Inace od pevaca tu su Ozzy, Ansemlo, Billy Idol, Skin, Dave Grohl....
Link ka wikipediji sa detaljima o albumu

http://en.wikipedia.org/wiki/Iommi_(album)
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Savko ima svoj ukusbiciklo wrote:Nemam pojma, nisam slusao, ali ne svidja mi se sto kazes da je rijetka dobra stvar nakon sto je Dio otisao, jer je meni od Sabbatha najbolji materijal The Eternal Idol sa Tony Martinom, kao i ostali njegovi albumi sa Black Sabbath.
Ma razumijem, jednostvno nekome lezi, nekome ne, ipak je to sve subjektivno.Stanko wrote:Savko ima svoj ukusbiciklo wrote:Nemam pojma, nisam slusao, ali ne svidja mi se sto kazes da je rijetka dobra stvar nakon sto je Dio otisao, jer je meni od Sabbatha najbolji materijal The Eternal Idol sa Tony Martinom, kao i ostali njegovi albumi sa Black Sabbath.meni martin nikad nije legao, mnogo mi je vukao na neki bon jovi fazon (nemoj pogresno da shvatis, ne poredim ih, ali tako mi je najlakse da opisem). Eternal i Headless jesu dobri albumi, ali to mi nikad nije bio pravi sabbath... Sta znam,,,
Poodavno, 2000-e...biciklo wrote:A kada sam vec u ovoj temi, a nisam bas u toku, kada je izasao ovaj album?
Tako sam i mislio, posto je sada u ovome sa Heaven and Hell...valjda skrenu negdje i kod nas.Stanko wrote:Poodavno, 2000-e...biciklo wrote:A kada sam vec u ovoj temi, a nisam bas u toku, kada je izasao ovaj album?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest