cao.......ovde DIY entuzijasta koji je napravio to cudo od pedale..(pre godinu i 6 meseci)....posle njega mi svaki dugi projekat izgleda kao maciji kasalj...(dva PCB-a prepuna delova postavljena kao sendvic)..
Hvala Sinisa na odradjenom demou.....

....moze jos nekaj da metnes ovih dana ,a i fotke bi bile ok........
...javljam se da malo dam tehnickih podataka o samoj gradnji i modovima.....
Bio mi je na popravci original(staaara verzija) tako da sam imao sansu da lepo isfotkam plocice i precrtam na kompu.....u njemu su integralci koji se jako tesko nabave i kostaju puno CA3094 (kao kod starog Small Stone phasera..) .....ovi danas moderni mali microsynthovi imaju druge integralce LM13700 (dvostruki OTA).....
....modifikacije koje sam napravio su:
1..... prekidac za izbor dioda u octave UP delu(moze se birati izmedju Ge ili Si dioda) sto mu daje zvuk blizi Tychobrahe Oktaviji
2.....pedala za kontrolu filtera....tajno oruzje nekolicine (kao wah...samo malo/mnogo drugacije

...radi sama ili u kombinaciji sa envelope funkcijom )
3.....truebypass sa millenium bypassom za palenje LED
4.....jos jedan foot SW za aktiviranje ili deaktiviranje envelope triggeringa za filtere(jako korisno) jer u toku sviranja mozes da iskljucis pomeranje filtera i dobijes regulaciju samo pedalom...
to bi bilo to ...mada sam imao na umu da dodam send return jackove za svaki efekt posebno ,pa da mozes imati dilej samo na oktav down, a na oktav UP ustekas chorus ili flanger...........bla bla bla....odustao sam zbog ...ne znam zbog cega , ali ideja je tu i cak sam je isprobao.........moglo bi se napraviti i foot kontrol jack za bilo koji od potenciometara na Microsynthu.....pa onda to vise nece biti
micro...nego malo blesaviji SYNTH
toliko ....da ne duzim dame i gospodo
zelim svima ugodan dan
da ....mogao bih da poradim na spoljasnjosti, ali 10 kapica za klizne potove bi me skupo kostalo

...a natpisi pored potova su rukom pisani....gadno , ali izmenjivo
Gaja