Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
al nema tremolo ko bass vi. koji, opet, bas i nema neki ton, kolko sam skontao sa demoa na yt. posebno ne kao bas (mada su ga koristili bitlsi, zar ne?). vise mi je za gitariste, al ne verujem da bih ga mogao koristiti kao glavni instrument. ko ni velika vecina drugih ljudi. generalno, sta ce vam?
Last edited by andrej] on 01 Feb 2011, 16:15, edited 1 time in total.
-

al skupo je ko....
mada sigurno ima boljih varijanti za neki utegnutiji zvuk
em mu je cena u k... em ima i 10 lampi! 

-
da sam znao da cu da kupim squiera stvari bi sad drugacije izgledale
Auu... Jel treba nekome bubreg... 

"very affordable"...?? 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Joooj. Bash sam se pitao kako se pravi onaj "Shimmer" to bi koristio kao efekat negde....jel to moze sa nekom drugom pedalom?Kill surf city wrote:
![]()
-
it's eventideFunkomat wrote:"very affordable"...??

Line 6 zilla, ili behringer kopija...koliko para, itd. Ili neki retro rekovi, posto su jeftiniji.nemanjavelimirovic wrote:Joooj. Bash sam se pitao kako se pravi onaj "Shimmer" to bi koristio kao efekat negde....jel to moze sa nekom drugom pedalom?Kill surf city wrote:
![]()
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
A koji behringer to moze da odradi?Kill surf city wrote:it's eventideFunkomat wrote:"very affordable"...??nema tu afordbl, ali jope, rek je duplo skuplji, te u tom kontextu...
Line 6 zilla, ili behringer kopija...koliko para, itd. Ili neki retro rekovi, posto su jeftiniji.nemanjavelimirovic wrote:Joooj. Bash sam se pitao kako se pravi onaj "Shimmer" to bi koristio kao efekat negde....jel to moze sa nekom drugom pedalom?Kill surf city wrote:
![]()

Behringer RV600nemanjavelimirovic wrote:A koji behringer to moze da odradi?
Eventide space makes me
kao nijedna petala do sada

Ja ceo dan gledam klipove onog geiger countera sto ste kacili, ludilo je pedala. Gotta get that shit 

Hahahahasl0e wrote: Gotta get that shit

-
Bolje cekiraj verziju za civile ( koja verovatno ocitava manje roentgenasl0e wrote:Ja ceo dan gledam klipove onog geiger countera sto ste kacili, ludilo je pedala. Gotta get that shit