steta sto je ovo preveliko za potpisdejankuki wrote:
A sto se tice supruga. bahhh... to ionako "kupuje drug.. ti si samo popsrednik... ne dajes ti tvoje pare. si ti zeno normalna.. odakle mi pare..."??? dziiiizzz... svasta... "you stupid woman... "
Ali ta njegova oprema je vise kod tebe nego kod njega...?
Pa sta da radim kad covek ima pare i obnosi se.... jbga, a ja to umem da koristim za razliku od njega..."
Pacifica
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Highway One

Re: Pacifica
imam pacificu i zadovoljan sam njome odlično me služi i kvaliteta je dobra

- Thunder Road

Danas sam dobio gitaru i svirao sam je nekoliko sati na suvo, a veceras sam bio kod drugara koji je vrlo iskusan gitarista i ima Radulovicevu gitaru. On je isto prijatno iznenadjen Pacificom, kaze da stvarno mnogo daje za te pare...
Gitara uoste nije setovana u skorije vreme, odnosno, taj lik od koga sam kupio i nije je svirao posto ju je dobio za neki dug, a on ima ozbiljnije gitare. Ali i ovako stimuju oktave, cak i na ovim starim zicama. Tako da sam super prosao, em mi se svidja izgled, em je bas pristojna.
A danas stize i pojacalo, pa jedva cekam.
@dejan..steta sto nisam imao prilku da probam Vypyera, nema ga po radnjama, odnosmo imaju samo jace modele. Ali, lako cemo, samo da se ustosim malo...

Gitara uoste nije setovana u skorije vreme, odnosno, taj lik od koga sam kupio i nije je svirao posto ju je dobio za neki dug, a on ima ozbiljnije gitare. Ali i ovako stimuju oktave, cak i na ovim starim zicama. Tako da sam super prosao, em mi se svidja izgled, em je bas pristojna.
A danas stize i pojacalo, pa jedva cekam.
@dejan..steta sto nisam imao prilku da probam Vypyera, nema ga po radnjama, odnosmo imaju samo jace modele. Ali, lako cemo, samo da se ustosim malo...
Cestitke. Super je to gitara.