Ibanez SR500 vs Washburn Force 4
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Ibanez SR500 vs Washburn Force 4
cena je DO J*J*!!! ako nikada ranije nisi svirao rickenbacker, vidi samo pre kupovine da li ti odgovara kako ti leži [ima značajan 'neck dive'], vrat je malo 'četvrtast' i zvuk koji daju magneti je drugačiji od fender škole.
za kvalitet rickenbacker gitara imam samo pohvale. npr. često mi je padao, nikada se nije ništa desilo, nije ni štim pustio. vrat mi nikada nije imao problema sa vremenskim prilikama itd... meni je to najbolji bas koji sam u životu svirao. ali neki ljudi ne mogu da se naviknu na oblik vrata i razmak žica.
za kvalitet rickenbacker gitara imam samo pohvale. npr. često mi je padao, nikada se nije ništa desilo, nije ni štim pustio. vrat mi nikada nije imao problema sa vremenskim prilikama itd... meni je to najbolji bas koji sam u životu svirao. ali neki ljudi ne mogu da se naviknu na oblik vrata i razmak žica.
sta da kazem a da ne ispadnem glup
nekako mi ne lezi u rukama

Nista.parker wrote:sta da kazem a da ne ispadnem glup![]()

jbg... ponuda stoji i za ostale, ako neko oce vodicu vas kod coveka...
nije Rick za svakoga, ja ga licno nisam probao ali mislim da se ni meni ne bi svidioparker wrote:sta da kazem a da ne ispadnem glup![]()

ja bih ga u odmah i bez razmišljanja, ali bi me žena zgazila k'o gnjidu... 

Bekcer za 800 jura?

To je diskutabilno. To je cena za mene i jer je lik koji prodaje u tako nekoj situaciji.SteveHarr wrote:Bekcer za 800 jura?![]()
![]()
A sa druge strane možda je i mačka u džaku. Mislim, šta ti je danas sigurno
Ima neki oglas toga?parker wrote:To je diskutabilno. To je cena za mene i jer je lik koji prodaje u tako nekoj situaciji.SteveHarr wrote:Bekcer za 800 jura?![]()
![]()
A sa druge strane možda je i mačka u džaku. Mislim, šta ti je danas sigurno
nema oglas a verovatno nece ni biti
ma jok, ono pickasto