Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
drsrdic
skinuo sam asio sa onog linka sto mi je kolega dao i instaliorao ga. gitaru sam ukljucio u line in ulaz na kartici i skinuo amplitube 3. kada mi je po pokretanju rekao da ne prepoznaje istrument, namestio sam asio i onda ga je kao prepoznao. ali kada upalim amplitube, toliko pisti da je to neverovatno... pisti i kad je ukljucena gitara i kada nije... nepodnostljivo... cekam sada da mi skine guitar rig, pa da vidim hocu li imati vise srece s njim... hvala

-
vasko
pa nemoj samo harmonike da sviras

-
johnny_b_good
drsrdic wrote:skinuo sam asio sa onog linka sto mi je kolega dao i instaliorao ga. gitaru sam ukljucio u line in ulaz na kartici i skinuo amplitube 3. kada mi je po pokretanju rekao da ne prepoznaje istrument, namestio sam asio i onda ga je kao prepoznao. ali kada upalim amplitube, toliko pisti da je to neverovatno... pisti i kad je ukljucena gitara i kada nije... nepodnostljivo... cekam sada da mi skine guitar rig, pa da vidim hocu li imati vise srece s njim... hvala

Pisti kad ima vise efekata zajedno a tvoja losa zvucna kartica ne moze to da ''podnese''.Tako da nadji farbe koje moze da podnese i tako sviraj dok ne kupis pojacalo.Pretpostavljam da ti je zvucna kartica neka obicna...
-
Wolf
- Metalhead
moraću da te ispravim tu

imaš u podešavanjima windows mix (ili nešto slično, uglavnom piše mix na kraju, koristim sedmicu pa ne mogu tačno da ti kažem) i tu staviš mute i riljaj

-
drsrdic
fora je da se u recording tabu u opcijama za zvucnu karticu stavi sve na mute osim line in (na kojem je gitara). trebalo je dosta zivaca dok nisam provalio kako...