad kaze da se definitivno on ne vraca u sve to i da hoce vise da se bavi solo stvarima.
Jah, saznadoh veceras za ovo. Sta da kazem osim da mi je drago sto ce i on i Pepersi snimati nov materijal sledece godine 

- Guitar_thrill
- MF veteran
sl0e wrote:Jah, saznadoh veceras za ovo. Sta da kazem osim da mi je drago sto ce i on i Pepersi snimati nov materijal sledece godine

ja bi ovo mor'o deset puta da cujem da bi zapamtio... kling.. klingho... klinhgoeftr... klinfoger... kling.. kl..i .. klinghofer JEBOTE!Cicmila!! wrote: Cula sam da ce ga zameniti Josh Klinghoffer (koji je valjda i pre sa njima svirao nesto).
- sevastokrator
bolje da se vrati Navarro sta god ko mislio o One Hot Minute
ja predlazem baketheda
General von Klinghoffer
ajajajaj no me gustaas
де гасолииина
- LazaRocker
jbt sve neki gitaristi cije prezime ne mozes da izgovoris bez vezbe jezika. ajde slovak i navaro manje, vise, ali frusciante i ovaj novi...
inace po meni je dzon ekstra gitarista, ali jebiga... mislim da bez njega nece miti remek dela kao blood sugar, ali se otvara mogucnost ponovnog menjanja zvuka. mislim stadium mi se smucio vise, nadam se da ce se vratiti starim fanki stvarima, ili odraditi nesto potpuno novo.
srecno obojici!

inace po meni je dzon ekstra gitarista, ali jebiga... mislim da bez njega nece miti remek dela kao blood sugar, ali se otvara mogucnost ponovnog menjanja zvuka. mislim stadium mi se smucio vise, nadam se da ce se vratiti starim fanki stvarima, ili odraditi nesto potpuno novo.
srecno obojici!
pajz sad! -> F R U Š A N T E... znaci idemo ponovo... F R U Š A N T E... e ako je to tesko izgovoriti, onda predlazem podelu na dva dela... F R U .. i Š A N T E... pa onda vedzbati te dve celine odvojeno do jedno 2 sata, te onda 3 sat provedzbati obe spojeno...
Pre toga, pola sata zagrevanja:
NA - VA - RO.
NA - VA - RO.

opa kolega, vidim ide vam lingvistika i morfologija od ruke