Bugera 333, Peavey Windsor, Peavey Valve King - koju glavu?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Bugera 333, Peavey Windsor, Peavey Valve King - koju glavu?
U tom slucaju, ako vec imas nekoga ko ide u Nemacku, pogledaj ovo:
http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Blac ... 012838-000
Mislim da sam od Rocket-a cuo par pozitivnih stvari o ovom pojacalu.
-
ima saveta, al ima i trollovanja dosta a sas tim se samo zagusi tema.
- mislim_stvarno
Nesto ne verujem da je ovo mnogo kvalitetnije od bugere... Nisam probao ni jedno, ali ne uliva mi nista vece poverenje...sl0e wrote:U tom slucaju, ako vec imas nekoga ko ide u Nemacku, pogledaj ovo:
100e za Schaller civije? o.0
Nista, samo da nu nadjemo broj Crate-a pa da naruci onaj Full Stack od pre par strana, izgleda da bi mu jedino to vredelo za vezbanje u sobi, dok za svirke mora cetvorocifren broj vati....

Nista, samo da nu nadjemo broj Crate-a pa da naruci onaj Full Stack od pre par strana, izgleda da bi mu jedino to vredelo za vezbanje u sobi, dok za svirke mora cetvorocifren broj vati....

Ognjene kupi Bugeru pa se zezni,pa je prodaj za manje pare,isto uradi za gitaru i tako onda kupi nesto slabiju opremu od preostalih para al' da valja (eto Marshall neki od 40-50W) i neku gitaricu za 300€ i eto mozes i blues neki da opichish jerbo je zivot kurava 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nemojte zezati coveka, ima 93 godine...
Citam nastavak ove teme i umirem od smeha, vrh sam....
Ognjene, imao sam bubnjara koji je razmisljao kao ti (on je 2 godine stariji od tebe) i posle dve godine treninga i svirki po Srbiji sa nama (shto je za nekog ko ima 16-17 godina ipak uspeh), on je to izgustirao i sada hoce da proda bubanj, a talenat je veliki, samo lenj i nezainteresovan kao i vecina Vas novih generacija. Mozda kod tebe interesovanje bde trajalo duze, ali shta ako ne???
Pazi, kupish Marshalla vugla JCM 800 i Kabinet 4x12 za 1000Evra na oglasima. Nemozes se zajebati sa lampashima, eto ako ce te ohrabriti, ja imam dva lampasha jedan je 71vo a drugi 69to, 70to godishte i rade...A po oglasima su uglavnom pojacala stara po 10-15 god shto je mlado, veruj mi. To i uzmesh sebi neki Epiphone SG/Les Paul i to je to...
Da se ne tupi jezik tj da se ne izlizavaju tastature bezveze, jednostavno procitaj to shto sam ti napisao i ostale postove koji te navode na isto i skontaj da ti je to najbolja opcija. VK, Bugera i sve ostalo je shit. Ovde vecina nas matorijih prica iz iskustva i hoce da pomogne, a nervira nas (a kako i ne bi) kada se vi, klinci (bez ljutnje) pravite pametni pomalo. Nadam se da kapirash prichu, nije zlonamerna...
Aj pa kupi, slikaj, snimi sound sample i da svi uzivamo. OL RAJT???

Citam nastavak ove teme i umirem od smeha, vrh sam....
Ognjene, imao sam bubnjara koji je razmisljao kao ti (on je 2 godine stariji od tebe) i posle dve godine treninga i svirki po Srbiji sa nama (shto je za nekog ko ima 16-17 godina ipak uspeh), on je to izgustirao i sada hoce da proda bubanj, a talenat je veliki, samo lenj i nezainteresovan kao i vecina Vas novih generacija. Mozda kod tebe interesovanje bde trajalo duze, ali shta ako ne???
Pazi, kupish Marshalla vugla JCM 800 i Kabinet 4x12 za 1000Evra na oglasima. Nemozes se zajebati sa lampashima, eto ako ce te ohrabriti, ja imam dva lampasha jedan je 71vo a drugi 69to, 70to godishte i rade...A po oglasima su uglavnom pojacala stara po 10-15 god shto je mlado, veruj mi. To i uzmesh sebi neki Epiphone SG/Les Paul i to je to...
Da se ne tupi jezik tj da se ne izlizavaju tastature bezveze, jednostavno procitaj to shto sam ti napisao i ostale postove koji te navode na isto i skontaj da ti je to najbolja opcija. VK, Bugera i sve ostalo je shit. Ovde vecina nas matorijih prica iz iskustva i hoce da pomogne, a nervira nas (a kako i ne bi) kada se vi, klinci (bez ljutnje) pravite pametni pomalo. Nadam se da kapirash prichu, nije zlonamerna...

