TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
Pa i meni to pade na pamet prvo, naravno, ali govorim, ko zna, bolje da pitam 
Hehehe, tako nešto, kao što kaže Šmajser... Bilo je to pre dosta vremena, na jednoj probi dok bend još nije imao ime i naš dobar drugar koji je bio tu sa nama je u jednom trenutku rekao "Uh, koliko je zadimljeno, ovo je Temple of the Smoke" i tako je bend dobio ime, hahaha.

+Hopkins+ wrote:Hehehe, tako nešto, kao što kaže Šmajser... Bilo je to pre dosta vremena, na jednoj probi dok bend još nije imao ime i naš dobar drugar koji je bio tu sa nama je u jednom trenutku rekao "Uh, koliko je zadimljeno, ovo je Temple of the Smoke" i tako je bend dobio ime, hahaha.
-
nenadnenad
Dakle bio sam u Beogradu tad... i propustio svirku jer nisam gledao sta ce biti od koncerata
Nema frke, nismo ni mi to najavljivali nešto.
Biće svirki...
Biće svirki...
Par fotki iz Zagreba sa festivala Louder Than Life na kome smo između ostalog svirali i sa stoner rock legendama Karma To Burn.

Otkud stratocaster? 
Iz New Yorka, stigao vruć pre mesec ipo dana 
Nemoj tako
nije vruc! Treba Nyarlathotep-a da zadrze na proveri telesnih supljina sledeci put kada bude prelazio carinu zbog tvojih izjava na forumu.
Sjajne svirke odradjujete drugari, svaka cast!
P.S. Kako li tek sada radi Hiwatt, sa Stradzom i onim tvojim Echo Parkom ili reverbom....
P.S. Kako li tek sada radi Hiwatt, sa Stradzom i onim tvojim Echo Parkom ili reverbom....
Eh sada, neće Ameri doći do ovoga ovde... Jedino ako im Dersu nešto ne dojaviguv'nor wrote:Nemoj takonije vruc! Treba Nyarlathotep-a da zadrze na proveri telesnih supljina sledeci put kada bude prelazio carinu zbog tvojih izjava na forumu.
![]()
Dobra je bila svirka stvarno... Zezanje ceo dan.
Hiwatt peva sa stratom, to je 102% match, tu nema rasprave. Pisao sam to onda u temi "Oprema koju imam", hteo sam Jazza, ali sam shvatio da mi treba nešto potpuno drugačije od gitare koju već imam, koja je mahagoni sa P90 magnetom. Trebalo mi je nešto kristalno za klinove i psihodelična ludila...
Sledeća gitara - Les Paul sa P90
- Mithrandir
- MF veteran
Pa ček, ček... Niste javili da idete, ja hteo da budem grupi! 
dobar vam ovaj intervju
ovaj lik sto vam je radio kaver je nevidjen lik, vidim sad jos da je radio neku ziku pre deset godina, darkelektrominimal, znaci pure gold ... a kaver je odradio epski
ovaj lik sto vam je radio kaver je nevidjen lik, vidim sad jos da je radio neku ziku pre deset godina, darkelektrominimal, znaci pure gold ... a kaver je odradio epski
E da intervju! Bila je dobra zajebancija to...Duane wrote:dobar vam ovaj intervju
Evo ga: http://www.jelentop10.com/vest/152/Temp ... mlje_.html
Jeste, hehehe, dobro si ga izguglao. Car!Duane wrote:ovaj lik sto vam je radio kaver je nevidjen lik, vidim sad jos da je radio neku ziku pre deset godina, darkelektrominimal, znaci pure gold ... a kaver je odradio epski