Kristijan wrote:Što se tiče znaka, moram da ti skrenem pažnju da niti je dovoljno sugestivan, da formom podseća na nešto, niti je dovoljno čitak da se prepoznaju inicijali. Na blic može da podseti na neki japanski ideogram brzo napisan, malo opuštenije forme, ali kad se bole zagleda ne deluje osobito srećno. Ali je i ovakav svakako bolje rešenje nego da na trzalici nemaš nikakvo obeležje.
Ima smisla to sto pricas, ali postoje mnogi drugi isto tako zbnjujuci, npr MEINL cinele, da ne pise pored i meinl pomislio bih da su to dva slova A jedno do drugog...
Nego, nisam ni ja sto posto zadovoljan ovim trenutim, ipak sam ga naskrabao na koricamA knjige dok sam uCio, ali ideja je tu, i mislim da nema potrebe da izmisljam i nEki meni bezNacajaN naziv, ipaK nazivi velikog broja proizvodjaca muzicke opreme se sastoje od imena, prezimena, kombInacija tA dva, ili saMo inicijala...
Ovaj logo cu doraditi, a sa ortakom cu urAditi jos bar 2 verziJe, sa jos nekim simbolima oblicima... ali ZR ostaje skoro sigurno, mislim da je dovoljno jednostavno i upecatljivo... (khm khm... koliko vam kosta 20 ZR trzalica?... 400... itd^^)
P.S. pomahnitala mi tasutatra ovde kod devojke:)