Tony Iommi - Iommi

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
Stanko

Tony Iommi - Iommi

Post by Stanko » 24 Jun 2009, 14:24

Pre par dana sam po preporuci nabavio ovaj album. Bio i ostao odusevljen :D Covek je snimio 10 pesama, svaku sa drugim pevacem (ne zna se ko je poznatiji). Album je valjda sniman 5 godina, ali je bar vrhunski. Ima onaj stari sabbath smek, tezinu, samo sa modernom produkcijom i sve to. Uglavnom retko dobra stvar koja je izasla iz te fabrike posle odlaska Dio-a iz sabbatha (po mom misljenju).

Inace od pevaca tu su Ozzy, Ansemlo, Billy Idol, Skin, Dave Grohl....

Link ka wikipediji sa detaljima o albumu :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Iommi_(album)

mislim_stvarno

Re: Tony Iommi - Iommi

Post by mislim_stvarno » 24 Jun 2009, 19:54

Nije los album, ali meni se vise, mnogo vise svidja "Iommi & Houghes -Fused". Probaj to da preslusas, mislim da se neces razocarati. :)

:ziveli:

Stanko

Post by Stanko » 24 Jun 2009, 20:13

Stavio sam na 'nabaviti' listu :) pa cemo da vidimo utiske... ;)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 Jun 2009, 20:19

Nista posebno i inventivno, sto se nekako ocekuje od ovog cike. Od pesama bih izdvojio pesmu sa Serjom i sa Anselmom, ovo ostalo mi je manjevise dosadno

Stanko

Post by Stanko » 02 Jul 2009, 11:37

Hehe ne znam, meni je vrhunski stvarno :) volim taj zvuk pa to ti je :)
A preslusao sam i ovo sa Hjudzsom, i nije mi nesto legao, videcemo posle jos nekog slusanja, ali sad solo Iommi mnogo bolji... ;)

biciklo

Post by biciklo » 09 Jul 2009, 15:00

Nemam pojma, nisam slusao, ali ne svidja mi se sto kazes da je rijetka dobra stvar nakon sto je Dio otisao, jer je meni od Sabbatha najbolji materijal The Eternal Idol sa Tony Martinom, kao i ostali njegovi albumi sa Black Sabbath.

Stanko

Post by Stanko » 09 Jul 2009, 15:10

biciklo wrote:Nemam pojma, nisam slusao, ali ne svidja mi se sto kazes da je rijetka dobra stvar nakon sto je Dio otisao, jer je meni od Sabbatha najbolji materijal The Eternal Idol sa Tony Martinom, kao i ostali njegovi albumi sa Black Sabbath.
Savko ima svoj ukus ;) meni martin nikad nije legao, mnogo mi je vukao na neki bon jovi fazon (nemoj pogresno da shvatis, ne poredim ih, ali tako mi je najlakse da opisem). Eternal i Headless jesu dobri albumi, ali to mi nikad nije bio pravi sabbath... Sta znam,,, ;)

biciklo

Post by biciklo » 09 Jul 2009, 15:14

Stanko wrote:
biciklo wrote:Nemam pojma, nisam slusao, ali ne svidja mi se sto kazes da je rijetka dobra stvar nakon sto je Dio otisao, jer je meni od Sabbatha najbolji materijal The Eternal Idol sa Tony Martinom, kao i ostali njegovi albumi sa Black Sabbath.
Savko ima svoj ukus ;) meni martin nikad nije legao, mnogo mi je vukao na neki bon jovi fazon (nemoj pogresno da shvatis, ne poredim ih, ali tako mi je najlakse da opisem). Eternal i Headless jesu dobri albumi, ali to mi nikad nije bio pravi sabbath... Sta znam,,, ;)
Ma razumijem, jednostvno nekome lezi, nekome ne, ipak je to sve subjektivno.
A kada sam vec u ovoj temi, a nisam bas u toku, kada je izasao ovaj album?

Stanko

Post by Stanko » 09 Jul 2009, 15:21

biciklo wrote:A kada sam vec u ovoj temi, a nisam bas u toku, kada je izasao ovaj album?
Poodavno, 2000-e...

biciklo

Post by biciklo » 09 Jul 2009, 15:23

Stanko wrote:
biciklo wrote:A kada sam vec u ovoj temi, a nisam bas u toku, kada je izasao ovaj album?
Poodavno, 2000-e...
Tako sam i mislio, posto je sada u ovome sa Heaven and Hell...valjda skrenu negdje i kod nas. :D

Post Reply