Leb i Sol
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Leb i Sol
Iskreno, nisam jos postenopreslusao novi leb i sol, ali sam Dimitra Bozinovskog preslusao preko njegovog sajta, odlican gitarista, i iz prve ruke sam cuo da se uklopio sa ostalima fenomanalno, a Vlatko je postao institucija sam za sebe... no sta mislim o albumu reci cu kad preslusam ceo album...
leb i sol bez vlatka mi lici kao na onaj band Jimi Hendrix Experience bez gitariste(onog njihovog, nije los, zaboravio sam mu ime)... 

debilu pa reko si mu ime u postu samo ne izvaljujes!
oh silly me...
ja sam mislio da im se tako tonac zvao...
nego da post nebude 100% promasaj...
jedina stvar koja mi se svidela, kao promena, u novoj postavi leba i soli jes' dado topic... inace se vlatko jako rastuzio pa je presao na bluez... jeeee...

jedina stvar koja mi se svidela, kao promena, u novoj postavi leba i soli jes' dado topic... inace se vlatko jako rastuzio pa je presao na bluez... jeeee...
a inace evo ga Dado Topic sa Leb i Sol kako zvuci
http://www.youtube.com/watch?v=v7h--2PbvZs
stvarno mi se svidza pesma
http://www.youtube.com/watch?v=v7h--2PbvZs
stvarno mi se svidza pesma
Ovo zvuci stvarno dobro, a o Vlatkovom blues albumu nemam bas
neko visoko misljenje.......pogotovo kad je pevanje u pitanju....
ja sam jedva prezivljavao i ono sto je pevao u Leb i sol a ovo na
engleskom je za mene katastrofa......a i sam njegov izlet u blues
mi je nepotreban.....zna se gde je car i tu treba i da ostane a blues nek
ostavi nekim drugim likovima koji ga zive i osecaju............
neko visoko misljenje.......pogotovo kad je pevanje u pitanju....
ja sam jedva prezivljavao i ono sto je pevao u Leb i sol a ovo na
engleskom je za mene katastrofa......a i sam njegov izlet u blues
mi je nepotreban.....zna se gde je car i tu treba i da ostane a blues nek
ostavi nekim drugim likovima koji ga zive i osecaju............

Dobar je Vlatkovski. Ima jak, mastan zvuk, bolji nego pre. Koja mu je to gitarica?

Blues-shred! YEAAAAAH!
Mislim da se SRV pretura u grobu....oskrnavi ikonu totalno..........
a gitara mu je komad samo takav....to je Scala gitara, dugo mi je
trebalo da provalim .........http://www.scalaguitars.com/Main.htm
a gitara mu je komad samo takav....to je Scala gitara, dugo mi je
trebalo da provalim .........http://www.scalaguitars.com/Main.htm
a pretera ga sada... on svira to na svoj nacin, meni se nesvidja bas najvise sta je uradio sa tim, al cenim to sta je izabrao... mada moram priznati da mu glas bas nije bluzerski... nije dovljno unisten alkoholom(npr. stivi rej), to je u slucaju belaca, crnci imaju takav glas prirodno...
Doolio wrote:debilu pa reko si mu ime u postu samo ne izvaljujes!
ovo nema veze sa temom ..al morao samDuane wrote:oh silly me...ja sam mislio da im se tako tonac zvao...

sta sam primetio ... duane u svakom postu ubaci po koju englesku rec .. ili ceo post
a doolio je postao dosta agresivan

eh sta's slikari...m@T@ wrote:Doolio wrote:debilu pa reko si mu ime u postu samo ne izvaljujes!ovo nema veze sa temom ..al morao samDuane wrote:oh silly me...ja sam mislio da im se tako tonac zvao...
sta sam primetio ... duane u svakom postu ubaci po koju englesku rec .. ili ceo post

engleski, srpski... sve je to isto onomu ko zna da ih koristi...
- Guitar_thrill
- MF veteran
ali nisi primetio da se obojica zezajum@T@ wrote:Doolio wrote:debilu pa reko si mu ime u postu samo ne izvaljujes!ovo nema veze sa temom ..al morao samDuane wrote:oh silly me...ja sam mislio da im se tako tonac zvao...

