Adapteri za pedale
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Adapteri za pedale
Ja koristim baterije od soje. Ponekad i od heljde i lana, kad hoću da se častim.
-
Ocekivao sam ovakvu provokaciju
al si se zajebao, nisam iz te price. 

da su neisplative, jesu...donekle. Sto se tice beskorisnosti - pitanje je. Da bi imao dobro napajanje treba ti izolovani, filterisani i regulisani izlazi za svaku pedalu. Baterije to nude po defaultu, nema boljeg DC napajanja od baterije. Ovo napajanje je dobro, ali je 150$ http://www.amazon.com/BBE-Charger-Outpu ... B001DL6W0WKill surf city wrote:Stvar je i u tome da su baterije potpuno zastarele, beskorisne i neisplative, da ne spominjem ekoloski problem.
Za te pare mogu da kupim 10 akumulatora i punjac i da ih punim do iznemoglosti

Druga varijanta je DIY...porucim kod trafca torus sa 5-10 sekundara i za svaku pedalu imam posebno napajanje. To bi bilo slicno kao ovaj BBE.
Poz
sada sam probao ,ovaj sto ima manju amperazu i koji ima ispravan polaritet bez problema rade obe pedale
hvala jos jednom ! 

kad ste vec kod baterija ja nikakve ne mogu da nadjem osim onih chinese ATC supercharge,recimo za emg ...
-
Pa jes, al tu se ne broji smaranje oko punjenja tih baterija, dotrajalost, nepouzdanost baterija koje se ne pune (koliko mi se puta desilo da kupim corke po razlicitim prodavnicama), smaranje oko instaliranja baterije (vecina pedala koje imam, osim sto mnogo trose, imaju po cetir sarafa, i to)...bancika wrote: Sto se tice beskorisnosti - pitanje je. Da bi imao dobro napajanje treba ti izolovani, filterisani i regulisani izlazi za svaku pedalu. Baterije to nude po defaultu, nema boljeg DC napajanja od baterijerus sa 5-10 sekundara i za svaku pedalu imam posebno napajanje. To bi bilo slicno kao ovaj BBE.
Poz
Svakom svoje™, narafski, ja se ne bih smarao baterijama, ako ne moram. Svakako ne koristim vintage mojo pedale koje zahtevaju optimalno potrosenu vintage bateriju, da bi usle u zlatni presek tonske mojo zone.

da je cimanje - jeste...par puta sam zaboravio da izvadim jack iz wah pedale i posle par dana mi isprazni novu duracell od 250din, a zuju mi kad je povezem na dc brick
Moj glas ide baterijama, iz prostog razloga što uvek nađem nešto bitnije za spičkati te pare na™, od ljudskog napajanja za nekoliko pjedala 

e drugari izvrno kablove ,morao sam prvo da isecem kutiju pa na ploci odmah da izvrnem i uspelo je
hvala jos jednom! 

Jbt mogao si samo da oseces kabl na pola, i sastavis na drugu stranu, sta si koji moj razvaljivao kutiju. . 

Lakse je iseci kutiju od adaptera i na ploci odlemiti i zalemiti ponovo? 

mozda je ova poruka off, ali mozda nekom pomogne
http://www.diago.co.uk/powerstation_compatibility.html
http://www.diago.co.uk/powerstation_compatibility.html
testera u ruke rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr xD
dje ste ljudi,odavno me nije bilo po foruma,pa da priupitam jedno pitanje:najjeftinija varijanta al'da radi za neki adapter preko recimo jednog ampera?naime,planiram da uzmem line6 M5,jer vazda fali ta jedna pedala,i hocu da je ubacim u moj setap sa dejzi cejnom.e,frka je sto ona srce na boot-u nekih 400 i kusur mA,a u radu ne ide mnogo dolje.uz nju ide adapter sa 500mA,a moje pedale su tu oko 200 i kusur mA zbirno.znaci ispod ampera tesko da moze da me krpi.
s' obzirom da treba puci lovu na m5 i na jos stosta,ne bih se jos kurcio sa nekim brand name rjesenjima,dakle sto jeftinije.hvala unaprijed koleze.
s' obzirom da treba puci lovu na m5 i na jos stosta,ne bih se jos kurcio sa nekim brand name rjesenjima,dakle sto jeftinije.hvala unaprijed koleze.