Kraljevski apartman
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
- johnny_b_good
Kraljevski apartman
Zelim da cujem komentare o ovoj grupi?Kakav je Zoran Zdravkovic kao gitarista?
Licno mislim da je velika steta sto se grupa nije formirala u 80tima...
Licno mislim da je velika steta sto se grupa nije formirala u 80tima...
Re: Kraljevski apartman
I ja isto mislim. Da su se formirali osamdesetih valjda bi i ranije zavrsili karijeru, a ne bi trovali ionako jadnu srpsku scenu tom trulezi od muzike.Licno mislim da je velika steta sto se grupa nije formirala u 80tima...

Nadam se da nisam bio pregrub?

- johnny_b_good
Koji si ti hejter na domaci rok... 

A, jbg... Znam, mozda zvuci malo nadobudno i nadrndano, al, stvarno, stvarno imamo jezivu scenu, sta da radim(o). 

- johnny_b_good
Kakva takva bolja je od danasnje... 

- sirac-šunka
- vragolan
Licno mislim da je steta sto se grupa ikada formirala.
Ja licno mislim da je steta. Ali pak, krhko je znanje...bolje i to nego da kradu.
ja mislim da su nevidjeni shit
SAmo za neku internu informaciju... K.A. postoje od 80-tih... ... kada su se ponovo pojavili na sceni 2000tih, bas sam rek'o sebi, u jeee, ovi metuzalemi jos postoje.. tako daaaa...
Nikada nisam slusao Kraljevski Apratman, ali evo jedne anegdote vezane za njih, 2006 god u Cacku organizovan moto skup i svira Apartman.
To vece je bila nevidjena kisa od koje je malo pukla cerda na glavnoj bini i pocela da prokisnjava, pa samo mi preneli opremu pod sator i improvizovali binu. Trebaju neki klinci da sviraju, i slusam ih ja kako se raspravljaju kao njima je ispod casti da sviraju pod starom.. bla bla truc... Kad dolaza Kraljevski Apartman i bez imalo kompleksa svira pod satrom, iako nisu neki virtuozi, ostvarili su lep kontakt sa publikom...
Inace Kraljevski Apartman je svirao i izadao plocu osamdesteih samo su se zvali Apartman 69...
To vece je bila nevidjena kisa od koje je malo pukla cerda na glavnoj bini i pocela da prokisnjava, pa samo mi preneli opremu pod sator i improvizovali binu. Trebaju neki klinci da sviraju, i slusam ih ja kako se raspravljaju kao njima je ispod casti da sviraju pod starom.. bla bla truc... Kad dolaza Kraljevski Apartman i bez imalo kompleksa svira pod satrom, iako nisu neki virtuozi, ostvarili su lep kontakt sa publikom...
Inace Kraljevski Apartman je svirao i izadao plocu osamdesteih samo su se zvali Apartman 69...
Kraljevi su prvo kao ljudi legende pogotovo Lotke!!!!Druga stvar ja sam to vece svirao sa njima na moto skupo,odnosno grupa koja je svirala ispred njih i nisam cuo da je neko imao kompleks da svira pod satrom cak sta je bila cast svirati sa njima isto vece...Lotke je cak i prisao i pevao jednu pesmu sa nama!!!BluesBoy wrote:Nikada nisam slusao Kraljevski Apratman, ali evo jedne anegdote vezane za njih, 2006 god u Cacku organizovan moto skup i svira Apartman.
- johnny_b_good
Znam da postoje od 80 pod imenom apartman 69 ali opet nije to taj sastav zato nisam pominjao
Duff: Druze nisi me razumeo nisam rekao da je bas bend pre njih pravio problem al jean od bendova jeste u to sam siguran!!!!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Nyarlathotep wrote:za mene licno to je kravlji prdez.
VIDEO SAM ONOG PEVACA NEBROJENO MNOGO PUTA I KOMICAN JE COVEK..PRE BI GA STAVIO U CIRKUS NEGO U MUZICKI BEND.