Mislio sam da cu mozda uspeti da nadjem negde malo jeftinije, zato sam pitao.
Hvala na brzom odgovoru!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nisi. Čuo si zvuk dobrog lampaškog pojačala. Stari dobri trgovački trik - uključe te u najbolje pojačalo u radnji, ti se oduševiš, kupiš gitaru, odeš kući... uključiš je u nešto-bilo-šta što već imaš, i počneš da zapomažeš: "Ne dajte, ljudi! Neko mi je usput iz gitare ukrao ton! Ili mi je možda ispao negde usput?"Chord-Master wrote:...Fender, kada sam ga ukljucio u pojacalo (takodje Fenderovo) cuo sam zvuk raja.
Razmaženi kapitalisti. Kada snobovi počnu da dižu nos... Takvi reviewi se pišu samo zbog rečenice koja obično dolazi poslednja: "Gitara XYZ nije ni izbliza dobra kao moj Custom Shop Yuriy Shishkov Masterbuilt ZYX." Gde uopšte nije bitno koliko gitara XYZ može da se poredi sa Custom Shop Yuriy Shishkov Masterbuilt ZYX gitarom, nego je blaziranom pseudoaristokrati bilo bitno da se pohvali kako, eto, on ima Custom Shop (bla-bla-bla model) a mi možemo da crknemo jer smo crvi koji ga nemaju.Chord-Master wrote:...da se nekoliko ljudi zali na Mexican Fat Strata...
Reći ću ti kako sviraju - baš kao naš Nyarlathotep. Toliko pedala, pažnje pri izboru opreme, drž-ne-daj oko svakog "untrue bypassa" i kalibriranja žica i boutique kablića i vrhunskih sound procesora... a onda takva buka u kojoj nema ni jedne jedine note na kilometre. To se zove "noise", i poznat/ priznat je pravac, ali isto toliku buku bi čovek mogao da napravi sa jednim Squierom i jednim Zoomom 505.Chord-Master wrote:A vidjao sam i likove koji imaju desetine gitara, bas me zanima kako to sviraju...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest