Koja bas pojačala posedujete?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Koja bas pojačala posedujete?
Ma kakvi! Ja sam čuo da je triput bolji!

- The Mask AE
I ja... Da sam na tvom mestu ja bi to prodao meni (
) za 100 jura i kupio trojku.

Dobre fore momci ali nece vam proci
Uskoro foto session sa Acoustic-om

Daj nam neke zvucne zapise. Zavrti malo VPF i VLE da i mi cujemo cemu to sluzi.vbraca wrote:Dobre fore momci ali nece vam proci![]()
Foto sesija moze kad se budes hvalio novim fotoaparatom.

A ja cu da stedim za ovu video igricu... http://www.momark.it pa na build your own...
Zvucni zapis kada dodjete u Bg
Videcu mozda i nesto snimim...

Videcu mozda i nesto snimim...
Marshall MB/B 30W sa + distorzija. sjajno pojacalo, kupio sam ga po izuzetno maloj ceni za svoj kvalitet. jako mocno pojacalo od 30W. za sada savrseno ispunjava moje potrebe.
SWR REDHEAD COMBO, 240 w + PEAVEY B 100 BOX (400 w),sa Mc.Farlow visokotoncem koji sam naknadno dodao.
Gitare su ALEMBIC ELAN 91god i ARIA JB 5 string 

kako bi rado svirao na almbic-umoma 61 wrote:SWR REDHEAD COMBO, 240 w + PEAVEY B 100 BOX (400 w),sa Mc.Farlow visokotoncem koji sam naknadno dodao.Gitare su ALEMBIC ELAN 91god i ARIA JB 5 string

- sirac-šunka
- vragolan
Momo, Vas rig mi je nesto poznat, s kim Vi to svirate?
Svirao sam sa raznim bendovima, rock jazz rock,narodnu... Sada sviram u svojoj ^firmi^ kum & kum band. Bilo je i Nislija u tim bendovima,sjajni muyicari.. za Nis me vezuju lepe uspomene iz studentskih dana. Pozdrav od cika Mome.
Warwick take12
fino,za kućnu upotrebu,za sviranje sa bendom slabije ostvarivo,zavisi od gitarista i bubnjara,kombo ko kombo od 80w,manje/više sva su ista, ja volim zvuk 12ice pa mi lepo.
večeras imam prvu svirku u manjem lokalu sa istim pa ću reći kako se ponaša live.
fino,za kućnu upotrebu,za sviranje sa bendom slabije ostvarivo,zavisi od gitarista i bubnjara,kombo ko kombo od 80w,manje/više sva su ista, ja volim zvuk 12ice pa mi lepo.
večeras imam prvu svirku u manjem lokalu sa istim pa ću reći kako se ponaša live.
kolko si platio?sixstring wrote:Warwick take12
pojačalo mi je prodato za 200eur,
elem,svirka se završila,pored gitariste i pevačice koji su išli kroz razglas i glasnog bubnjara,fino je se izborilo za svoje mesto kroz ceo lokal (između 60-80kvadrata)a moglo je se i ok čuti u bašti,opet,to je mid-rangy zvuk koji sam koristio iz njega,jer nema ni zapremine ni snage da trese ceo lokal. Kvalitet zvuka bio je sasvim ok,i dobro je se držao 3h sviranja na 80% snage,jedino što me brinulo jeste nekakav rattling iz visokotonca na poslednjih 20ak minuta svirke,pa sam ga isključio,danas imam probu i trebam da ga nosim pa ću videti da li je sve ok na glasnom sviranju sa uključenim visokotoncem.
Kao što rekao u predhodnom postu,ovo pojačalo je taman za sviranje u sobi i vežbu,može da posluži za svirke ali onda se optereti znatno,pogotovo ako svira i bubnjar koji je glasan. I super je što sa njim možete se smestite uz bass na zadnje sedište od taksija,razlog što sam ga i kupio jeste ta mobilnost!
elem,svirka se završila,pored gitariste i pevačice koji su išli kroz razglas i glasnog bubnjara,fino je se izborilo za svoje mesto kroz ceo lokal (između 60-80kvadrata)a moglo je se i ok čuti u bašti,opet,to je mid-rangy zvuk koji sam koristio iz njega,jer nema ni zapremine ni snage da trese ceo lokal. Kvalitet zvuka bio je sasvim ok,i dobro je se držao 3h sviranja na 80% snage,jedino što me brinulo jeste nekakav rattling iz visokotonca na poslednjih 20ak minuta svirke,pa sam ga isključio,danas imam probu i trebam da ga nosim pa ću videti da li je sve ok na glasnom sviranju sa uključenim visokotoncem.
Kao što rekao u predhodnom postu,ovo pojačalo je taman za sviranje u sobi i vežbu,može da posluži za svirke ali onda se optereti znatno,pogotovo ako svira i bubnjar koji je glasan. I super je što sa njim možete se smestite uz bass na zadnje sedište od taksija,razlog što sam ga i kupio jeste ta mobilnost!
uu fino..mada sam malo bojazljiv zbog toga..ne znam, ja bih ipak nesto jace od 60W...znas gde ima da se nabavi Warwick amplifikacija? video sam neki pro fet u MusicTrade-u, al ga nisam testirao...imas neku preporuku?sixstring wrote:pojačalo mi je prodato za 200eur,
Mislim da u BGu samo tamo imaju Warwick..Stalker wrote:uu fino..mada sam malo bojazljiv zbog toga..ne znam, ja bih ipak nesto jace od 60W...znas gde ima da se nabavi Warwick amplifikacija? video sam neki pro fet u MusicTrade-u, al ga nisam testirao...imas neku preporuku?