Misljenje o HIM
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Misljenje o HIM
Dakle utisci o ovom bendu.....
Jos jedan MTV bendic ili novi mejdeni????
Jos jedan MTV bendic ili novi mejdeni????
Re: Misljenje o HIM
novi mejdeni... volem ja mejdene, onako... nisu lose ove nove stvari...
a ono mtv, shmentv... who cares...
sad kakve to veze ima sa himom?
Duane wrote:novi mejdeni... volem ja mejdene, onako... nisu lose ove nove stvari...
Ma ne, mislio sam da su oni naslednici mejdena.....
Cekaj, HIM kao Wings Of A Butterfly .... koji crni naslednici mejdenih koljaca .... tesko MTV

Bas tiCritical wrote:Cekaj, HIM kao Wings Of A Butterfly .... koji crni naslednici mejdenih koljaca .... tesko MTV![]()
?ognjen93 wrote:Duane wrote:novi mejdeni... volem ja mejdene, onako... nisu lose ove nove stvari...
Ma ne, mislio sam da su oni naslednici mejdena.....
Sto kaze duane " ? "
Nemoj to tako molim te, to je kao da si rekao Avril Lavin naslednica Sex Pistolsa...To je onaj klasicni neo-komercijalni-mtv-rok sa velikim premisama drugih muzickih pravaca. Mozda ljudi i sviraju dobro, ali kad mi stigne onako upakovano, menjam kanal na prvi pogled
nemoj da zezate decka,to su novi mejdeni...
muki17 wrote:nemoj da zezate decka,to su novi mejdeni...

Ja nisam ni rekao da su novi mejdeni nego sam mejdene upotrebio kao metaforu za super hard rock/metal band....
Pa onda ovako
Bend koji ima potencijal da ostavi trag u muzici ili jos jedan bendic koj ce se vrteti par godina na mtv u
Pa onda ovako
Bend koji ima potencijal da ostavi trag u muzici ili jos jedan bendic koj ce se vrteti par godina na mtv u
U nekim sirim okvirima definitivno ovo drugo. Medjutim, s obzirom na trenutno stanje u muzici, sigurno da ce biti jedni od najeksponiranijih u narednih 10ak godina, dok '70ih npr. ne bi mogli plocu da izdaju ni da napune neki veci klubognjen93 wrote:Ja nisam ni rekao da su novi mejdeni nego sam mejdene upotrebio kao metaforu za super hard rock/metal band....
Pa onda ovako
gimme till monday its only a day away... give me till monday its only a day away... im down on my knees got one foot in ma' grave... im down on my knees got one foot in ma' grave
ko pogodi iz koje je pesme, dobije bambija!

ko pogodi iz koje je pesme, dobije bambija!

Sta znam, dobro sviraju, ima nekoliko pesama sto mi se svidjaju od njih.Nervira me sto pevac ko da ima astmu, peva ko da se davi nesto stalno
bronkhitis skolerozisStorm wrote:Sta znam, dobro sviraju, ima nekoliko pesama sto mi se svidjaju od njih.Nervira me sto pevac ko da ima astmu, peva ko da se davi nesto stalno