WAR OF ROCK
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
WAR OF ROCK
E SAD KAO PRVO NE ZELIM DA UVREDIM NIKOGA I O UKUSIMA SE NE TREBA RASPRAVLJATI.ALI POSTO JE OVO ROCK DEO FORUMA PITAO BIH VAS
DA LI "RATUJETE"SA ONIM TURBO NITRO GIGA MEGA EXTRA FOLKERIMA SA DANASNJE ESTRADE.DA PREFORMULISEM PITANJE DA LI NA POSLU,U SKOLI,U GRADSKOM PREVOZU,PA I U KUCI OD STRANE DRUGIH UKUCANA IMATE SUKOBE U VEZI NESUGLASICA IZMEDJU OVA DVA MUZICKA PRAVCA,DA LI VAM "ISPIRAJU MOZAK"SA SVOJOM MUZIKOM.
DA POCNEM OVAKO JUTRO ODLAZIM U SKOLU A U TRANVAJU DEVOJCICE OD JEDNO 10 LETA SLUSAJU NAJNOVIJI "HIT" SEKE,BATE I SLICNIH.ISKULIRAM IH STAVLJAM SLUSALICE I NASTAVLJAM,SKOLA,SA SVIH MOGUCIH STRANA PRISTIZU ZVUCI KOJI NAGRIZAJU MOJ SLUH KUU KUUU POSLE 6 SATI MUKE OPET TRANVAJ OPET ISTE DEVOJCICE I ONDA SAM MIRAN DO UVECE KAD ONDA GDE GOD DA IZADJEM NORMALNA MUZIKA PRESTAJE OKO PONOCI I KRECU ISTI STRASNI ZVUCI KOJI ME PROGONE CEO DAN.
POSTAVLJA SE PITANJE GDE JA TO ZIVIM?PA DA ODMA JE TU I ODGOVOR U SRBIJI I NIGDE DRUGDE!
TAKO DA UKOLIKO IMATE NEKO NEPRIJATNO ISKUSTVO U VEZI GORE OPISANOG NAPISETE DA VIDIM CEGA SVE IMA U SRBIJI:D HE HE
DA LI "RATUJETE"SA ONIM TURBO NITRO GIGA MEGA EXTRA FOLKERIMA SA DANASNJE ESTRADE.DA PREFORMULISEM PITANJE DA LI NA POSLU,U SKOLI,U GRADSKOM PREVOZU,PA I U KUCI OD STRANE DRUGIH UKUCANA IMATE SUKOBE U VEZI NESUGLASICA IZMEDJU OVA DVA MUZICKA PRAVCA,DA LI VAM "ISPIRAJU MOZAK"SA SVOJOM MUZIKOM.
DA POCNEM OVAKO JUTRO ODLAZIM U SKOLU A U TRANVAJU DEVOJCICE OD JEDNO 10 LETA SLUSAJU NAJNOVIJI "HIT" SEKE,BATE I SLICNIH.ISKULIRAM IH STAVLJAM SLUSALICE I NASTAVLJAM,SKOLA,SA SVIH MOGUCIH STRANA PRISTIZU ZVUCI KOJI NAGRIZAJU MOJ SLUH KUU KUUU POSLE 6 SATI MUKE OPET TRANVAJ OPET ISTE DEVOJCICE I ONDA SAM MIRAN DO UVECE KAD ONDA GDE GOD DA IZADJEM NORMALNA MUZIKA PRESTAJE OKO PONOCI I KRECU ISTI STRASNI ZVUCI KOJI ME PROGONE CEO DAN.
POSTAVLJA SE PITANJE GDE JA TO ZIVIM?PA DA ODMA JE TU I ODGOVOR U SRBIJI I NIGDE DRUGDE!
TAKO DA UKOLIKO IMATE NEKO NEPRIJATNO ISKUSTVO U VEZI GORE OPISANOG NAPISETE DA VIDIM CEGA SVE IMA U SRBIJI:D HE HE
- KnightOfDoom
- Site Admin
Re: WAR OF ROCK
Samo da te zamolim da ne pises ceo post velikim slovima. http://muzicki-forum.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=16 (2.4)
Izvini al sam bio u msn-u i nesto sam vikao
pa mi ostala velika slova.nece se ponoviti 

brate WAR OF ROCK?!?!?!?!?!?!? pa rok n roll je u neku ruku nastao upravo kao pobuna i to u vecem delu protiv rata...
- Guitar_thrill
- MF veteran
nemam nista protiv ovoga,ali mene je licno smorilo da pljujem po turbo folku i fenserima,i da se zalim kako mi je tesko i kako je rock jedva ziv....
nevermind propustas poentu upuceno duenu.ja ne kazem da treba da plujes vac da kazes kako te kako da se izrazim..muce na neki nacin tim zvucima
Meni nije problem da pored mene svira neki narodnjak, smorio bi se ali ne bih krenuo da vristima kako to nikako ne mogu da podnesem, i da ako u istom trenutku ne pobegnem odatle da ce me infarkt strefiti. Mene je sestra do pre tri godine samo narodnjake slusale, pa sam uspevao sve da podnesem. Hvala bogu vise to ne gotivi 

he he o tome i pricam ne kazem da ih treba pljuvati nego sa kakvih sve strana dolazi napast a koga zanima kako da se oslobodi npr kolege koji preko radija slusa doticnu muziku nek se javi na pp da mu kazem foru za to
glavni fazon kod fenseraja i turbofolka je to sto ce i to proci kao sto je pre toga proslo vreme roka itd itd... e ja se nadam da ce rok da se vrati(a i ovako kad nas je manje osecamo se posebno xD xD xD) a do tih nekih boljih vremena samo ignorisanje... jednostavno sta ja ima da se nerviram sto ceca i seka obrcu lovu ili sta ja znam...
upravu si.valjda ce i njima proci rok upotrebe.he he mi smo posebni
(da ne bude sa posebnim potrebama) 

znas kako jedino moze da se bori protiv toga... sviranjem i pevanjem... da se organizuju neki koncerti, da se ljudi pocnu loziti na to, da se prave svirke na otvorenom a ne da se zavlacimo po nekim rupama, naravno nekazem da su rupe da nevalja lokal, nego je to malo mesto u koje retko dolaze novi ljudi koje treba upoznati s' tom muzikom, ja naprimer nevidim razlog zbog kog bg nema jednom mesecno neki koncert de se okupe dva tri veca benda i zu negde na neku livadu, ok troskovi, al mogla bi malo vlada da pomogne osim sto zeva u skupstini... mislim mozda je to previse optimisticno ali jedini nacin je to, da se peva i svira u sirokom spektru... a ne da se svi zavucemo po rupama, zabijemo glave u pod i pucamo u venu... mislim to je slika koja se pre svega stvara o rokerima, naravno ja nekazam da je to ni blizu istine, al gde su ti rokeri? mozda se nepucaju, al sede kuci i gledaju tv, bole ih kita za sve....