btw. sto se tice Leb i Sol....meni je ok ovo sto sam pogledao na you tube, lepa muzika jako....ali ono stare je...jbg ono staro

Duane wrote:a pretera ga sada... on svira to na svoj nacin, meni se nesvidja bas najvise sta je uradio sa tim, al cenim to sta je izabrao... mada moram priznati da mu glas bas nije bluzerski... nije dovljno unisten alkoholom(npr. stivi rej), to je u slucaju belaca, crnci imaju takav glas prirodno...
kakve veze ima alkohol sa pevanjem....
ako mislis da je to nacin onda pogresno razmisljas, doduse svi kad se urokaju misle da
pevaju najbolje na svetu.........sve ono sto sam zamerio ti si priznao da je tacno a ja
preterao....niti svira blues niti ga peva....pa sta se fata kad mu ne lezi i samo
bruka svoju velicinu....on jeste veliki ali se zna i gde mu je mesto..........
ja sam se salio to za alkohol... posto steva rej von stvarno ima takav glas 
a hteo sam time da kazim da mu fali snage u glasu i neke dubine... pa ja priznajem da mu ne lezi bluz, al nemoze se ni reci da je los... nekako po meni previse preteruje i svira izvan pentatonske za bluz... ok to je samo plus, da covek zna da se snalazi na vratu i to GENIJALNO! ali je sviranje 220 bpm solaze sa previse "ubacenih" tonova po meni ipak preterivanje(sto se bluza tice, inace that's what jazz is all about), jesu ti tonovi na mestu i idu uz pratnju ali to onda vec prevazilazi bluz... al nikad na vlatka necu gledati kao na bluz gitaristu, sad da neispadne on los iz cele price, on je meni i dalje medju najboljima, da neispadne da sad kako sam rekao da nema pojma, covek je genije, al jednostavno to nije njegov "thing"... to bi bilo kao slusati Madija Votersa kako svira Rege...
meni je i dalje fino sto je on probao to... ok probao je i sam je verovatno skontao da to nije za njega, neverujem da ce sad da krene da izbacuje bluz albume... i to mi je ok, uopste mi nemenja misljenje o vlatku, zato kazem da mi i nije tako lose, jer sam slusao dosta njega i sad je eto zanimljivo cuti neku drugu njegovu stranu...

a hteo sam time da kazim da mu fali snage u glasu i neke dubine... pa ja priznajem da mu ne lezi bluz, al nemoze se ni reci da je los... nekako po meni previse preteruje i svira izvan pentatonske za bluz... ok to je samo plus, da covek zna da se snalazi na vratu i to GENIJALNO! ali je sviranje 220 bpm solaze sa previse "ubacenih" tonova po meni ipak preterivanje(sto se bluza tice, inace that's what jazz is all about), jesu ti tonovi na mestu i idu uz pratnju ali to onda vec prevazilazi bluz... al nikad na vlatka necu gledati kao na bluz gitaristu, sad da neispadne on los iz cele price, on je meni i dalje medju najboljima, da neispadne da sad kako sam rekao da nema pojma, covek je genije, al jednostavno to nije njegov "thing"... to bi bilo kao slusati Madija Votersa kako svira Rege...

meni je i dalje fino sto je on probao to... ok probao je i sam je verovatno skontao da to nije za njega, neverujem da ce sad da krene da izbacuje bluz albume... i to mi je ok, uopste mi nemenja misljenje o vlatku, zato kazem da mi i nije tako lose, jer sam slusao dosta njega i sad je eto zanimljivo cuti neku drugu njegovu stranu...