http://www.facebook.com/pages/Burning-C ... 2150139354
Najbolji NEPOZNATI bendovi
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Najbolji NEPOZNATI bendovi
The Mercy Clinic...
http://www.myspace.com/themercyclinic
Ukoliko je neko slusao Damageplan ovaj bend ce mu se sigurno svideti, a jedan od razloga je i taj sto je pevac Damageplana, Patrick Lachman, ustvari, i pevac ovog benda. Sto se tice gitarskih deonica, Dimebag sigurno nikad nece biti prevazidjen, ali ovo je nesto slicno zvuku Dimebaga u Damagplanu i sigurno treba poslusati. Nazalost, na internetu mogu da se nadju samo 4 pesme, a sto je jos gore, niko ne zna sta se desava sa njima, trebalo je da zavrse snimanje vokala u nekoliko pesama i da izdaju album, ali im se na kraju gubi trag. Patrick Lachman u medjuvremenu radi sa razlicitim bendovima (svira gitaru, sto je ustvari i bilo njegovo primarno zanimanje), videcemo hoce li album ikada biti izdat...
http://www.myspace.com/themercyclinic
Ukoliko je neko slusao Damageplan ovaj bend ce mu se sigurno svideti, a jedan od razloga je i taj sto je pevac Damageplana, Patrick Lachman, ustvari, i pevac ovog benda. Sto se tice gitarskih deonica, Dimebag sigurno nikad nece biti prevazidjen, ali ovo je nesto slicno zvuku Dimebaga u Damagplanu i sigurno treba poslusati. Nazalost, na internetu mogu da se nadju samo 4 pesme, a sto je jos gore, niko ne zna sta se desava sa njima, trebalo je da zavrse snimanje vokala u nekoliko pesama i da izdaju album, ali im se na kraju gubi trag. Patrick Lachman u medjuvremenu radi sa razlicitim bendovima (svira gitaru, sto je ustvari i bilo njegovo primarno zanimanje), videcemo hoce li album ikada biti izdat...
Izvinjavam se na double-postu, ali nasao sam jos jedan odlican bend.
Prisma, bend iz Svajcarske oformljen 2008. godine... Poslusajte:
Prisma, bend iz Svajcarske oformljen 2008. godine... Poslusajte:
[youtube]NmfzWpp0hMc&feature=feedlik[/youtube]
Ako neko kojim slucajem nije cuo...
Ako neko kojim slucajem nije cuo...
E, pipls.. jel pominjao neko ove bendove..
Jet Black Stare
i Saliva
upravo ih slusam.. meni svidjaju... like!
Jet Black Stare
i Saliva
upravo ih slusam.. meni svidjaju... like!
- tyler durden
- MF veteran
doyle777 wrote:"Nepoznati" bend.![]()
Shinedown, prvi put cujem za bend, mislim da nisu poznati po Srbiji, pa poslusajte...![]()
nije baš da ovo nije poznat bend....ja ih dugo slušam, i znam dosta ljudi koji ih slušaju. Inače, dva puta sam ih gledao uživo, i super su. Osim što je pevaču malo oslabilo pevanje, od kad je prestao da se drogira i ugojio se 15 kila....
Dojle probaj malo bend Deadsoul Tribe, zahvaljivacesh mi se danonocno...
jab dodo i vič patos,gajtan stil...
Imam i ja jedan bend koji se, doduse, ne uklapa u ovo ostalo pomenuto al su relativno nepoznati (kako kome i kako gde)... Gitarske deonice su nezdravo dobre (tacne i lepo osmisljene i lepo spakovane, da ne bude zabune, nema tu nesto mnogo komplikacija) a sa druge strane pomalo su suplji u tekstovima 
Texas in July
ili The Cumshots - textovi nemaju veze sa imenom benda
Texas in July
ili The Cumshots - textovi nemaju veze sa imenom benda
Last edited by desisti on 09 Apr 2011, 15:04, edited 1 time in total.
Nemam net, pa sam tek sad procitao post... Stvarno su dobri, moracu da ih skinem. Hvala puno.Cortex wrote:Dojle probaj malo bend Deadsoul Tribe, zahvaljivacesh mi se danonocno...
Najnoviji album Believer-a potpuno rastura. Nisam ni sumnjao, bez starca nema udarca. nikad mi nece biti jasno kako ovaj bend nije postao uber kultni, svaki album je mega zlatan, Sanity Obscure je lektira progressive thrash metala, rame uz rame sa bilo kojim Mekong Delta albumom mada su po meni bolji bend.
Dobri!
Trenutno pokusavam da skinem Deadsoul Tribe sa nekog budjavog torrenta sa 1 seedom, pa cu kad oslobodim mesta na hardu da skinem i Believer.
Trenutno pokusavam da skinem Deadsoul Tribe sa nekog budjavog torrenta sa 1 seedom, pa cu kad oslobodim mesta na hardu da skinem i Believer.
Nema sansedoyle777 wrote:... pokusavam da skinem Deadsoul Tribe sa nekog budjavog torrenta sa 1 seedom...
[youtube]rTg4mjgj_-Q&feature=related[/youtube]
[youtube]ZFxGi9QZnhU&feature=related[/youtube]
Sinew, Nemacka.
Nije los bendic, meni se svidja... Nekakav alternative rock.
[youtube]ZFxGi9QZnhU&feature=related[/youtube]
Sinew, Nemacka.
Nije los bendic, meni se svidja... Nekakav alternative rock.