Aj pa kupi, slikaj, snimi sound sample i da svi uzivamo. OL RAJT???
nije olrajt..on samo hoce da mu mi kazemo da kupi ono sto je on vec odlucio!
idi kupi tog epiphona,stavi mu civije od 100 evra,kupi pojacalo od 1000 evra,snobe mali..
Mislim da cu,ako ikada budem otac,biti vrlo zajeban...Da me ni moje dete nece voleti..
Ovo nije snobizam,za ovo ne postoji ni rec..
sve u svemu,odlucio si sta oces,sad lepo to kupi,a kasnije ces svatiti koliko ti je bilo nepotrebno!!stajace ti pojacalo u stanu i sta ces moci sa njim!??
da teras komsije samo,a cale i keva ce da ti seru i neces moci da pojacas i sve u svemu,ulozices pare glupo.Razumem da ti radis svirke po arenama i da imas turneje,ali batice,ovde si se pokazao kao vrlo nedokazan i tvrdoglav mazgov!
idi kupi tog epiphona,stavi mu civije od 100 evra,kupi pojacalo od 1000 evra,snobe mali..
Mislim da cu,ako ikada budem otac,biti vrlo zajeban...Da me ni moje dete nece voleti..
Ovo nije snobizam,za ovo ne postoji ni rec..
sve u svemu,odlucio si sta oces,sad lepo to kupi,a kasnije ces svatiti koliko ti je bilo nepotrebno!!stajace ti pojacalo u stanu i sta ces moci sa njim!??
da teras komsije samo,a cale i keva ce da ti seru i neces moci da pojacas i sve u svemu,ulozices pare glupo.Razumem da ti radis svirke po arenama i da imas turneje,ali batice,ovde si se pokazao kao vrlo nedokazan i tvrdoglav mazgov!
- theMadDoGbn
Мрзи ме да прегледам све огњенове постове... је ли то онај клинац што "свира сто година", и "дисторзија се не може намјестити на фендеру"?
Mislim da nije.
Ognjen je onaj sto baca stalke po studiu kad klavijaturista nece da se smanji.
Funkomat wrote:Mislim da nije.
hahahahahahahahaahahhah, imamo likova ovde na forumu

Ognjene, ja bih te licno zamolio, da prestanes da pises po raznim temama razne gluposti. Svaka tema u kojoj si ti pisao na ovom forumu dobice lock zbog tvojih prepiranja sa drugima. Nemas nista normalno da kazes. -1 -1 -1 -1 -1
a da ti uzmes nesto vako?

mislim da bi s' tim mogao dangubu da odradis... e sad za skc nisam siguran... al ono vredi probati...

mislim da bi s' tim mogao dangubu da odradis... e sad za skc nisam siguran... al ono vredi probati...
- tyler durden
- MF veteran
Napokon da neko drugi pravi pometnju, a ne ja!
Nego stvarno, u vezi ovih snaga lampasa i tranzistorca.
Jbt, uzmimo primer onog Fendera metal heada, sto ima u chainsaw studiju. On navodno ima 300 W ili koliko vec. Nebitno, poenta je da je nesto mnogo, preterano. Ja njega kada odvrnem na skoro do kraja, recimo do nekih 8, cuje se glasno koliko i moji mesa boogie odvrnut ne recimo 2. Bez preterivanja. Koja je to fora sa snagom lampasa i trandze?
BTW, i ja sam se malo zajebao sto sam uzeo lampasa od 100w i cab 4x12. Najcesca recenica koju cujem je. JOS SE SMANJI!!!
Jbr, sviram svirku u velikom prostoru, tipa u dangubi, i bukvalno sam pojacan na 2, 3 ..... jer ako se pojacam preko toga, nista se nece cuti od mene. Ni lampe ne mogu da se poteraju punom snagom, i ne dobijem pravi sound....
Zajebao sam se malo sto sam ga uzeo, nisam kapirao da je bas toliko glasno i jako. Stvarno, lampasi 100-tke su samo za arene i neke ogromne koncerte. Sad cu da pojurim ako uspem da prodam, pa da uzmem neki kombo lampas sa 2x12......

Nego stvarno, u vezi ovih snaga lampasa i tranzistorca.
Jbt, uzmimo primer onog Fendera metal heada, sto ima u chainsaw studiju. On navodno ima 300 W ili koliko vec. Nebitno, poenta je da je nesto mnogo, preterano. Ja njega kada odvrnem na skoro do kraja, recimo do nekih 8, cuje se glasno koliko i moji mesa boogie odvrnut ne recimo 2. Bez preterivanja. Koja je to fora sa snagom lampasa i trandze?
BTW, i ja sam se malo zajebao sto sam uzeo lampasa od 100w i cab 4x12. Najcesca recenica koju cujem je. JOS SE SMANJI!!!
Jbr, sviram svirku u velikom prostoru, tipa u dangubi, i bukvalno sam pojacan na 2, 3 ..... jer ako se pojacam preko toga, nista se nece cuti od mene. Ni lampe ne mogu da se poteraju punom snagom, i ne dobijem pravi sound....
Zajebao sam se malo sto sam ga uzeo, nisam kapirao da je bas toliko glasno i jako. Stvarno, lampasi 100-tke su samo za arene i neke ogromne koncerte. Sad cu da pojurim ako uspem da prodam, pa da uzmem neki kombo lampas sa 2x12......
A da probaš glavu na nekoj tišoj kutiji?tyler durden wrote:i ja sam se malo zajebao sto sam uzeo lampasa od 100w i cab 4x12
Nisam 100% siguran ali mislim da je na pozadini metal heada jos jedan dodatni potenciometar koji kontrolise glasnocu pojacala i koji je uvek smanjen (mada je verovatnije da sam ja nesto istripovaotyler durden wrote: Jbt, uzmimo primer onog Fendera metal heada, sto ima u chainsaw studiju. On navodno ima 300 W ili koliko vec. Nebitno, poenta je da je nesto mnogo, preterano. Ja njega kada odvrnem na skoro do kraja, recimo do nekih 8, cuje se glasno koliko i moji mesa boogie odvrnut ne recimo 2. Bez preterivanja. Koja je to fora sa snagom lampasa i trandze?

Edit: ipak nije... sad nadjoh neku sliku i ima samo jedan potenciometar i on je verovatno za fx loop