Behringer 15w
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Behringer 15w
Odlicno je, Suncice. 

- Guitar_thrill
- MF veteran
sinisake wrote:Odlicno je, Suncice.

topic veka

ja sam mislio da se ti zezas.
sveto pravilo:
nikad behringer
nikad behringer
Stalker wrote:sveto pravilo:
nikad behringer
xaxa , ubice vas Wolf XDDD

pa pazi, ajde da je stvar afiniteta, ali ovo je činjenica: behringer je smeće koje svet nije ugledao.
- Rocket Roll
Razočarao si me i kao čovek i kao komunista. Kroz moje ruke je prošlo dosta toga na čemu piše "Behringer", i do sada je sve radilo fantastično & ništa nije crklo.
Behringer je pravio vrlo fine miksete i DI-boksove. Provereno! Nije to bas toliko smece. 

miksete, DI boxevi, solidni, slažem se. (doduše rockete, ti si srećnik kojem se ništa nije pokvarilo - imam ortaka kojem su se pokvarile 2 behringerove pedale i behringerov onaj hromatski tuner, a pojačalo mu se pokvarilo 3 meseca pošto ga je pazario)
čoveka zanima Behringerovo pojačalo, valjda znate šta treba naglasiti kod njihovih pojačala?
čoveka zanima Behringerovo pojačalo, valjda znate šta treba naglasiti kod njihovih pojačala?
- Rocket Roll
Pre će biti da je tvoj drugar nasilan čovek koji ne brine o opremi. Sava, KnightOfDoom, Nyarlathotep, Cccira... svi oni imaju ponešto od Behringera i sve to (kuc-kuc) radi, samo je tvom drugaru sve crklo. Šta misliš, da li je problem u njemu ili u nama?Stalker wrote:...ti si srećnik kojem se ništa nije pokvarilo - imam ortaka kojem su se pokvarile 2 behringerove pedale i behringerov onaj hromatski tuner, a pojačalo mu se pokvarilo 3 meseca pošto ga je pazario...