UFO!!!
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
UFO!!!
Ja sam nekako dosao do nekolicine pesama ove grupe i odusevio sam se!!!Ima li ko da je slusao ovu grupu i da poseduje njihov materijal?Znam da je u jednom trenutku bubanj svirao sin John Bonham-a,legendarnog bubnjara Led Zeppelina.
Re: UFO!!!
Podji od toga da im je gitaru, izmedju ostalih, svirao Metal Mike (Michael Schenker). Svirali su metal u prvoj polovini 70'ih. Jedna od 5 najjacih hard rock grupa. Ne znam kako do sada nisi cuo za njih. Ja imam skoro sve sto su snimili. Najbolji albumi su Phenomenon i Strangers in the Night, a jako dobar im je i BBC Live album (kompilacija raznih live snimaka iz zlatne ere benda)
Imam Stranges in the night i pesma Doctor doctor otkida koliko je dobra!!!Jbg nekako nisam naleteo na njih do sada....
Cuo sam samo "Doctor, Doctor" i to ne njihovu verziju, nego verziju od Maidena. Razlika nema toliko, jedino u vokalu.
jedan od jacih bendova iz onog vremena...po meni najjaca stvar rock bottom...nema joj ravne...\m/
moj omiljeni bend... sta reci sem da su fenomenalni
svaka pesma im je odlicna! Ali Schenker je Schenker, bez njega nista ...

Pa u sustini je Shencker sustina benda, radio je ono sto nije mogao sa scorpions-ima, ok su, imaju par pesmica lepih, nit' smrde nit' mirishu 

Da brate, uzeo sam i lepo sam preslusao njihove stvari do 1980. godine. Rock Bottom je ubedljivo najjaca pesma. Uglavnom ceo taj album je remek delo!scientist wrote:jedan od jacih bendova iz onog vremena...po meni najjaca stvar rock bottom...nema joj ravne...\m/
- Johnny Rainbow
super stvar...pa ovako malo da se hvalim da posedujem sve poznato sto su ikad izdali